Φωνή λαού οργή Θεού κύριε Πρωθυπουργέ!

Έλεος κύριε Μητσοτάκη, ο λαός μίλησε, έχετε παρεκτραπεί από το δημοκρατικό πρότυπο διακυβέρνησης! Τον τελευταίο καιρό, ειδικά στις 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις, που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του κοινωνικού διαχωρισμού που επέβαλλε ο κ. Μητσοτάκης, πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, και παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα!! Κύριε Πρωθυπουργέ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ρέπατε σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που επιβάλλατε που στερούσαν την ατομική και θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων πολιτών (π.χ. εγκλεισμός από τις 18, σφράγισμα Ιερών Ναών) και ήταν τα πιο σκληρά παγκοσμίως, λόγω της ανικανότητας σας να διαχειριστείτε την υγειονομική κρίση του covid-19!

Έτσι παρατηρούμε άναυδοι να δέχεστε ”λιβανισμούς” από το συρφετό των πληρωμένων, από εσάς με 38,5 εκατομμύρια ευρώ, σε συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ που ανέλαβαν να διασπείρουν ένα κλίμα εκφοβισμού και παραπληροφόρησης που όμοιό του δεν υπήρξε ποτέ στην ελληνική ιστορία! Ο κόσμος υπέμενε καρτερικά, αλλά πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Αρνούμαστε να μετατρέψετε την πατρίδα μας, το λίκνο της Δημοκρατίας, σε μια δυστοπική κοινωνία! Οι τελευταίες πρωτοφανείς αποφάσεις σας πλέον δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτές ενός στυγνού δικτάτορα που ενεργεί σύμφωνα με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Γνωρίζετε από την ιστορία ότι αυτούς του είδους οι συμπεριφορές έφεραν καταστάσεις πολύ δυσμενείς για κάθε χώρα και οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν σε προσωπικό όλεθρο! Ο αγώνας των Ελλήνων πολιτών που μόλις ξεκίνησε ενέχει χαρακτηριστικά που περιγράφονται στην έξης φράση: 1. Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία! Επιπρόσθετα, κύριε Μητσοτάκη μη λησμονείται ότι «του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει», όπως έγραψε ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος!

Καλούμε λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ, ανώτερα και κατώτερα (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδροι δημοσίων οργανισμών και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, σύμβουλοι Υπουργών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικά στελέχη, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας μας) να πάρουν θέση, βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από το κομματικό, ασκώντας πίεση στον Πρωθυπουργό, ώστε να τον επαναφέρουν στη δημοκρατική τάξη, σε διαφορετική περίπτωση και αυτά θα είναι υπεύθυνα για ότι ανεπιθύμητο συμβεί! Θερμή παράκληση κύριε Μητσοτάκη έστω και στο παραπέντε, αναγνωρίστε τα λάθη και αναθεωρήστε τη στάση σας, αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για όλους μας και θα είστε βασικός υπεύθυνος για τη διασάλευση της κοινωνικής τάξης! Εν κατακλείδι, κύριε Μητσοτάκη ως Ορθόδοξος Χριστιανός που δηλώνετε καλό θα είναι να έχετε κατά νου το εξής: Φωνή λαού οργή Θεού! Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός ετοιμάζει την επόμενη δυναμική ειρηνική αντίδραση που θα λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας! Όλοι λοιπόν ας δώσουμε μαζικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και ας βροντοφωνάξουμε τέρμα ο εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Facebook: Θεοφάνης Γκατζής

About Author

Connect with Me: