Το «δόγμα του σοκ» και «η σιωπή των αμνών»! Ένα δόγμα για «παραγωγή δούλων» άνευ αντιρρήσεων των τελευταίων. Υπάρχει ελπίδα;

Μια κοινωνία με σημάδια σηψαιμίας και πολυ-οργανικής ανεπάρκειας. Μια κοινωνία, που μετά το πρώτο σοκ των μνημονίων, τώρα, με  πρόσχημα τη δημόσια υγεία, η Νέα Τάξη Πραγμάτων ευθέως και με περίσσιο θράσος επεμβαίνει στην προσωπική ζωή και εν γένει στην ψυχολογία των ανθρώπων!

Ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία των ανθρώπων; Μα, ουδέποτε το κράτος ενδιαφέρθηκε για την υγεία των πολιτών. Καρκίνος, εγκεφαλικά και καρδιακά νοσήματα συνεχίζουν να θερίζουν ζωές και ουδέποτε ενοχλήθηκαν. Οι «θεραπείες» αυτών των ασθενειών αποφέρουν πακτωλό χρημάτων στις φαρμακοβιομηχανίες και έτσι συντηρούν αυτό το σύστημα.

Αυτό που συμβαίνει με την «υποχρεωτικότητα της ιατρικής πράξης» σήμερα και την αυστηρή τιμωρία όσων αντιδρούν, είναι η επιδίωξη εξουδετέρωσης οιουδήποτε δεν συνθηκολογεί με τις βουλές τους. Πρόκειται για έναν πόλεμο με ειρηνικά μέσα. Μια ασύμμετρη απειλή που μας στερεί την επιβίωσή μας, μας πλήττει σε κάθε στιγμή του βίου μας, καθότι κράτος και θεσμοί έχουν και αυτοί αυτοπαραδοθεί στην «υπερτάτη αρχή»!

Ο υβριδικός αυτός πόλεμος είναι το «δόγμα του σοκ» σε πλήρη εφαρμογή. Οι Ναζί είχαν μια φράση, που κάλυπτε όλες τις καταχρήσεις του κράτους: «Fur IHRE SICHERHEIT» – Είναι για την ασφάλειά σου»! Είναι η ίδια μέθοδος «για την ασφάλειά μας», που επιβάλλουν σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το «δόγμα του σοκ» έχει ως βασικό στόχο την παράλυση της λογικής και της αντίστασης στην κοινωνία. Σκοπός τους, η πλήρης σύγχυση στο λαό, δημιουργώντας έτσι φόβο και τρόμο, πως κάτι χειρότερο έρχεται αν δεν εκτελέσετε τις εντολές μας. Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο απαθείς πολίτες, που θα εκτελούν – με την προπαγάνδα των ΜΜΕ – κάθε τρομοκρατική κυβερνητική εντολή!

Ας δούμε την πρακτική των μνημονίων. Πρώτα μας κατάντησαν χώρα που δεν παρήγαγε τίποτα, εισάγαμε τα πάντα, αφού μας επέβαλαν να μην παράγουμε, μετά μας υποθήκευσαν με δανεισμό και αφού όλα αυτά δημιούργησαν οικονομική κρίση, μετά με τον κατάλληλο ΓΑΠ επέβαλαν επείγουσα εξωτερική βοήθεια (από ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ). Η Ελλάδα υποθηκεύτηκε για 99 χρόνια και κατάντησε προτεκτοράτο διά χειρός Γ.Α. Παπανδρέου, με συνοδοιπόρους το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό!

Σήμερα, με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, η εφαρμογή του «δόγματος σοκ» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά την φτωχοποίηση μέσω μνημονίων, επέβαλαν την υγειονομική δικτατορία του covid-19. Και στις δύο περιπτώσεις (μνημόνια και covid-19), η Ελλάδα είναι πειραματόζωο στην εφαρμογή του «δόγματος σοκ».

Το είχε πει χρόνια πριν η διακεκριμένη Καναδή δημοσιογράφος Ναόμι Κλάιν: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί μια εχθρική επίθεση. Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της».

Σήμερα η Καναδή συγγραφέας αυτού του βιβλίου «δόγμα του σοκ» λέει πως μέσω της πανδημίας, την οποία εκμεταλλεύονται οι κυβερνήσεις κρατών και η παγκόσμια ελίτ, θα επέλθουν κοσμογονικές αλλαγές. Αφού η πανδημία θα είναι γι’ αυτούς η «τέλεια καταιγίδα»!

Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, να σημειώσουμε πως η παγκόσμια ελίτ που επιβάλλει το «δόγμα του σοκ» μας είχε προετοιμάσει από το 2005 για όσα θα συμβούν.

Η τότε πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη προσφωνώντας τον νέο τότε πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, είπε τα προφητικά ως Πυθία, από χειρογράφου για να μην ξεφύγει ούτε κόμμα, μια τελεία, του παγκόσμιου μανιφέστου «πως θα περιορισθούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, πως δεν θα προστατεύονται τα δικαιώματά μας, αφού το πολίτευμα δεν θα είναι δημοκρατικό, αλλά δικτατορικό». Στο παγκόσμιο αυτό μανιφέστο δεν αντέδρασε ούτε ο πρόεδρος Παπούλιας, ούτε όλο το πολιτικό σύστημα. Όλοι τους ήταν – είναι συνένοχοι. Αλλαγή του πολιτεύματος από δημοκρατία σε δικτατορία. Ούτε φυσικά τα ΜΜΕ πρόβαλαν το γεγονός!

Να τονίσουμε και ένα άλλο εξ ίσου σοβαρό γεγονός. Το θέμα της υπογεννητικότητας και τις καθόλου τυχαίες δηλώσεις της προέδρου της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου: «Είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία». Προτείνει την ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και όχι λύσεις περί του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας! Αυτές τις περίεργες πολυπολιτισμικές απόψεις ασπάζεται και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, όπως και άλλοι του πολιτικού-συστημικού τόξου!

Η συνέχεια έρχεται με την υποχρεωτικότητα της γνωστής «ιατρικής πράξης» και με το διχασμό της κοινωνίας. Οι ανεμβολίαστοι, ο μισός ελληνικός πληθυσμός, χαρακτηρίζονται και στοχοποιούνται ως ένα περιθωριακό κομμάτι, οι «ψεκασμένοι» κατά τον πρωθυπουργό.

Οι τελευταίες κινητοποιήσεις «φωνάζουν» όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Όλα όμως σύμφωνα με τη συμβουλή του προσωπικού γιατρού. Όχι στις απολύσεις, στον εκβιασμό και την αναστολή εργασίας. Όχι σε καθετί που στερεί συνταγματικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Στερεί τα θρησκευτικά καθήκοντα και την ελευθερία.

Σύμφωνα και με τον «Κώδικα της Νυρεμβέργης», δεν μπορούν να διεξάγουν πειράματα σε ανθρώπους. Κατά δε τον Γάλλο γιατρό A. Huboud-Peron, μας επέβαλαν γονιδιακή θεραπεία ως πειραματόζωα!

Υπάρχει ελπίδα; Ναι, υπάρχει… «Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την φθορά…»! (Οδυσσέας Ελύτης).

Διαμαντής Θ. Βαχτσιαβάνος

About Author

Connect with Me: