ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ!!!!

Μετά την ατιμωτική συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ και την παραχώρηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο ψευδοκράτος των Σκοπίων, οι προκλήσεις του Ζάεφ δεν έχουν σταματημό. Σε ότι αφορά τον πολιτισμό και την Ιστορία μας, ο Ζάεφ σε ερώτηση δημοσιογράφου του πρακτορείου ειδήσεων ΜΙΑ, αν στην Ελλάδα ομιλείται η «Μακεδονική» γλώσσα, υπενθύμισε, οτι αυτή έχει γίνει αποδεκτή στη συμφωνία των Πρεσπών και ανήκει στις σλαβικές γλώσσες, τις οποίες μιλούν όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Μακεδονίας και της διασποράς.. Ο Ζάεφ ενώ δέχεται ότι η γλώσσα τους ανήκει στις Σλαβικές, στη συνέχεια δηλώνει ότι, είναι η Μακεδονική, εφόσον έτσι την ανεγνώρισε ο Εβραίος στο dna Τσίπρας και δεν αντέδρασαν οι άλλοι πολιτικοί Μασόνοι της Ελλάδος. Με λίγα λόγια εκεί που μας χρωστάνε, μας πήραν και το βόδι. Οι αυτοαποκαλούμενοι Μακεδόνες ξετυλίγουν το κουβάρι των διεκδικήσεων τους, ξεκινώντας από την γλώσσα και την μειονότητα που τοποθετούν κατ΄ εντολή ότι υπάρχει στην χώρα μας. Το «Ουράνιο Τόξο» πανηγυρίζοντας για την συμφωνία αναφέρει, πως για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει (ΜΟΝΟ ο Εβραίος πρωθυπουργός και οι Μασόνοι αναγνώρισαν και όχι ο Ελληνικός λαός ο οποίος αντιστέκεται), τη «μακεδονική γλώσσα» και τη «μακεδονική ταυτότητα», ενεργώντας δε σαν Έλληνες πολίτες,  μέσω των μειονοτικών τους δικαιωμάτων, επιδιώκουν την αναγνώρισή τους ως έθνος.

        Η Συμφωνία των Πρεσπών εκτός των άλλων δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στις ελληνικές επιχειρήσεις. Πρώτοι οι Κινέζοι απορρίπτουν αίτημα ελληνικής εταιρείας για τη χρήση του όρου «μακεδονικός» για τα προϊόντα της, αιτιολογώντας την άρνηση, ότι θα πρέπει η εν λόγω εταιρεία να πάρει την άδεια των Σκοπίων. Τα δε Σκόπια παρουσιάζουν «μακεδονικά» κρασιά 2000 ετών σε έκθεση στη Γερμανία. Οι ελληνικές επιχειρήσεις πληρώνουν το κόστος αυτής της απαράδεκτης συμφωνίας, με την εκκρεμότητα στις επωνυμίες και τα σήματα των ελληνικών επιχειρήσεων με προϊόντα της Μακεδονίας μας.  

        Η ατιμωτική για τη χώρα μας συμφωνία προχωράει, κανείς πολιτικός και κανένα κόμμα δεν αντιδρά και η αντιπολίτευση δια του Προέδρου  της, Μητσοτάκη, ανακοινώνει «Μουσουλμανικό Συμβούλιο» παρά τω Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.  Η Ελλάδα γίνεται Περίγελος του πρωθυπουργού της Αλβανίας, με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σχέδιο του διαμελισμού της συνεχίζεται και οι Έλληνες κοιμούνται ήσυχοι. Το Αλβανικό κράτος ονειρεύεται τη μεγάλη Αλβανία, Ήδη η Ε.Ε. και ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει το αποκαλούμενο Ανεξάρτητο κράτος της Τσαμουριάς»,  εντός των Ελληνικών συνόρων, εκτεινόμενο από την Ήπειρο μέχρι την Πρέβεζα,  με πρόεδρο των Φεστίμ Λάτο, ο οποίος στις  3/10/2017, αναγνωρίσθηκε επίσημα από τα Ηνωμένα Έθνη. Έχει ορισθεί και κυβέρνηση, όπου τα μέλη της, κάνουν ήδη επαφές με την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Τουρκία διεκδικεί τα οικόπεδα 6,7 και 3 της κυπριακής ΑΟΖ, προωθώντας τις θέσεις της στο Συμβούλιο Σύνδεσης, παρουσιάζοντας όλες τις επεκτατικές διεκδικήσεις της, τόσο στον ενεργειακό τομέα, όσο και με το Κυπριακό ζήτημα. Τα θέλουν όλα και ο Κατρούγκαλος βαδίζοντας στα χνάρια του Κοτζιά θα τα δώσει όλα.  Αρχικά θα κάνει εκπτώσεις όσον αφορά τα ελληνικά δικαιώματα στις θαλάσσιες ζώνες, οι οποίες της ανήκουν, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Θα προχωρήσει στην συνδιαχείριση-συνεκμετάλλευση με την Άγκυρα και τέλος θα θέσει ζήτημα «τουρκικής μειονότητας.» έτσι ώστε να παραχωρήσουμε την Θράκη , το Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, που όπως διατυμπανίζουν οι Τούρκοι τους ανήκουν.

         Η μείζονος σημασίας γεωπολιτική αλλαγή του 1990, ήταν ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό των Δυτικών τον έλεγχο των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Έτσι το ΝΑΤΟ, με την συνθήκη του Ντέϊτον δημιουργεί το κράτος της Βοσνίας –Ερζεγοβίνης, βομβαρδίζει τη Σερβία και πετυχαίνει την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου, το οποίο και πυροδότησε τον αλβανικό εθνικισμό. Έτσι ωθούν σε εδαφικές διευθετήσεις και ανταλλαγή πληθυσμών, προκειμένου να οριστικοποιήσουν ένα νέο συνοριακό καθεστώς.

ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ????

ΞΥΠΝΗΣΤΕ έχουν προγραμματίσει την Ελλάδα να επανέλθει στα σύνορα προ του 1912.

Χάρτης των βαλκανικών επιχειρήσεων κατά την διάρκεια του Α’ Βαλκανικού Πολέμου. Ο χάρτης δείχνει τα χαμένα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που προσαρτήθηκαν στο Μαυροβούνιο, την Σερβία και την Βουλγαρία. Οι περιγραφές είναι γραμμένες στην τσεχική γλώσσα.

About Author

Connect with Me: