Συμπαράσταση στους Δίκαιους Αγώνες των Αγροτών μας

ΔΗΛΩΣΙΣ

Συμπαραστάσεως στους Δίκαιους Αγώνες των Αγροτών μας.

Τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτικού φορέα της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» δι’ εμού του Προέδρου των Γεωργίου Αϋφαντή Δηλώνουμε ότι:

ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ

Εις τους Αγώνες των Ελλήνων Αγροτών και ευχόμεθα δια την ευόδωσίν αυτών.

Αλλά:

Λυπούμεθα βαθύτατα δια την άγνοιάν των και την αφέλειά των, γεγονότα που εκμεταλλεύονται άσπλαχνα και εγκληματικά οι κρατούντες κατακτηταί μας, οδηγούν τους σιτοπαραγωγούς, Απατηλά, ως εκπροσώπους ολοκλήρου της αγροτοκτηνοτροφικής τάξεως, και τους οδηγούν εις καταστροφικές πράξεις κατά των άλλων Ελληνών π.χ.: κλείνουν τα οδούς και ΔΕΝ δύνανται οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί, και ασθενείς να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των και ταλαιπωρούνται και τους βρίζουν. Δεν δύνανται οι φρουτοπαραγωγοί πορτοκαλιών, λεμονιών να μεταφέρουν τα φρούτα τους στις αγορές να τα πουλήσουν για να ζήσουν τα παιδιά τους, ως και οι παραγωγοί νωπών κηπευτικών κτλ. Έτσι τους συκοφαντούν, ξευτελίζουν, τους φέρνουν σε αντιπαράθεσιν με όλους τους άλλους Έλληνες μέχρι που αναγκάζονται να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δεχθούν τους όρους των κατακτητών. Προς τι λοιπόν οι ταλαιπωρίες και οι θυσίες των; Για να δώσουν χαρά στους κατακτητάς μας και τους τυφλούς δούλους των πολιτικών μας να γελούν εις βάρος των και να καμαρώνουν ως έξυπνοι;

Υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας. Γιατί την πατάτε και ακολουθείτε αυτόν τον δρόμο που σας προτείνουν οι πολιτικοί σας; Δεν καταλάβατε ακόμα ότι όλοι και του δικού σας κόμματος οι διοικήσεις των είναι διορισμένες από το Διεθνές Κεφάλαιο; Κρίμα !!! Αν δε αποφασίσετε να σκεφθείτε εκτιμώντας ΜΟΝΟΝ τα γεγονότα και ΟΧΙ τα λόγια ΔΕΝ θα βγούμε ποτέ από την Κρίσιν.

Την προηγούμενη φορά αφού σας δυσφήμισαν και εξάντλησαν με την κόπωση και παγωνιά αποφασίσατε να συγκεντρωθείτε με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα. Αφού συγκεντρωθήκατε με χιλιάδες τρακτέρ από Βοράν και Νότο στας εισόδους των Αθηνών τα ΜΑΤ επέτρεψαν να περάσουν και να παρελάσουν στο Σύνταγμα ΜΟΝΟ 17 τρακτέρ του κομμουνιστή Μπούτα. Άρα μόνον σ’ αυτούς έχουν απόλυτο εμπιστοσύνη οι κατακτηταί μας ότι θα είναι φρόνιμοι και θα περάσουν σαν καλά παιδιά, θα παρελάσουν και θα φύγουν. Στα λόγια που σας ενθουσιάζουν ότι αγωνίζονται «για το λαό και την εργατιά» τα ενστερνίζεσθε σαν χάνοι δεν εξετάζετε τα γεγονότα, έτσι κερδίζουν οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί μας όλων των κομμάτων, διότι είναι διορισμένοι όλοι τους από το Κεφάλαιο, μέσω των προβαλλομένων από τα Μ.Μ.Ε. ως μεγάλων και δοξασμένων υπερπατριωτών και αγωνιστών για τα δίκαια των εργατών και φτωχών του λαού… ΖΗΤΩ !!! Στην ουσία δοκιμασμένων ταπεινών και π… δούλων τους.

Διερωτηθήκατε όμως γιατί πέρασαν 17 άρματα ΜΟΝΟΝ και όχι 20, 25, 30; Διότι ο αριθμός 17 είναι ιερός των κρατούντων και τον χρησιμοποιούν ως συνθηματικό και εντολήν προς τους μυστικούς πράκτορες των να προστατεύουν και διευκολύνουν όλους τους άρχοντες Προέδρους Κρατών, Κυβερνήσεων, κλπ τους οποίους επιλέγουν, ή ορκίζουν ή τοποθετούν εις υψηλές θέσεις, ημερομηνίαν τις οποίας το άθροισμα των αριθμών της είναι 17 π.χ. 2-8-2005. Επομένως τα 17 τρακτέρ του Μπούτα όπου ήθελαν πήγαιναν, οι αστυφύλακες θα άνοιγαν τους δρόμους και θα τα προστάτευαν. Καλά γνωρίζουν όλοι οι αστυνομικοί τον αρ. 17; ΔΕΝ χρειάζεται, τον γνωρίζει αυτός που διετάχθει να αστυνομεύσει το χώρο αυτόν την ημέραν εκείνην, οι άλλοι Διαταγές εκτελούν…

Ενώ δεν σας ενημέρωσαν γιατί παραχώρησε η «Ελληνική Κυβέρνηση την Αγροτική Τράπεζα στο εβραϊκό Κεφάλαιο, στην Τράπεζα Πειραιώς. Ούτε το δικό σας κόμμα το πατριωτικό (Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή), ούτε τα αριστερά, οι λαοπατέρες και εργατοπατέρες αντιστάθηκαν σ’ αυτή την προδοσία, την οποίαν ΔΕΝ γνωρίζετε όσοι δεν ακούσατε διαλέξεις του Γ. Αϋφαντή, ή δεν διαβάσατε γραπτά του, τώρα ακούστε την Αλήθεια.

Το 80% τουλάχιστον της καλλιεργησίμου γης της Ελλάδος ήτο χρεωμένη στην Αγροτικήν Τράπεζα. Οι κατακτηταί μας την θέλανε δική τους και έδωσαν εντολήν στην Κυβέρνησιν να την πουλήσει στην Τράπεζα Πειραιώς, αντί πινακίου φακής, και τα άλλα κόμματα όλα να το βουλώσουν, ή να μην αντιδράσουν δυναμικά. Και οι βουλευταί μας όλοι, και ο δικός σου αγαπητέ μου, Δεν χάσανε την βούλεψή τους. Σας είπαν ότι αυτό ΔΕΝ ήτο και πολύ σπουδαίο, και το πέρασαν ντούκο.

Από χρόνια μεθόδευαν όλες οι Κυβερνήσεις «Δεξιές και Αριστερές» (Αυτό ισχύει για εμάς, που δεν εξετάζουμε τα γεγονότα αντικειμενικά, παρασυρόμεθα στο μίσος, το μίσος τυφλώνει την λογικήν μας, και μας εξαπατούν εύκολα και τους υπηρετούμε δουλικά όλες τις επιθυμίες και συμφέροντά τους), γι’ αυτούς δεν υπάρχουν δεξιές και αριστερές Κυβερνήσεις, όλες είναι δικές τους και εκτελούν τυφλά τις εντολές των. Από την στιγμήν όμως που αγόρασαν την Αγροτικήν μεθόδευσαν, «ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ» να εξαθλιώσουν οικονομικά τελείως όλους τους γεωργούς διά να υποθηκεύσουν όλα τα κτήματά τους και σπίτια τους στην Αγροτική Τράπεζα και να μην δύνανται να πληρώσουν τα δάνεια, (γι’ αυτό η Αγροτική δίνει δάνεια στους αγρότες ανεξέλεγκτα), να τα κατασχέσουν και να γίνουν κύριοι της Ελληνικής γης και εμείς να ζούμε φιλοξενούμενοι σε γη των κεφαλαιοκρατών. Εκεί καταντήσαμε με το να πιστεύουμε το κόμμα μας σαν θεό, πατρίδα και οικογένεια.

Δεν γράφω υπερβολές, αυτό είναι το σχέδιο και δεν σας μιλά γι’ αυτό κανείς πολιτικός της σημερινής Βουλής, γι’ αυτό σε νέες εκλογές μη ψηφίσετε ούτε ένα κόμμα από τα σημερινά, είναι όλα δούλοι των κατακτητών και τύραννοι και δυνάσται όλων των Ελλήνων, για χάρη των κατακτητών. Δεν αντιληφθήκατε ακόμα ότι όλο αυτό το σούρτα – φέρτα της τρόικα και το παιχνίδι με το ΔΝΤ και τον Σόϊμπλε, ο ένας να λέει ΝΑΙ και ο άλλος ΟΧΙ εις όλα; Μέχρι να μας ξευτελίσουν, απογοητεύσουν, και μας φοβίσουν για το μέλλον μας ώστε να υποχωρήσουμε και δεχθούμε τα απάνθρωπα μέτρα τους;

Όλες οι «διαπραγματεύσεις» του Τσίπρα είναι ένα καλομελετημένο θέατρο, που το έγραψαν πριν τον κάνουν Πρωθυπουργό για να φτωχύνουν τους Έλληνες τόσοι, όσο να μην δύνανται να ζήσουν στη χώρα τους, και να φύγουν σε άλλες χώρες, για να πάρουν την γήν των.

Αφού δεν πέτυχαν πλήρως με τον Τσίπρα το σχέδιό των, ετοιμάζουν τον Κυριάκο να το αποτελειώσουν. Και έχουν έτοιμο το νέο σχέδιο (σενάριο) του νέου θεατρικού έργου για τον Κυριάκο. Έχουν σχεδιάσει μια μικρή εμπλοκή σε μία βραχονησίδα με την Τουρκία, θα σκοτωθούν 5-6 παιδιά μας και ως ήρωας ο Κυριάκος θα βρυχάται κατά των Τούρκων για να απελευθερώσει την πόλιν αλλά οι προηγούμενοι (όλους τους φταίνε οι προηγούμενοι) άφησαν το στρατό χωρίς καλό εξοπλισμό και με αυτόν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε του Τούρκους, και θα έρθουν ως τη Λάρισα, γι’ αυτό Έλληνες υποχρεούμεθα να κόψουμε συντάξεις και μισθούς να αγοράσουμε εξοπλισμό. Και έτσι τόσο εύκολα οι συντάξεις όλες κάτω των 300€.

Έλληνες όταν απεβιβάσθει ο Μπραϊμης στην Πελοπόννησο ρώτησαν τον Κολοκοτρώνη ποιόν να πολεμήσουν και ποιόν ν’ αφήσουν να κυβερνά τη χώρα, τον Μπραΐμη ή τον Ζαΐμη; και ο γέρος απήντησε: Τι Μπραΐμης τι Ζαΐμης, εμείς δούλοι θα είμαστε… Και σήμερα ένας άλλος γέρος σας λέει: Τι Αλέξης τι Κυριάκος εμείς δούλοι θα είμαστε. Θα ελευθερωθούμε ΜΟΝΟ εάν ψηφίσουμε Έλληνες στη ψυχή και κανέναν πράκτορα ή Μασώνο!

Γιατί σας βγάζουν στους δρόμους κάθε χρόνο με τη βαρυχειμωνιά και δεν περιμένουν να σπάσει ο χειμώνας και μετά να βγείτε στους δρόμους; Μήπως για να σας εξαντλήσει η παγωνιά και μη δυνάμενοι να συνεχίσετε να αναγκάζεσθε να συμβιβάζεσθε με ψίχουλα και να λύνετε τις κινητοποιήσεις; Αν με ρωτήσετε: τότε πώς θα σωθούμε; Το πως θα σωθείτε οι γεωκτηνοτρόφοι της Ελλάδος θα το βρείτε στο Ιντερνετ: www.ethnegersia.gr στο θέμα «Προτάσεις για να βγούμε από την κρίσιν» στην πρόταση 16.

Ο Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

About Author

Connect with Me: