ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο πολιτικός φορέας «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» προσκαλεί και παρακαλεί όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να μελετήσουν προσεκτικά το Θέμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εις το παρόν για να μην πέφτουν θύματα της ψεύτικης προπαγάνδας των κρατούντων που έχει μελετηθεί προ εκατοντάδων ετών με σκοπό τον διαμελισμόν της Ελλάδος και την τελικήν καταστροφήν ολόκληρου του Ελληνισμού.

  1. Η Μακεδονία από αρχαιοτάτων χρόνων εκτείνεται βόρεια μέχρι του τέλους του υψιπέδου Φλωρίνης, ήτοι τα στενά βόρεια του Περλεπέ και από την κοιλάδα του Αξιού π. Μέχρι την έξοδο των στενών Δεμίρ Καμπού, Βόρεια αυτής της γραμμής, εκτείνεται η ΔΑΡΔΑΝΙΑ. Η Σιωνιστική προπαγάνδα όμως παρέσυρε πολλούς μετά το 1930 να επεκτείνουν τα όρια της Μακεδονίας βορειότερα και συμπεριέλαβαν εις αυτήν, δολίως και σκοπίμως και το υψίπεδον των ΣΚΟΠΙΩΝ και μέρος της Νότιας ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Άλλοι ως πράκτορες και άλλοι ως μεγαλομανείς Έλληνες, χωρίς να προβλέψουν την παγίδα και το Σκοπό των Σιωνιστών.
  2. Σήμερα οι Σιωνισταί θέλουν να ολοκληρώσουν το όνειρό τους ήτοι να δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ εις πρώτον χρόνον και μετά να δημιουργήσουν με μεθόδους που έχουν σχεδιάσει προ εκατονταετηρίδων την μεγάλην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ με νότια σύνορά της τον ΟΛΥΜΠΟ. Εδημοσιεύθει στις εφημερίδες προ ετών ο χάρτης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με αυτά τα σύνορα, τα οποία συμπεριελάμβαναν και τη Χαλκιδική και μάλιστα έλεγαν τότε ότι ήτο του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.

Επί πλέον αυτών σήμερα προστέθει στα ανωτέρω και η ανάγκη του Μεγάλου Αδελφού Ρόθτσιλντ να αποκτήσει δικό του Ιουδαϊκό κράτος, διότι το Ισραήλ πήγε με τον Τράμπ, και εστράφει κατά των Ιουδαίων Σιωνιστών της Αμερικής. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τράμπ ανεγνώρισε τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δια να εξευμενίσει τους Ιουδαίους του Ισραήλ. Εις αντίδρασιν αυτού δραστηροποιήθηκε ο Ρόθτσιλντ και μέσω Τζώρτς Σόρο και με πολλά δισεκατομμύρια εξαγόρασε το κράτος Βόρεια Μακεδονία, με τελικό σκοπό να το εξαπλώσει μέχρις Ολύμπου και να ελέγχει τη Νότια Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Εκείνο που είναι βέβαιον είναι ότι οι Σκοπιανοί γράφουν εις τα άρθρα 3 και 49 του Συντάγματος τους ότιː « θα αγωνιστούν να απελευθερώσουν τις Αλύτρωτες πατρίδες τους και να προστατεύσουν τα δικαιώματα των Μακεδόνων των γειτονικών χωρών». Βάσει αυτών των 2 άρθρων του Συντάγματος των, τα Σκόπια ΔΕΝ επιτρέπεται να μπουν στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ, διότι τα καταστατικά αυτών γράφουν σαφώς ότι για να γίνει μια νέα χώρα μέλος ΔΕΝ πρέπει να διεκδικεί εδάφη άλλων χωρών. Και αυτό δεν το προέβαλαν οι Κυβερνήσεις μας, ούτε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως δια να αναγκασθούν οι Σκοπιανοί να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και τις απαιτήσεις τους για την Μακεδονία, για να γίνουν μέλη αυτών των οργανισμών που αγωνίζονται να μπουν. Ποιος συνέταξε το Σύνταγμα των Σκοπιανών αφού αυτοί είναι όλοι αγράμματοι; Ασφαλώς εκείνος που τους έκανε Κράτος. Ποιος τους έκανε Κράτος; Ο Μεγάλος Αδελφός. Γιατί τους έκανε Κράτος και γιατί έγραψε αυτά στο Σύνταγμά τους; Παρακαλώ να απαντήσει έκαστος μόνος του αφού διαβάσει και τα ακόλουθαː Στη Συνθήκη των Πρεσπών έγραψαν μεν να εξαλειφθούν αυτά τα άρθρα, αλλά οι Σκοπιανοί στην πράξη τα μετέβαλαν διπλωματικά ώστε να δύναται αύριο με τη βοήθεια των κοσμοκρατόρων να καταλάβουν την Ελληνικήν Μακεδονίαν.

  1. Επειδή στην Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, Μάρτιος 1878, αντέδρασε η Αγγλία, ακολούθησε η συνθήκη του Βερολίνου, Ιούλιος 1878, η οποία δημιούργησε 3 νέα Κράτη. Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και το Πριγκιπάτο της Βουλγαρίας, χωρίς τη Μακεδονία και Ανατολική Θράκη, που παρέμειναν στην Τουρκία. Αυτή η Συνθήκη είναι η γενέτηρα του Μακεδονιού Ζητήματος, που ήτο όνειρο και σχέδιο του ιερατείου των Σιωνιστών να κάνουν ένα κράτος δικό τους στα Βαλκάνια για να ελέγχουν την Νότια Ευρώπη και την Μέση Ανατολή με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη της οποίας οι κάτοικοι ήσαν 30% Ιουδαίοι. Και με βάση τη Θεσσαλονίκη να κάνουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη που τότε ήτο κενή Ιουδαίων.

Αμέσως μετά οργανώνουν στην Αδριανούπολην Εσωτερικήν Επανάστασιν με τον Βούλγαρο Γκότσε Ντέλτσεφ, οπαδό του Μάρξ και του Μπακούνιν και τον ηρωποίησαν ως Μακεδόνα. Αυτόν σήμερα οι Σκοπιανοί ονομάζουν ψευτομακεδόνα, διότι ο Αλέξης μας και ο Κοτζιάς, παιδιά του Ρόθτσιλντ, έδωσαν Μακεδονική Ιθαγένεια στους Αλβανούς, τους Σλάβους και τους Ρομά των Σκοπίων. Μετά από λίγο οργάνωσαν οι Σιωνισται την επανάσταση του Ίλιντεν για να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες της Μακεδονίας  και να ιδρύσουν το Ελεύθερο Μακεδονικόν κράτος με Ιθαγενείς Μακεδόνες τότε τους Βουλγάρους.

Έριξαν το σύνθημα ότι, όλοι οι Χριστιανοί της Βαλκανικής, πρέπει  να ενωθούν και να επαναστατήσουν κατά των Τούρκων και να ελευθερωθούν, από τους Οθωμανούς. Αρχηγός των Βουλγάρων Χριστιανών ήτο ο Κόλε Πασσάς από το χωριό Κρουτσέϊτσα του Περλεπέ και αρχηγός των Ελλήνων Χριστιανών ήτο ο Πέτρος Σουγκαράκης, από το Μορίχοβο του Μοναστηρίου. Αυτοί οι δύο, ήσαν φίλοι και εκτιμούσε και αγαπούσε ο ένας τον άλλον. Την ημέρα του Προφήτη Ηλία, (Ιλιντεν στη Βουλγαρική), 20ην Ιουλίου του 1903, το πρωί οι δύο αγαπημένοι φίλοι, αρχίζουν με όπλα την επανάστασή τους κατά των Τούρκων.

Αμέσως ορμούν στα Ελληνικά χωριά Τούρκικος Στρατός και Βούλγαροι Κοματατζίδες «τσέτες» που ήτο οργανωμένοι από τους κοσμοκράτορες, Σιωνιστές, από πριν και έτοιμοι, διότι γνώριζαν τα της επαναστάσεως, αφού αυτοί την οργάνωσαν, επιτέθησαν κατά των Ελλήνων και σκότωναν όποιον Έλληνα Μακεδόνα εύρισκαν και έκαιγαν σπίτια και χωριά των Ελλήνων με μανία. Οι δύο φίλοι Αρχηγοί αγκαλιάστηκαν, κλάψανε και είπαν «προδοθήκαμε, ας χωρίσουμε ως φίλοι» και χώρισαν ως φίλοι. Η κυβέρνησις των Αθηνών αιφνιδιασθείσα, συγκροτεί αμέσως ένοπλες ομάδες από εθελοντές Ευέλπιδες της τελευταίας τάξεως, τους ονομάζει ανθυπολοχαγούς, τους πλαισιώνει και με νέους εθελοντές που ήτο ήδη ανθυπολοχαγοί και υπολοχαγοί και τους στέλνει αμέσως στη Μακεδονία και έτσι αρχίζει «ο Μακεδονικός Αγών», που κράτησε μέχρι το 1908 που σταμάτησε με την επανάσταση των Νεοτούρκων του Μουσταφά Κεμάλ. Τότε θυσιάστηκε και ο Παύλος Μελάς.

  1. Γιατί γράφω τόσο θαρρετά και ξεκάθαρα ότι το σχέδιο αυτό του διαμελισμού της Ελλάδας μέσω του Κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ, είναι των Κοσμοκρατώρων του Μεγάλου Αδελφού και το έχει μελετήσει προ εκατοντάδων ετών. Ιδού οι αποδείξειςː

Το 1912 ο Εβραίος Ραβίνος και δικηγόρος Θεσσαλονίκης Πέπο Μαλάχ με αρθογράφημά του εις τις εφημερίδες της Ευρώπης προπαγάνδιζε έντονα την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους μέχρις του Ολύμπου. Αμέσως μετά ετάχθησαν υπέρ του Μακεδονικού κράτους ο Ουκρανός εβραίος Κρίστιαν Ρακόβσκυ, ως και ο Θεσσαλονικιός Εβραίος δικηγόρος Εμμανουήλ Σαμ Καράσσο. Και από το 1918 δημοσιεύουν στο Παρίσι και τον Ευρωπαϊκό τύπο φλογερά άρθρα υπέρ του Μακεδονικού Κράτους.

Ακολουθεί το συνέδριο της Κομιντερν του 1923, που ζητά ευθέως από τα μέλη του, τους Έλληνες Κομμουνιστάς την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους. Έτσι από το 1923 οι Σιωνισταί προωθούν και προβάλλουν τους Έλληνας κομμουνιστάς, ως εφευρέτας του Μακεδονικού κράτους, βάση της αρχής των να φορτώνουν εις άλλους όλα τα εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας. Αργότερα έδωσαν εντολή στον Εβραίο Ιωσήφ Μπρόζ- Τίτο και μετονόμασε την Βαρντάσκα (Σκόπια) εις Μακεδονία με σκοπό  να την επεκτείνουν ως τον Όλυμπο και να κάνουν το νέο εβραϊκό κράτος τους. Ο Λένιν το 1924 τρεις μήνες πριν πεθάνει κάλεσε τους επιτελείς του και τους έδωσε εντολή να δημιουργήσουν πάσει θυσία Μακεδονικόν Κράτος. Γι΄ αυτό και οι σημερινοί πολιτικοί της Ελλάδος κόπτονται να δημιουργήσουν Μακεδονικόν Κράτος πάσει θυσία, άλλος ενεργά άλλος παθητικά αδρανοποιώντας το λαό, διότι πολλοί είναι κρυφοεβραίοι όπως ο Τσίπρας και αρκετοί υπουργοί του, αρχηγοί κομμάτων και οι άλλοι είναι βασικά Μασώνοι και κανείς των δεν θέλει να στεναχωρήσει τον Μεγάλο αδελφό μην πέσει σε δυσμένεια.

Σας αντιγράφω ένα απόσπασμα από την εφημερίδα  «εστία» που το δημοσίευσε πριν 106 χρόνια την 20 Νοεμβρίου 1912ː « Τηλεγράφημα του εν Κωνσταντινουπόλη ανταποκριτού των «Τάιμς»… Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, ότι Ισραηλιτική προπαγάνδα υπέρ μετατροπής της Θεσσαλονίκης εις αυτόνομον πόλιν διεξάγεται κατ’ αυτάς μετά πολλού ζήλου….» Αυτά όλα ποιος τα σκέφθηκε, τα σχεδίασε και τα συντόνιζε ώστε να επιτύχη το σκοπό του, την παγκόσμια κυριαρχία του; Ο διασκορπισμένος σε όλες τις χώρες εβραϊκός λαός, οι φτωχοί και κατατρεγμένοι Εβραίοι, ή το πλούσιο και ισχυρό Σιωνιστικό ιερατείο;

     Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 07-09-2008 γράφειː Ο Kissinger είπεː «Η Ελλάδα  έχει ιστορικά δικαιώματα στο όνομα Μακεδονία». Οι Σιωνισταί ποτέ δεν παραιτούνται από τα σχέδιά τους, επιμένουν μέχρι να τα πραγματοποιήσουν, ας περάσουν και χιλιάδες χρόνια και κατόρθωσαν μετά από 2.000 χρόνια να διοικούν την ανθρωπότητα και σήμερα να επιτυγχάνουν αυτό που έγραψε η «Εστία΄’ πριν 106 χρόνια. Διότι, δια όσους δεν γνωρίζουν, εις Θεσσαλονίκην έγινε επέκτασις του σχεδίου πόλεως, γύρω από την πόλη, εις μεγάλες εκτάσεις χωρίς να το ζητήσει κανείς. Και τα οικόπεδα αυτά τα αγόρασαν αλλοδαποί παραλήδες.

“Ένας γνωστός μου επισκεύθει το Ισραήλ προς έτους και μας διηγείτο, «εις ένα καφενείο που μιλούσα με Εβραίους με ρώτησε ένας από πού είμαι, και του είπα, από τη Θεσσαλονίκη και μου απαντά, και εγώ από εκεί είμαι. Πως είσαι από εκεί αφού ζεις εδώ; Είμαι γραμμένος στη λίστα να πάω μόλις με ειδοποιήσουν, είμαστε πολλοί που θα έρθουμε από εδώ» και συνέχισε ο συνομιλητής μας, εις το Ισραήλ αν είναι μία μεγάλη παρέα Εβραίων και ρωτήσεις, ποιος είναι από Θεσσαλονίκη, κάποιος Θα δηλώσει ότι είναι Θεσσαλονικιός».

Μερικοί που κάνουν τους καλώς πληροφορημένους λένε ότι τα οικόπεδα της Θεσσαλονίκης τα έχουν αγοράσει αλλοδαποί κρυφό Εβραίοι και ετοιμάζονται να φέρουν ένα και πλέον εκατομμύριο για να αναλάβουν το κράτος της Μακεδονίας και να εκμεταλλεύονται τα Βαλκάνια. Μερικοί γνωρίζετε ότι οι παλαιοί Εβραίοι Θεωρούν την Θεσσαλονίκη δεύτερη πατρίδα τους, ως και ο Σαρκοζί ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας.

Ποιοί είναι οι Σκοπιανοί;

 

Το κράτος των Σκοπίων είναι εθνολογικά ένα κράτος πανσπερμίας και γλωσσολογικά ένα κράτος «Βαβέλ». Στο μικρό αυτό κράτος εκτάσεως 25.713 τ.χλμ, όσο η Πελοπόννησος, ζουν σύμφωνα με την απογραφή του 1991 εικοσιπέντε (25) περίπου εθνικές ομάδες (Βούλγαροι, Αλβανοί, Έλληνες, Σλάβοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι, Αρμένιοι, Εβραίοι κ.λ.π.).

Ποιες είναι οι  βλέψεις των Σκοπίων;

Το μακρόπνοο επεκτατικό πρόγραμμα των Σκοπιανών το οποίον τους επέβαλαν οι Κοσμοκράτορες να εφαρμόσουν περιλαμβάνει την «απελευθέρωση» των  υπολοίπων τμημάτων της Μακεδονίας από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την Ελλάδα και την ένωση όλων αυτών με το κράτος των Σκοπίων, βάσει των άρθρων 3 και 49 που έγραψαν στο Σύνταγμά τους.

15 Στοιχεία που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

1)Οι  Μακεδόνες ήταν πανάρχαια ελληνική φυλή, όπως οι Δωριείς, οι Ίωνες και οι Αιολείς. Μιλούσαν Ελληνικά σε διάλεκτο που συγγένευε ιδιαίτερα με τη δωρική, διότι οι Δωριείς κατέβηκαν από τη Μακεδονία στο Νότο.

2)Το όνομα Μακεδόνες και Μακεδονία είναι λέξεις ελληνικές καί παράγονταν από την αρχαία λέξη μάκος, Μακεδνός σημαίνει μακρύς, ψηλός, που είναι δωρικός τύπος  της λέξης μήκος.

3)  Η θρησκεία των αρχαίων Μακεδόνων ήταν ίδια και απαράλλακτη με τη θρησκεία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Πίστευαν στους ίδιους θεούς και θεωρούσαν ότι οι θεοί τους κατοικούσαν στο μεγάλο μακεδονικό βουνό, τον Όλυμπο.

4) Ο Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας, γράφει ολοκάθαρα ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, (Ηροδότου Ιστορία Α΄ 56, Η΄43).

 

5) Η πιο σπουδαία μαρτυρία είναι η του αρχαίου Στράβωνα με τη λακωνική φράση «εστί νουν Ελλάς και η Μακεδονία».

6) Οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν την δυνατότητα να γίνονται μέλη της Αμφικτιονίας των Δελφών, προνόμιο αποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες.

7) Οι αρχαίοι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο Έλληνες.

8) Στην αρχαία Μακεδονία υπήρχαν ελληνικά θέατρα και παίζονταν ελληνικές τραγωδίες. Δεν θα μπορούσαν οι Μακεδόνες να παρακολουθήσουν ελληνικές τραγωδίες, αν ήταν βάρβαροι.

9) Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του ως αρχιστράτηγος, όχι των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κορίνθου το 335 π.Χ. όλοι οι Έλληνες πλην των Λακεδαιμονίων του παραχώρησαν την εξουσία.

10) Οι διάδοχοί του σε όλα τα βασίλεια ενήργησαν αποκλειστικά ως Έλληνες. Διέδωσαν την ελληνική γλώσσα από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ινδό ποταμό.

11) Η περίοδος εκείνη των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ονομάστηκε Μακεδονική, αλλά Ελληνιστική περίοδος.

12) Άλλη μαρτυρία ότι οι Μακεδόνες υπήρξαν Έλληνες αποτελεί η γλώσσα τους . Κύρια ονόματα, τοπωνύμια, ονόματα μηνών, ονόματα εποχών, ονόματα εορτών είχαν ετυμολογία ελληνική. Επίσης φωνητικά πάθη, οι κλίσεις και οι καταλήξεις ήταν όλα Ελληνικά.

13) Τα αρχαιοελληνικά ευρήματα στο ΔΙΟΝ, στην Πέλλα, στη Βεργίνα, στη Σίνδο, στην Αιανή είναι όλα ελληνικά. Αρχιτεκτονική, ζωγραφική, γλυπτική, διακοσμητική, ρυθμοί, πολεοδομία είναι όλα Ελληνικά.

14) Όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν στη Μακεδονία ήταν ελληνικές. Καμιά άλλης γλώσσας επιγραφή δε βρέθηκε στην αρχαία Μακεδονία, εκτός από την εποχή της Ρωμαιοκρατίας που ήσαν και Λατινικές.

 

15) Στα αρχαία μακεδονικά νομίσματα, όλες οι παραστάσεις είναι από το θεματολόγιο της αρχαίας ελληνικής τέχνης και στη ελληνική γλώσσα.

  1. Ο ιδρυτής του κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ Γκλιγκόρωφ την 9/9/1991 όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των Μακεδόνων του Μ. Αλεξάνδρου, απήντησεν: « “όχι, δεν καταγόμαστε από από τους αρχαίους Μακεδόνες. Εμείς είμαστε Σλάβοι και ήρΘαμε εδώ τον  6° μ.Χ. αιώνα».
  2. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο ΙΙ είχε παραχωρήσει μία αποκλειστική συνέντευξη εις την «Κυριακάτικη Ε.» που δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 1992. «Η Μακεδονία είναι Ελληνική, πατρίδα του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, του Μεθόδιου και του Κυρίλλου. Το Βατικανό καταδικάζει οποιαδήποτε πλαστογράφησιν της ιστορίας»

6.Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι ο Μ. Κωνσταντίνος, ο Ιουλιανός και ο Ιουστινιανός ήσαν Σκοπιανοί. Γιατί όλες οι ιστορίες του κόσμου τους γράφουν ως Ιλλίριους και όχι Μακεδόνες;

7.Υπάρχει και το απόρρητο έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της 26/12/1944 το οποίο υπογράφει ο Υπ. Εξωτερικών Στετίνιους,  εις το οποίον ο κ. Στετίνιους γράφει «….Η πάγια πολιτική αυτής της κυβέρνησης είναι να αντιτίθεται σε οποιανδήποτε αναβίωση του Μακεδονικού ζητήματος σε ότι αφορά την Ελλάδα…». Ολόκληρο το έγγραφο το δημοσιεύω στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελ. 851

Υπάρχουν και άλλα πολλά παρόμοια που γράφω στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελίδα 848-857. Γιατί οι πολιτικοί της αντιπολιτεύσεως που πιστεύετε ότι είναι πατριώτες δεν τα επικαλούνται να προλάβουν την καταστροφή; Διότι όλοι οι πολιτικοί για την κουτάλα υπηρετούν τον Μεγάλο Αδελφό και εις υγείαν τα κορόιδα που μας ψηφίζουν. Γιατί οι πολλοί ‘Ελληνες εις όλην σας τη ζωή Ψηφίζετε το ίδιο κόμμα; Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι έτσι γίνεστε δούλοι του κόμματός σας και αυτό σας Θεωρεί τσιφλίκι του, ιδιοκτησία του και σας σαλαγάει σαν πρόβατα για να εξυπηρετήση τον αφέντη του, ώστε αυτός να παρουσιάζεται μεγάλος στα μάτια σας και να πλουτίζη; Και έτσι περιμένετε να αλλάξει η κατάστασις; Η κατάστασις ΔΕΝ αλλάζει αν δεν αποτινάξουμε την Δουλοπρέπειά μας, τον καιροσκοπισμό μας και την δειλία μας και να πείσουμε την ψυχή μας ότι είναι Δυνατή και Ικανή να ζήση Ελεύθερη, και να επιλέγουμε προγράμματα κομμάτων να ψηφίζουμε και όχι ονόματα και λόγια.

  1. Η περιοχή των Σκοπίων οναμάζετο ΔΑΡΔΑΝΙΑ, οι Δαρδανείς υπό των αρχαίων χαρακτηρίζοντο ως άγριοι και ακάθαρτοι. Οι ‘Ελληνες για να προσβάλλουν κάποιον ως ακάθαρτού τον έλεγαν «Τρείς του βίου λέλουται ώσπερ Δαρδανεϋς». Οι Δαρδανείς στη ζωή τους ελούντο μόνον τρείς φορές.

Μετά τον Α Παγκόσμια Πόλεμο την παραχώρησαν οι νικηταί στην Γιουγκοσλαβία και την μετονόμασαν Βαρντάσκα, μέχρι τότε ονομάζετο Μπανοβίνα. Το 1945 ο εβραίος ΙωσσηΦ Μπρόζ – Τίτος κατεντολήν του Μ. Αδελφού την μετονόμασε Μακεδονία για μελλοντικήν χρήσιν την οποία ζούμε σήμερα και αύριο έρχονται τα χειρότερα που θα εφαρμόσουν τον διαμελισμό της Ελλάδας. Τι περιμένουμε οι ΄Ελληνες  για  να ξυπνήσουμε; Να μας εκπατρίσουν τελείως ή να πεθάνουμε της πείνας ως ο βάτραχος στο. καζάνι που βράζουν το νερό σιγά σιγά;

Τι άλλο περιμένετε για να αντιληφθείτε ότι όλα τα κόμματα Της Βουλής και οι βουλευτές των υπηρετούν, χωρίς ντροπή και αναστολές τα συμφέροντα και τις εντολές του κεφαλαίου; Αφού βλέπετε Ότι  κανείς από αυτούς δεν αντιδρά εις το ξεπούλημα της Μακεδονίας καίτοι όλοι τους γνωρίζουν ότι το Σχέδιο των Σιωνιστών είναι να περιορίσουν με αυτό τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος στον Όλυμπο;

Κανείς των ΔΕΝ ανέπτυξε και ΔΕΝ επικαλέσθει στον ΟΗΕ και όλους τους Διεθνείς παράγοντες και δεν διαφώτισε την κοινήν γνώμην των λαών και των Ελλήνων, για όλα όσα διαβάσατε προηγουμένως και γι αυτά που ακολουθούν.

Κανείς τους ΔΕΝ αντέκρουσε τους Σκοπιανούς επισήμους που δηλώνουν καμαρωτοί, με ύφος 45 Καρδιναλίων, «Ολοι οι λαοί επιλέγουν για τη χώρα τους το όνομα που Θέλουν και εμείς ΔΕΝ έχουμε τα ίδια δικαιώματα; Και εμείς Θα βάλουμε το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αυτό θέλουμε». ΝΑΙ όλοι οι λαοί επιλέγουν για όνομα του Κράτους των, ότι όνομα Θέλουν.  ορθόν, αλλά είναι ορθόν επίσης ότι, όλοι οι λαοί επιλέγουν όνομα που μόνο του αντιπροσωπεύει το γένος και την ιστορία του λαού τους, αυτό το δικαίωμα το έχετε και οι Σκοπιανοί. Επιλέξτε λοιπόν το όνομα που αντιπροσωπεύει το γένος σας και την ιστορία σας το «ΔΑΡΔΑΝΙΑ» ή το «ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ» και όποιος το αμφισβητήσει  είναι πράγματι ΚΑΚΟΣ. Εσείς όμως επιλέξατε, κατ΄ εντολήν του Μεγάλου αδελφού ( τον οποίον ΔΕΝ τολμούν να στεναχωρήσουν οι πολιτικοί μας) το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που ο Λαός της και η ιστορία της ανήκουν εις άλλην προϊστορική Εθνότητα και έχει ιστορία δεκάδων χιλιάδων ετών και δεν αρκέστηκε στο όνομα αλλά γράψατε στο Σύνταγμά σας, κατ’ εντολήν του Μ Αδελφού, Το όρθρο 3 και 49 που φανερώνουν τον κρυφό σκοπό του Μ. Αδελφού, γράψατε «Θα αγωνισθούμε για να απελευθερώσουμε τις Αλύτρωτες πατρίδες μας και άλλα παρόμοια για Αλύτρωτες πατρίδες»

Μακεδόνες στο Κράτος των Σκοπίων κατοικούν σήμερα μόνον 2 με  3 %: και το 97% κατοικεί εις άλλα γειτονικά κράτη και δηλώνεται στα  άρθρα 3 και 49 του Συντάγματός σας, ότι Θα αγωνσθείτε να ελευθερώστε τις Αλύτρωτες πατρίδες σας, αρα θα επιτεθείτε  κατά των γειτόνων σας, ήτοι τα τσανάκια,

Οι κουκουλοφόροι και οι πιστολέρο του κατεστημένου Θα επιτεθούν  κατά  των γειτόνων σας και εσείς ως κομπάρσοι θα χειροκροτείτε την κατοστροφήν καί υποταγήν των Μακεδόνων του 97% στους Μακεδόνες  του 3% που αντιπροσωπεύετε  και απαιτείτε ΚΑΜΑΡΩΤΑ και Υπερήφανοι, από τους Μακεδόνες του 97% και προϊστορίαν δεκάδων χιλιάδων ετών να μην αντιδράσουν χωρίς ντροπήν και συναίσθησιν. Το σκεπτικό σας αυτό ΔΕΝ στηρίζεται σε καμίαν λογικήν, ούτε ηθικήν, παρά ΜΟΝΟΝ στην δουλικότητα τη δική σας και των πολιτικών της Ελλαδος στον Μεγάλο αδελφό. Χαλάλι σας, αφού τα αφεντικά σας έχουν καλλιεργήσει, Εις μεγάλον βαθμόν στον Ελληνικό λαόν την διαφθορά των πάντων, ηθικής, αξιοπρέπειας, υπερηφάνιας,. προσωπικότητος και αντ’ αυτών Δουλικότητα, το συμφέρον και τον κερδοσκοπισμό, Χαλάλι σας καμαρώστε.

Η ιστορία όμως διδάσκει όλους τους σώφρονες της γης ότι: εις όλες τις χιλιετηρίδες που πέρασαν, όταν ο Ελληνικός λαός οδηγήθει από τους ηγέτες του, για οποιονδήποτε λόγον, στο χείλος του γκρεμού, ενώθηκε, ανδριώθηκε και νίκησε τους εχθρούς του, ας ήταν και χίλιες φορές περισσότεροι. Την αρχαία εποχή όταν ρώτησαν ένα σοφό, « Εσείς οι “Ελληνες, τι διαφέρετε από τους άλλους λαούς; Απήντησε, Εμείς ΔΕΝ μετράμε ποτέ προ της μάχης τους μαχητάς του εχθρού. Πιστεύουμε στον πολιτισμό μας και τις ιδέες μας επιτιθέμεθα και νικούμε πάντοτε».

Αυτό πρέπει να το μελετήσετε καλά οι Δούλοι του Μ. Αδελφού, Σκοπιανοί και ΄Ελληνες, διότι οι ΄Ελληνες ξύπνησαν από τον ΛΗθΑΡΓΟΝ που τους είχαν οδηγήσει οι δούλοι του Μ. Αδελφού και το απέδειξαν πρακτικά με τη συμμετοχήν τους στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, την 21-1-2018 που συγκεντρώθηκαν πολύ περισσότεροι από 1.300.000. Και αν δεν αντιδρούσαν οι Κυβερνώντες δυναμικά να εμποδίσουν βίαια τους πολίτες στην Αθήνα να επιβιβασθούν στα Λεωφορεία για Θεσσαλονίκη, ο Μπούτας, ο κομμουνιστής, ο αρχηγός των γεωργών του ΚΚΕ, με τους μπράβους του, να σταματήσει εκατοντάδες λεωφορεία στο Καλοχώρι να μην φθάσουν στη Θεσσαλονίκη, ο Καζάκης και άλλοι πολιτικοί με τις δηλώσεις τους ότι, «Δεν πρέπει να διαταράσσουμε τις φιλικές μας Θέσεις με τους γείτονές μας» τα ΜΜΕ να απογοητεύουν τους ‘Ελληνες να μην μεταβούν στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι χαμένος κόπος, διότι το θέμα έχει ρυθμιστεί, η

Θεσσαλονίκη θα βούλιαζε την Κυριακή αυτή από διαμαρτυρόμενους ΄ Ελληνες στην Ψυχή που είναι έτοιμοι και ώριμοι πλέον να ανατρέψουν τους κατακτητάς, Και τα τσανάκια τους και να ελευθερώσουν την  Ελλάδα, αρκετά η δουλεία την πληρώσαμε ακριβά. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλα τα τσανάκια τις αμαρτίες τους. Στις ερχόμενες εκλογές ουδείς Έλλην θα ψηφίσει κόμμα της σημερινής βουλής, διότι όλα υπηρετούν δουλικά τον μεγάλο αδελφό στην πράξη, έχουν πλέον απογυμνωθεί όλα μόνα τους, μόνον οι πράκτορες, ή των μυστικών οργανώσεων, οι δηλοί και οι βλάκες ΔΕΝ βλέπουν ότι, «ο Βασιλιάς είναι γυμνός». Ώστε να μην μπεί ούτε ένα κόμμα της Βουλής στη νέα βουλή.

Επειδή οι Σκοπιανοί λησμόνησαν κατ΄εντολήν του Μ.Α. την καταγωγήν και την ιστορία τους, ως και οι Έλληνες πολιτικοί δια τον ίδιο λόγο δεν σας ενημέρωσαν, θα σας γράψω μερικά αποσπάσματα από γραπτά που σώθηκαν των αρχαίων επιφανών ανδρών.

1, Ο ιστορικός Αππιανός α) στα «Ιλλυρικά» του (1.1), έγραφεː «Ιλλυριούς Έλληνες ηγούνται υπέρ τε Μακεδονίαν και Θράκην. Β) στα «Μιθριδατικά» του (222.2) σημείωνεː «Σύλλας…Ενετούς και Δαρδανέας και Σιντους, περίοικα Μακεδόνων έθνη, συνεχώς ες Μακεδονίαν εμβάλλοντα, επιών επόρθει. Και γ) στον «Εμφύλιο πόλεμο» βιβλ. 5, κεφ. 8, ανέφερεː «τους δ΄επί Δαρδανέας, έτερον Ιλλυρίων γένος, αεί Μακεδονίαν επιτρέχοντας».

2, Ο γεωγράφος Κλαύδιος Πτολεμαίος στη Γεωγραφία του (βιβλ. 3 κ. 9) προσδιορίζει αυτή τη χώρα γράφοντας «΄Κατέχουσι δε της επαρχίας… τα τη Μακεδονία Δάρδανοι» (δηλ. Στα σύνορα προς τη Μακεδονία, όχι όμως μέσα στη Μακεδονία) και λίγο πιο κάτω κατονομάζει τις πόλεις αυτής «της Δαρδανίας δ΄ πόλειςː Ναϊσσός, Αρριβάντιον, Ουλπιανόν, Σκούποι (τα σημερινά Σκόπια)».

3, Ο έτερος γεωγράφος Στράβων γράφει στα «Γεωγραφικά» του, Βιβλ. 7 κεφ. 5. «…και τοις άλλοις έθνεσι τοις ταύτη συνέβη… οι γαρ πλείστον δυνάμενοι πρότερον τελέως εταπεινώθησαν και εξέλιπον, Γαλατών μεν Βοίοι και Σκορδίσται. Ιλλυρίων δε και Αυταριάται και Αρδιαί και Δαρδάνιοι, Θράκων δε Τριβαλλοί υπ΄ αλλήλων  μεν εξ αρχής, ύστερον δε υπό Μακεδόνων και Ρωμαίων εκπολεμούμενοι…» (Σχόλιονː Άρα οι Δαρδάνιοι δεν θεωρούνταν ως Μακεδόνες Έλληνες , αλλά ως Ιλλυριοί». Και λίγο πιο κάτω Βιβλ. 7 κεφ. 5 προσθέτειː «Δρίλων ποταμός ανάπλουν έχων προς έω μέχρι της Δαρδανικής, η συνάπτει τοις Μακεδονικοίς έθνεσι και τοις Παιονικοίς προς μασημβρίαν», όπου διακρίνονται και πάλι οι Δαρδάνιοι από τα «Μακεδονικά έθνη», (άρα μαρτυρείται και εδώ ότι η Δαρδανία είναι μεν όμορος αλλά δεν είναι Μακεδονία). Σε άλλη δε ενότητα σημειώνει ο ίδιος γεωγράφοςː «άγριοι δ΄ όντες οι Δαρδάνιοι τελέως, ώσθ΄ υπό ταις καπρίαις ορύξαντες σπήλαια ενταύθα δίαιτας ποιείσθαι».

4, Ο ιστορικός Πολύβιος εξιστορεί Βιβλ. 4 κεφ. 66 ː « Έτι δε περί ταύτα γινομένου του βασιλέως, παρήν εκ Μακεδονίας άγγελος διασαφών ότι συμβαίνει τοις Δαρδανείς, υπονενοηκόταν την εις Πελοπόννησον αυτού στρατείαν, αθροίζειν δυνάμεις και παρα-σκευήν ποιείσθαι μεγάλην, κεκρικότας εμβαλείν εις την Μακεδονίας. Ακούσας δε ταύτα και νομίσας αναγκαίον είναι βοηθείν κατά τη Μακεδονία… μετά σπουδής εποείτο την επάνοδον… Παραγενομένου δ΄αυτού της Μακεδονίας, ακούσαντες οι Δαρδάνιοι παρά θρακών πνων αυτομολών την παρουσίαν Φιλίππου , καταπλαγέντες παραχρήμα διέλυσαν την στρατείαν, καίπερ ήδη συνεγγυς όντες της Μακεδονίας. Φίλιππος δε πυθόμενος την των Δαρδανέων μετάνοιαν τους μεν Μακεδόνας διαφήκεν πάντας επί την της οπώρας συγκομιδήν..» Βλέπε και βιβλ., 5, 97, βιβλ. 25,6 και βιβλ. 28,8.

5, Ο ρήτορας Μάλχος έγραφε τον Ε΄ αι. μ.Χ.στο « Εκλογαί περί πρέσβεων Ρωμαίων προς έθνη» για γεγονότα του 479 μ. Χ. ː «δειν ουν, ει αυτώ.

πείθοιτο, εκλιπειν μεν την Ήιτειρον και τας αυτόθι πόλεις (ουδενί γαρ είναι φορητόν πόλεις ούτω μεγάλας, των οικητόρων εκβληθέντων, υπ’ αυτού κατέχεσθαι) ελθείν δε εις Δαρδανίαν» (P.G. τ.113 στ.765). Και λίγο πιο κάτω σημείωνε: «.. ..αλλά νυν μεν αυτούς εάν αυτού επιχειμάσαι, μήτε πρόσω χωρούντας <ων> έχουσι πόλεων μήτε επιφθείροντας συνθέμενον δε περί πάντων επί τούτοις άμα τω ήρι πέμιμαι τον άξοντα επί την Δαρδανίαν» (Ρ.G. Τ. 113 στ.768).

  1. Ο γραμματικός Ιεροκλής (εποχή Ιουστινιανού, 6ος αι. μ.Χ.) στον «Συνέκδημό» του (όπου καταχωρίζονται οι επαρχίες της Βυζαντινής αυτοκρατορίας) γράφει :….. « ις’ Επαρχία Δαρδανίας, υπό ηγεμόνα, πόλεις γ’ Σκούπο (τα σημερινά Σκόπια) μητρόπολις, Μηριών, Ουλπιανά».
  2. Αυτά ακριβώς επαναλαμβάνει και ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος (10ος αι. μ. Χ) στο «περί Θεμάτων» έργο του. (P.G. τ.113 στ. 145)
  3. Τέλος και ο Ι. Ζωναράς στην επιτομή της ιστορίας του έγραφε (τ. 2 σ.294): « …ως δε ο Απούσιος τη χώρα αυτού ισχυρώς ενέκειτο και οι Δάρδανοι την πρόσορον σφίσι Μακεδονίαν εκακούργουν, οικούσι δ’ ούτοι υπέρ τε Ιλλυριών και υπέρ Μακεδόνων» (Αρα και εδώ διακρίνονται οι Δαρδάνιοι των Μακεδόνων και η Δαρδανία της Μακεδονίας). Εξ αυτών των ολίγων ιστορικών μαρτυριών συνάγεται ότι η Δαρδανία ποτέ δεν ήταν Μακεδονία αλλ’ απλά «πρόσορος» (όμορος γειτονική) και μάλιστα σχεδόν πάντοτε εχθρικά διακείμενη προς τη Μακεδονία. Εάν η Δαρδανία εθεωρείτο Μακεδονία, άρα Ελλάδα, και οι Δαρδάνιοι ως Μακεδόνες—Ελληνεςκαι όχι Ιλλυριοί τότε π.χ. α Στράβων θα έγραφε «έστι μεν ουν Ελλάς και η Δαρδανία», όπως γράφει για τη Μακεδονία και στους αρχαίους χάρτες η ΔΑΡΔΑΝΙΑ παρουσιάζεται εκτός της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ π.χ. Στην Wikimedia Χάρτης του 1467 – Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια.

Αγαπητοί μου Συνέλληνες και όλα τα ανωτέρω να τα αντιληφθούμε και να τα ενστερνισθούμε δεν ελευθερωνόμαστε από τα δεσμά μας αν δεν ː πρώτον ανυψώσουμε το ηθικόν των Ελλήνων, αν δεν πιστέψουν ότι δυνάμεθα να ελευθερωθούμε και να σταματήσουμε να τα περιμένουμε όλα από τους κατακτητάς και τα τσανάκια τους, τους Μασώνους και αν δεν ανδρωθούν και σηκώσουν το ανάστημά των ψηλά ως οι ήρωες του 1821 δεν ελευθερωνόμαστε. Και δεύτερον αν ΔΕΝ εγκαταλείψουμε το ΕΓΩ μας το στενοκέφαλο, το συμφέρον μας, τον καιροσκοπισμό και δεν ενωθούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό αγώνα, πάλι ΔΕΝ θα δούμε λευτεριά ποτέ.

 

Προτάσεις

Α) Η Κυβέρνησις να ζητήσει από τον ΟΗΕ να στείλει επιτροπή επιστημόνων να εξετάσει το DNA των Σκοπιανών και να είσθε βέβαιοι ότι θα βρεί κατοίκους με DNA καθαρό Μακεδονικό 1,5% και Ποντιακό 5%, διότι με τον αλληλοσπαραγμό των Ελλήνων 1946-1949 έφυγαν στα Σκόπια πολλοί Έλληνες αριστεροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδος που οι περισσότεροι ήσαν Πόντιοι από τους Νομούς Φλωρίνης και Πέλλας, διότι είχαν κάνει εγκλήματα στην Ελλάδα και εφοβούντο τα Στρατοδικεία, τις αντεκδικήσεις. Θα βρούν με DNA Αλβανούς 44-48%, Βούλγαρους 26-30%, Σλάβους 15-20% και Ποντίους 5-8% και μειονότητες άλλων Εθνών και Ρωμά. Βεβαίως οι Σκοπιανοί ανεβάζουν τα ποσοστά των Ελλήνων σε 14% ψευδόμενοι για λόγους σκοπιμότητος. Δεν επιτρέπεται όμως να βαφτίζουν ένα κράτος με την εθνικότητα των κατοίκων του 8% και να παρουσιάζεται και να διεκδικεί το δικαίωμα της εθνικότητας του 8% και όχι με το 22%, διότι το απαιτεί ο Ποθτσάιλντ-Πόθτσλντ για να επεκτείνει το μικρό αυτό κράτος εις βάρος του μεγαλύτερου της Ελληνικής εθνικότητος.

Β) Να ζητήσει η Κυβέρνησις μας από τον ΟΗΕ να αντικαταστήσει το διαπραγματευτή Νίμιτς, διότι είναι φίλος του Τζον Σόρος του Σκοπιανού.

Γ) Να φροντίσει η Κυβέρνησίς μας μέσω του Υπουργού  Οικονομικών μυστικά και χωρίς θορύβους να μεταφέρει όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες των Σκοπίων στην Ελλάδα δίδοντάς τους οικονομικά κίνητρα.

Με Εκτίμησιν ο Πρόεδρος της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author

Connect with Me: