Kαταρρέει το κυβερνητικό αφήγημα περί της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs

Ethnikosagwn.blogspot.com

Εmail: theofanis28@gmail.com

Λιβαδειά,16-09-2021

Το αφήγημα της κυβέρνησης περί της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων και ως εκ τούτου της ανάγκης εμβολιασμού, που με εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό τρόπο προσπαθεί να επιβάλλει, ατόμων που εργάζονται στα νοσοκομεία και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ για να προστατεύσουν αυτούς που προσέρχονται σε αυτά αρχίζει να καταρρέει!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι οι εργαζόμενοι, σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ, καθώς και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας!

Καταρχήν, σύμφωνα με επιστήμονες  έχει διαπιστωθεί, ότι η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να μεταδοθεί και από εμβολιαζομένους! Ενώ σύμφωνα με έναν από τους κυριότερους ερευνητές στη δημιουργία του εμβολίου της Astrazeneca το Sir Andrew Pollard η επίτευξη της ανοσίας της αγέλης είναι παραμύθι! Eσχάτως η Pfizer δήλωσε ότι η αποτελεσματικότητά του εμβoλίου  της από τη μόλυνση από τον COVID-19  μειώνεται από το 88% τον πρώτο μήνα της δεύτερης δόσης σε 47% ύστερα από πέντε μήνες δηλαδή σημειώνει πτώση 47%!

Επίσης, το επιχείρημα ότι με το εμβόλιο και να κολλήσεις δεν πρόκειται να νοσήσεις βαριά δε φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Ισραήλ που είναι ένα από τα κράτη που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιαζομένων παγκοσμίως καθότι από τα 400 άτομα που νοσηλεύονται με βαριά νόσηση λόγω covid-19 το 64% ήταν πλήρως εμβολιαζομένοι!

Άρα μετά από αυτές τις εξελίξεις η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει άρδην στάση και να σταματήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμών και τον κοινωνικό διαχωρισμό στο όνομα της δήθεν προστασίας της δημόσιας υγείας! Αλλιώς μπορεί να πυροδοτηθεί το κοινωνικό κλίμα με κίνδυνο να οδηγηθούμε σε κοινωνική ανάφλεξη με ολέθρια αποτελέσματα!

Επίσης, θα είναι  ύποπτη η όλη στάση της και μπορεί δικαίως να κατηγορηθεί ότι προωθεί τη Μεγάλη Επανεκκίνηση στοιχεία της οποίας ταυτίζονται με τη λήψη  παράλογων αποφάσεων και μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ, που εφαρμόστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την αρχή του covid-19 (εγκλεισμoί, κλίμα τρομοκρατίας, αστυνομοκρατούμενο κράτος, κοινωνικοί διαχωρισμοί, περιορισμός της Δημοκρατίας,  φίμωση και απαξίωση της αντίθετη γνώμης, ηλεκτρονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, περιορισμός της θρησκευτικής ελευθερίας)!

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Μεγάλη Επανεκκίνηση προωθεί τα σχέδια της Ατζέντας 30 (2030) που αποτελεί επιμέρους τμήμα της Ατζέντας 21 (21ος αιώνας), με απώτερο σκοπό τη δημιουργία Παγκόσμιας διακυβέρνησης ή της Παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη! Απέναντι σε όλα αυτά τα σκοτεινά που βιώνουμε και θα βιώσουμε πρέπει να αντιτάξουμε την πίστη μας προς τον Κύριο με νοερά προσευχή, ειλικρινή μετάνοια, Θεία κοινωνία κατόπιν Θείας εξομολόγησης και ελεημοσύνες!

About Author

Connect with Me: