Το χρέος της Ελλάδος.

Το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος μας, ήταν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να μπούμε στο Μηχανισμό Στήριξης.

Όταν μια χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το νόμισμά της (εξωτερικά χρέη, χαμηλά συναλλαγματικά αποθέματα), καλείται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να εξοντώσει την χώρα που υποτίθεται θα παρέχει την βοήθειά του.

Η Ελλάδα αν και ιδρυτικό στέλεχος του ΔΝΤ, με αρκετά χρήματα ως ενίσχυση, εισέρχεται στην στήριξή του παράνομα, εφόσον το νόμισμά της ήταν το Ευρώ, και δεν θα μπορούσε να υποτιμηθεί από μια μικρή οικονομία της Ευρωζώνης, σαν την Ελληνική. Επίσης είναι το δεύτερο μεγάλο νόμισμα του πλανήτη.

Το σχέδιο εξόντωσης αρχίζει με την ανακεφαλαίωση των τραπεζών και την εγγύηση του ιδιωτικού χρέους των, από το Δημόσιο, δεσμεύοντας όλους τους Έλληνες για 100 χρόνια, υποθηκεύοντας την χώρα και στερώντας την από την ενδεχόμενη δυνατότητα να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα και να χρηματοδοτηθεί με εσωτερικό δανεισμό. Άλλωστε με την μείωση των συντάξεων, των μισθών, των συμβάσεων, με την αύξηση της φορολογίας, την επιβολή ΕΝΦΙΑ και άλλων επαχθών μέτρων, δεν πραγματοποίησε έναν εσωτερικό δανεισμό; Η διαφορά είναι ότι με τον εσωτερικό δανεισμό και την επιστροφή στο νόμισμά μας, θα διασώζαμε την Ελληνική οικονομία και τους ΄Ελληνες. Με τα μνημόνια, το ΔΝΤ και το PSI, αφενός διασώσαμε το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, αφετέρου εκτός της φτωχοποίησης του λαού, χάσαμε και την  Εθνική μας Κυριαρχία!!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κακή διαχείριση της κρίσης, όλων των εμπλεκόμενων (δανειστών και κυβερνώντων). Οι δανειστές προσπάθησαν να σώσουν τις τράπεζες τους και να κερδοσκοπήσουν επάνω μας. Οι κυβερνώντες και δυστυχώς αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα, διότι για αυτή την καταστροφή μας, εμπλέκονται και οι 300 της βουλής, απλά εκτέλεσαν τις εντολές του μεγάλου αδελφού. «ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ»!!

Η ελληνική κυβέρνηση του Εβραίου Τζέφρυ Γεώργιου Μινέικο Τσαντ Παπανδρέου,ομολογεί από μόνη της, ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της χώρας μας είχαν παραποιηθεί. Η Ελλάδα δεν ήταν στην χειρότερη οικονομική θέση, είμαστε η 7η  στην Ευρώπη σε χρέος. Η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία , το Βέλγιο και η Ολλανδία χρωστάνε πολύ περισσότερο από ότι εμείς.

Τελικά και οι τράπεζες χάθηκαν και επιβαρύνθηκε το δημόσιο χρέος με περίπου 40 δις επί πλέον και χάσαμε την Εθνική Κυριαρχία μας και ανάκαμψη δεν θα δούμε και στο τέλος θα μοιράσουμε και τα  εδάφη μας……  Διότι στόχος τους δεν ήταν μόνο τα οικονομικά. Όπως προανέφερα ήταν ο αφανισμός μας. Στόχος του Μ. Αδελφού , είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί, τους οποίους  στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μας, τους δίνουν ιθαγένεια, γεννάνε παιδιά αυτοί, υπογεννητικότητα εμείς, σε 2 γενεές δεν θα υπάρχουμε! Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, θα είναι πλειοψηφία. Και εφόσον θα είναι περισσότεροι από εμάς, θα ψηφίζουν και θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους, τους δικούς τους νομάρχες και τους δικούς τους Βουλευτές. Θα εισχωρήσουν σε όλο το δημόσιο τομέα (δικαστικό, εκτελεστικό ,κ.λ.π.) Ήδη τα αποτελέσματα του σχεδίου τους είναι ορατά. Παραχωρούν , το όνομα ,την  γλώσσα, την  Ιστορία της Μακεδονίας σε ένα κατασκευασμένο κράτος. Η συνέχεια θα είναι καταστροφική για την χώρα μας. Ένα άλλο κατασκευασμένο κράτος, η Αλβανία, θα ζητήσει την Ήπειρο, διότι και αυτοί αυτοδιατίθενται ως πρόγονοι των Ελλήνων. Οι Τούρκοι δεν πρέπει να μείνουν παραπονεμένοι και θα τους χαρίσουμε την Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου. Οι εναπομείναντες Έλληνες, οι οποίοι θα είναι ελάχιστοι, δεν έχουν να λαμβάνουν τίποτα, διότι αν και μαζί δεν τα φάγαμε…. με την ανοχή μας τους τα δώσαμε!!!!!!

About Author

Connect with Me: