ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Το μεταναστευτικό ζήτημα, είναι ο αρωγός για την εξαφάνιση των Εθνών, των κρατών, και την υποδούλωση των λαών, με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση και την  σταδιακή μείωσή του. Το συνονθύλευμα των λαών, είναι δημιούργημα των ολίγων έτσι ώστε να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος, τόσο σε ατομικό επίπεδό, όσο και  σε κρατικό. Εντάσσεται στη νέα γεωπολιτική στρατηγική δημιουργίας μιας σύγχρονης αλυσίδας νέου τύπου «προτεκτοράτων»

Με άλλα λόγια, ξεπατώνουν  τις χώρες,  καταστρέφουν  τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, στο βωμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών.  Έτσι πλημμυρίζουν  με τις ανθρωπιστικές  ιδέες τα θύματά τους, τονίζοντας τους πως «Δεν πρέπει να υποκύπτουν στον φόβο», έτσι ώστε να μην υπάρχουν υποστηρικτές του κλεισίματος των συνόρων,  και να τους  αφανίσουν.

Αποτέλεσμα, την μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση, στην οποία η πλειοψηφία των μεταναστών – προσφύγων όπως θέλουν να ονομάζουν, είναι από  το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ερυθραία, τη Σομαλία, το Σουδάν και το Μυανμάρ, αλλά και οι σχεδόν «ξεχασμένοι» Παλαιστίνιοι πρόσφυγες, να φιλοξενούνται σε χώρες που ανάμεσα τους συγκαταλέγονται κάποιες από τις φτωχότερες στον κόσμο.  Στο παγκόσμιο αυτό Σύμφωνο, αναφέρονται οι θεμελιώδεις αρχές – προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, σε βάρος των γηγενών, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο, καθώς οι κοινωνίες αποδέκτες αυτών των ροών εκτός των άλλων, θα υπόκεινται και σε δημογραφικές αλλαγές. Ωστόσο αν και το σύμφωνο υιοθετήθηκε τον Ιούλιο του 2018, από τις χώρες  μέλη του ΟΗΕ, εκτός των ΗΠΑ, τώρα πολλές χώρες  της  Ε.Ε. ακολουθούν την πολιτική που περιγράφηκε ως «ανοίγουμε τις καρδιές μας και κλείνουμε τα σύνορα μας». Παγώνοντας την συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα.

Από το 2015 είναι ορατές οι επιπτώσεις από το προσφυγικό στην Ελλάδα, σε όλες τις εκφάνσεις του βίου μας.  Ο τουρισμός και οι οικονομικές συνέπειες των νησιών μας που δέχονται την μεγαλύτερη εισροή , έχουν αρνητικό πρόσημο.

Είναι προφανές, ότι οι νεοταξίτες έχουν επιλέξει την χώρα μας ως το πρώτο πειραματόζωο αφανισμού ενός λαού με μακραίωνη ιστορία. Μας επιβάλλουν την αποδοχή και την συνύπαρξη ανθρώπων, οι οποίοι είναι φορείς διαφορετικών πολιτισμών, έτσι ώστε να αλλοιωθούν τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας και η συνέχειά μας.  Επιθυμούν να περάσουν στην Ευρώπη τα εκατομμύρια των απρόσκλητων, για να την ισλαμοποιήσουν, Στην χώρα μας Θα δίνουν ιθαγένεια, υπηκοότητα και θα τους νομιμοποιούν μετά την συμπλήρωση 2 ετών διαμονής.  Οι συνέπειες θα είναι πολλές. Τόσο στο  πλαίσιο των υλικών αγαθών, όσο και στο κοινωνικό πλαίσιοː

Α. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ελλήνων είναι ήδη υποβαθμισμένη. Με την εισροή των λαθρομεταναστών θα καταρρεύσουν και τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα νοσοκομεία μας έχουν έλλειψη προσωπικού (Ιατρικού και Νοσηλευτικού) και υλικών. Ας επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός της χώρας το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και ας πει αν θα νοσήλευε τον εαυτό του και τα μέλη της οικογένειάς του.

Β. Τα προβλήματα θα ενταθούν όταν οι νομιμοποιημένοι μετανάστες, θα ζητήσουν σχολεία και χώρους λατρείας (Τζαμιά).

Γ. Η ανεργία και η εκμετάλλευση θα εκτιναχθεί στα ύψη, καθώς θα ανταγωνίζονται το Ελληνικό εργατικό δυναμικό.

Δ. Τα σωφρονιστικά ιδρύματα θα παραλύσουν με την παραβατικότητα που εκδηλώνουν οι λαθρομετανάστες.

Ε. Ανάμεσά τους θα υπάρχουν φανατικοί Ισλαμιστές, οι οποίοι εστάλησαν για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και οι οποίοι είναι εχθροί της χώρας και της εκκλησίας μας.

About Author

Connect with Me: