10 Ιουλίου 2018 Comments are off
Share:

Απάντηση στην κυρία Ταγκαλίδου.

Κυρία Ταγκαλίδου διάβασες την απάντησή μου προς όλους τους επικριτές και την κατάλαβες πολύ καλά. Από ότι διαβάζω, κάτω από τις γραμμές της νέας έκθεσης που κάνεις εις βάρος μου και μιλάς για τα οικονομικά σου και συνεχίζεις να με κατακρίνεις, ότι ΔΕΝ υπογράφω την ιερά Δήλωση του άρθρου 120 του συντάγματος και γράφεις και γράφεις. Αυτό αποδεικνύει, αυτό που φοβόμουν, το ότι κάποιος των κατακτητών, σε πλησίασε ως φίλος και θαυμαστής σου, για την προσωπικότητα σου και τους αγώνες σου και σου έγραψε στο μυαλό σου, με το πες –πες, τα συνθήματα και τις επιδιώξεις των κατακτητών, τα πίστεψες και τώρα τα παπαγαλίζεις για να με κατηγορείς. Οι αποδείξειςː

Α. Σου έγραψα, ότι προ ετών στο Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, υπέγραψα την ιερή Δήλωση του άρθρου 120 –  καταγγελία κατά των υπευθύνων και παρόλο ότι τα διάβασες μου γράφεις ένα κατεβατό ολόκληρης σελίδας και με κατηγορείς γιατί δεν ακολουθώ την ιερά δήλωση.

Τώρα υποβάλω φωτωτυπία του εγγράφου, του τμήματος Ομονίας, όχι για σένα, διότι εσύ έχεις ανοσία περί Αληθείας, ΔΕΝ σε αγγίζει η αλλήθεια, αλλά δια τους Έλληνες που παρακολουθούν με αγωνία και πονούν για τα γεγονότα και θέλω να τους αοδείξω 100% την ΑΛΉΘΕΙΑ.

Β. Διάβασες καλή μου ότι, χρησιμοποίησα στις ομιλίες μου, για το Σκοπιανό, «Μακεδονία του Ίλιντεν», το άρθρο 120 και βάσει αυτού η Εθνεγερσία μόνη της , ανέτρεψε την υπογραφή στην Αμερική του ονόματος «Μακεδονία του Ίλιντεν» και επέστρεψαν οι αντιπροσωπίες Αθηνών και Σκοπίων άπρακτες και αμίλητες.

Γ. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβάσουμε στο σάϊτ «www. ethnegersia.gr» , «Τα λάθη στο χειρισμό του Μακεδονικού» και εκεί θα διαπιστώσετε, ότι είχα προγραμματίσει να εφαρμόσουμε πανελλαδικά, την εφαρμογή του άρθρου 120 και μία άλλη δυναμική ενέργεια και δεν θα υπογραφόταν στις Πρέσπες η «Βόρεια Μακεδονία», κ.λ.π.. Αλλά δεν δέχτηκε η επιτροπή καν να συζητήσει μαζί μου.

Με καρδιά με χιλιό ξευτελίζεις φίλη μου, κυρία Έλλη Ταγκαλίδου ότι, δεν ασπάζομαι την ιερή Δήλωση του άρθρου 120 και ζητάς επιδεικτικά «ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ». Σου έστειλα 9 ολόκληρες σελίδες  με όλες τις λεπτομέρειες. Τις διάβασες και με ξανά κατηγορείς και ξανά ζητάς γραπτή απάντηση και σου ξανά στέλνω την παρούσα. Δεν πρόκειται όμως να σου ξανά απαντήσω . Γράψτε ότι θέλετε. Εις βάρος της αξιοπρέπειάς σας είναι, διότι οι Έλληνες ενημερώθηκαν πλέον,περί της αληθείας και θα διασκεδάζουν με τις κουταμάρες σας. Εσείς και αυτοί που σας βάζουν να τα γράψετε αυτά ξευτελίζεστε.

Ακολουθεί φωτοτυπία εκ της πρώτης σελίδας της καταγγελίας μου στο τμήμα Ομονοίας.

Η παρούσα απάντηση, ως και η προηγούμενη, δημοσιεύτηκαν στο site «ethnegersia. gr».