Μακεδονία

Ο πολιτικός φορέας «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» προσκαλεί και παρακαλεί όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να μελετήσουν προσεκτικά το Θέμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εις το παρόν για να μην πέφτουν θύματα της ψεύτικης προπαγάνδας των κρατούντων που έχει μελετηθεί προ εκατοντάδων ετών με σκοπό τον διαμελισμόν της Ελλάδος και την τελικήν καταστροφήν ολοκλήρου του Ελληνισμού.

 

 1. Η Μακεδονία από αρχαιοτάτων χρόνων εκτείνεται βόρεια μέχρι του τέλους του υψιπέδου Φλωρίνης, ήτοι τα στενά βόρεια του Περλεπέ και από την κοιλάδα του Αξιού π. μέχρι την έξοδο των στενών Δεμίρ Καπού βόρεια αυτής της γραμμής εκτείνεται η ΔΑΡΔΑΝΙΑ. Η Σιωνιστική προπαγάνδα όμως παρέσυρε μερικούς μετά το 1930 να επεκτείνουν τα όρια της Μακεδονίας βορειότερα και συμπεριέλαβαν εις αυτήν, δολίως, και το υψίπεδον των ΣΚΟΠΙΩΝ και μέρος της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Άλλοι ως πράκτορες και άλλοι ως μεγαλομανείς Έλληνες, χωρίς να προβλέψουν την παγίδα και το Σκοπό των Σιωνιστών.
 2. Σήμερα οι Σιωνισταί θέλουν να ολοκληρώσουν το όνειρό τους ήτοι να δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ εις πρώτον χρόνον και μετά να δημιουργήσουν με μεθόδους που έχουν σχεδιάσει προ εκατονταετηρίδων την μεγάλην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ με νότια σύνορά της τον ΟΛΥΜΠΟ. Εδημοσιεύθει στις εφημερίδες προ ετών ο χάρτης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με αυτά τα σύνορα, τα οποία συμπεριελάμβαναν και τη Χαλκιδική και μάλιστα έλεγαν τότε ότι ήτο του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -----------------------IMG 0251

Εκείνο που είναι βέβαιον είναι ότι οι Σκοπιανοί γράφουν εις τα άρθρα 3 και 49 του Συντάγματός τους ότι: «θα αγωνιστούν να απελευθερώσουν τις Αλύτρωτες πατρίδες τους και να προστατεύσουν τα δικαιώματα των Μακεδόνων των γειτονικών χωρών». Βάσει αυτών των 2 άρθρων του Συντάγματός των τα Σκόπια ΔΕΝ επιτρέπεται να μπουν στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ διότι τα καταστατικά αυτών γράφουν σαφώς ότι για να γίνει μία νέα χώρα μέλος ΔΕΝ πρέπει να διεκδικεί εδάφη άλλων χωρών. Και αυτό δεν το προέβαλαν οι Κυβερνήσεις μας, ούτε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως  δια να αναγκασθούν οι Σκοπιανοί να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και τις απαιτήσεις τους για την Μακεδονία, για να γίνουν μέλη αυτών των οργανισμών που αγωνίζονται να μπουν.  Ποιος συνέταξε το Σύνταγμα των Σκοπιανών αφού αυτοί είναι όλοι αγράμματοι; Ασφαλώς εκείνος που τους έκανε Κράτος. Ποιος τους έκανε Κράτος; Ο Μεγάλος Αδελφός. Γιατί τους έκανε Κράτος και γιατί έγραψε αυτά στο Σύνταγμά τους; Παρακαλώ να απαντήσει έκαστος μόνος του αφού διαβάσει και τα ακόλουθα:

 1. Γιατί γράφω τόσο θαρρετά και ξεκάθαρα ότι το σχέδιο αυτό του διαμελισμού της Ελλάδας μέσω του Κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ είναι των Κοσμοκρατώρων του Μεγάλου Αδελφού και το έχει μελετήσει προ εκατοντάδων ετών. Ιδού οι αποδείξεις:

Το 1912 ο εβραίος Ραββίνος και δικηγόρος Θεσσαλονίκης Πέπο Μαλάχ με αρθρογράφημά του εις τις εφημερίδες της Ευρώπης προπαγάνδιζε έντονα την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους μέχρις του Ολύμπου. Αμέσως μετά ετάχθησαν υπέρ του Μακεδονικού κράτους ο Ουκρανός εβραίος Κρίστιαν Ρακόβσκυ, ως και ο Θεσσαλονικιός εβραίος δικηγόρος Εμμανουήλ Σάμ Καράσσο. Και από το 1918 δημοσιεύουν στο Παρίσι και τον Ευρωπαϊκό τύπο φλογερά άρθρα υπέρ του Μακεδονικού Κράτους.

Ακολουθεί το συνέδριο της Κόμιντερν του 1923 που ζητά ευθέως από τα μέλη του και τους Έλληνες Κομμουνιστάς την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους. Ο Λένιν το 1924 τρεις μήνες πριν πεθάνει κάλεσε τους επιτελείς του και τους έδωσε εντολή να δημιουργήσουν πάσει θυσία Μακεδονικόν Κράτος. Γι’ αυτό και οι σημερινοί πολιτικοί της Ελλάδος κόπτονται να δημιουργήσουν Μακεδονικόν Κράτος πάσει θυσία, άλλος ενεργά άλλος παθητικά αδρανοποιώντας το λαό, διότι πολλοί είναι κρυφοεβραίοι όπως ο Τσίπρας και αρκετοί υπουργοί του, αρχηγοί κομμάτων και οι άλλοι είναι βασικά Μασώνοι και κανείς των δεν θέλει να στεναχωρήσει τον Μεγάλο αδελφό μην πέσει σε δυσμένεια.

Σας αντιγράφω ένα απόσπασμα από την εφημερίδα «Έστία» που το δημοσίευσε πριν 106 χρόνια την 20 Νοεμβρίου 1912: «Τηλεγράφημα του εν Κωνσταντινουπόλει ανταποκριτού των «Τάιμς» … Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, ότι Ισραηλιτική προπαγάνδα υπέρ μετατροπής της Θεσσαλονίκης εις αυτόνομον πόλιν διεξάγεται κατ’αυτάς μετά πολλού ζήλου…». Αυτά όλα ποιος τα σκέφθηκε, τα σχεδίασε και τα συντόνιζε ώστε να επιτύχη το σκοπό του, την παγκόσμια κυριαρχία του; Ο διασκορπισμένος σε όλες τις χώρες εβραϊκός λαός, οι φτωχοί και κατατρεγμένοι εβραίοι, ή το πλούσιο και ισχυρό Σιωνιστικό ιερατείο;

Παγκοσμιοποίηση

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 07-09-2008 γράφει: Ο Kissinger είπε: «Η Ελλάδα έχει ιστορικά δικαιώματα στο όνομα Μακεδονία». Οι Σιωνισταί ποτέ δεν παραιτούνται από τα σχέδιά τους, επιμένουν μέχρι να τα πραγματοποιήσουν, ας περάσουν και χιλιάδες χρόνια και κατόρθωσαν μετά 2.000 χρόνια να διοικούν την ανθρωπότητα και σήμερα να επιτυγχάνουν αυτό που έγραψε η «Εστία» πριν 106 χρόνια. Διότι, διά όσους δεν γνωρίζουν, εις την Θεσσαλονίκην έγινε επέκτασις του σχεδίου πόλεως, γύρω από την πόλη, εις μεγάλες εκτάσεις χωρίς να το ζητήσει κανείς. Και τα οικόπεδα αυτά τα αγόρασαν αλλοδαποί παραλήδες.

Ένας γνωστός μου επισκεύθει το Ισραήλ προς έτους και μας διηγήτο, «εις ένα καφενείο που μιλούσα με εβραίους με ρώτησε ένας από πού είμαι, και του είπα, από τη Θεσσαλονίκη και μου απαντά, και εγώ από εκεί είμαι. Πως είσαι από εκεί αφού ζεις εδώ; Είμαι γραμμένος στη λίστα να πάω μόλις με ειδοποιήσουν, είμαστε πολλοί που θα έρθουμε από εδώ» και συνέχισε ο συνομιλητής μας, εις το Ισραήλ αν είναι μία μεγάλη παρέα εβραίων και ρωτήσεις, ποιος είναι από Θεσσαλονίκη, κάποιος θα δηλώσει ότι είναι Θεσσαλονικιός».

Μερικοί που κάνουν τους καλώς πληροφορημένους λένε ότι τα οικόπεδα της Θεσσαλονίκης τα έχουν αγοράσει αλλοδαποί κρυφοεβραίοι και ετοιμάζονται να φέρουν ένα και πλέον εκατομμύριο για να αναλάβουν το κράτος της Μακεδονίας και να εκμεταλλεύονται τα βαλκάνια. Μερικοί γνωρίζετε ότι οι παλαιοί εβραίοι θεωρούν την Θεσσαλονίκη δεύτερη πατρίδα τους, ως και ο Σαρκοζί ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας.

Ποιοί είναι οι Σκοπιανοί;

Το κράτος των Σκοπίων είναι εθνολογικά ένα κράτος πανσπερμίας και γλωσσολογικά ένα κράτος «Βαβέλ». Στο μικρό αυτό κράτος εκτάσεως 25.713 τ.χλμ, όσο η Πελοπόννησος, ζουν σύμφωνα με την απογραφή του 1991 εικοσιπέντε (25) περίπου εθνικές ομάδες (Βούλγαροι, Αλβανοί, Έλληνες, Σλάβοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι, Αρμένιοι, Εβραίοι κλπ).

Ποιές είναι οι βλέψεις των Σκοπίων;

Το μακρόπνοο επεκτατικό πρόγραμμα των Σκοπιανών το οποίον τους επέβαλαν οι Κοσμοκράτορες να εφαρμόσουν περιλαμβάνει την «απελευθέρωση» των υπολοίπων τμημάτων της Μακεδονίας από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την Ελλάδα και την ένωση όλων αυτών με το κράτος των Σκοπίων, βάσει των άρθρων 3 και 49 που έγραψαν στο Σύνταγμά τους.

15 Στοιχεία που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι Μακεδόνες ήταν πανάρχαια ελληνική φυλή, όπως οι Δωριείς, οι Ίωνες και Αιολείς. Μιλούσαν Ελληνικά σε διάλεκτο που συγγένευε ιδιαίτερα με τη δωρική διότι οι Δωριείς κατέβηκαν από τη Μακεδονία στο Νότο.

To όνομα Μακεδόνες και Μακεδονία είναι λέξεις ελληνικές και παράγονταν από την αρχαία λέξη μάκος, Μακεδνός σημαίνει μακρύς, ψηλός, που είναι δωρικός τύπος της λέξης μήκος.

Η Θρησκεία των αρχαίων Μακεδόνων ήταν ίδια και απαράλλακτη με τη θρησκεία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Πίστευαν στους ίδιους θεούς και θεωρούσαν ότι οι Θεοί τους κατοικούσαν στο μεγάλο μακεδονικό βουνό, τον Όλυμπο.

Ο Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας, γράφει ολοκάθαρα ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες, (Ηροδότου Ιστορία Α’ 56, Η’43).

Η πιο σπουδαία μαρτυρία είναι η του αρχαίου γεωγράφου Στράβωνα με τη λακωνική φράση: «έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία».

1468733168_ELLASkMAKEDONIA

6) Οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν τη δυνατότητα να γίνονται μέλη της Αμφικτυονίας των Δελφών,προνόμιαποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες.

Οι αρχαίοι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνον Έλληνες.

Στην αρχαία Μακεδονία υπήρχαν ελληνικά θέατρα και παίζονταν ελληνικές τραγωδίες. Δεν θα μπορούσαν οι Μακεδόνες να παρακολουθήσουν ελληνικές τραγωδίες, αv ήταν βάρβαροι.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του ως αρχιστράτηγος όχι των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κορίνθου το 335 π.Χ. όλοι οι Έλληνες πλην των Λακεδαιμονίων του παραχώρησαν την εξουσία.

Οι διάδοχοί του σε όλα τα βασίλεια ενήργησαν αποκλειστικά ως Έλληνες. Διέδωσαν την ελληνική γλώσσα από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ινδό ποταμό.

 • makedonia

11) Η περίοδος εκείνη των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ονομάστηκε Μακεδονική, αλλά Ελληνιστική περίοδος.

 • Άλλη μαρτυρία ότι οι Μακεδόνες υπήρξαν Έλληνες αποτελεί η γλώσσα τους. Κύρια ονόματα, τοπωνύμια, ονόματα μηνών, ονόματα εποχών, ονόματα εορτών είχαν ετυμολογία ελληνική. Επίσης τα φωνητικά πάθη, οι κλίσεις και οι καταλήξεις ήταν όλα ελληνικά,
 • Τα αρχαιοελληνικά ευρήματα στο Δίον, στην Πέλλα, στη Βεργίνα, στη Σίνδο, στην Αιανή είναι όλα ελληνικά. Αρχιτεκτονική, ζωγραφική, γλυπτική, διακοσμητική, ρυθμοί, πολεοδομία είναι όλα ελληνικά.
 • Όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν στη Μακεδονία ήταν ελληνικές. Καμιάς άλλης γλώσσας επιγραφή δε βρέθηκε στην αρχαία Μακεδονία, εκτός από την εποχή της Ρωμαιοκρατίας που ήσαν και Λατινικές.
 • Στα αρχαία μακεδονικά νομίσματα όλες οι παραστάσεις είναι από το θεματολόγιο της αρχαίας ελληνικής τέχνης και στην ελληνική γλώσσα.
 1. Ο ιδρυτής του κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ Γκλιγκόρωφφ την 9-9-1991 όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των Μακεδόνων του Μ. Αλεξάνδρου, απήντησεν: « Όχι, δεν καταγόμαστε από τους αρχαίους Μακεδόνες. Εμείς είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε εδώ τον 6ον μ.Χ. αιώνα».
 2. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο ΙΙ είχε παραχωρήσει μία αποκλειστική συνέντευξη εις την «Κυριακάτικη Ε.» που δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 1992. «Η Μακεδονία είναι Ελληνική, πατρίδα του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, του Μεθοδίου και του Κυρίλλου. Το Βατικανό καταδικάζει οποιαδήποτε πλαστογράφησιν της ιστορίας».
 3. Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι ο Μ. Κωνσταντίνος, ο Ιουλιανός και ο Ιουστινιανός ήσαν Σκοπιανοί. Γιατί όλες οι ιστορίες του κόσμου τους γράφουν ως Ιλλιρίους και όχι Μακεδόνες;
 4. Υπάρχει και το απόρρητο έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της 26/12/1944 το οποίο υπογράφει ο Υπ. Εξωτερικών Στετίνιους, εις το οποίον ο κ. Στετίνιους γράφει: «… Η πάγια πολιτική αυτής της Κυβέρνησης είναι να αντιτίθεται σε οποιανδήποτε αναβίωση του Μακεδονικού ζητήματος, σε ότι αφορά την Ελλάδα …». Ολόκληρο το έγγραφο το δημοσιεύω στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελ. 851

Υπάρχουν και άλλα πολλά παρόμοια που γράφω στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελίδα 848-857. Γιατί οι πολιτικοί της αντιπολιτεύσεως που πιστεύετε ότι είναι πατριώτες δεν τα επικαλούνται να προλάβουν την καταστροφή; Διότι όλοι οι πολιτικοί για την κουτάλα υπηρετούν τον Μεγάλο Αδελφό, και εις υγείαν τα κορόιδα που μας ψηφίζουν. Γιατί οι πολλοί Έλληνες εις όλην σας τη ζωή ψηφίζετε το ίδιο κόμμα; Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι έτσι γίνεσθε δούλοι του κόμματός σας και αυτό σας θεωρεί τσιφλίκι του, ιδιοκτησία του και σας σαλαγάει σαν πρόβατα για να εξυπηρετήση τον αφέντη του ώστε αυτός να παρουσάζεται μεγάλος στα μάτια σας και να πλουτίζη;  Και έτσι περιμένετε να αλλάξει η κατάστασις; Η κατάστασις ΔΕΝ αλλάζει αν δεν αποτινάξουμε την Δουλοπρέπειά μας, τον καιροσκοπισμό μας και την δειλία μας και να πείσουμε την ψυχή μας ότι είναι Δυνατή και Ικανή να ζήση Ελεύθερη, και να επιλέγουμε προγράμματα κομμάτων να ψηφίζουμε και όχι ονόματα και λόγια.

 1. Η περιοχή των Σκοπίων ονομάζετο ΔΑΡΔΑΝΙΑ, οι Δαρδανείς υπό των αρχαίων χαρακτηρίζοντο ως άγριοι και ακάθαρτοι. Οι Έλληνες για να προσβάλλουν κάποιον ως ακάθαρτον τον έλεγον: «Τρείς του βίου λέλουται, ώσπερ Δαρδανεύς». Οι Δαρδανείς στη ζωή τους ελούντο μόνον τρείς φορές. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την παραχώρησαν οι νικηταί στην Γιουκοσλαβία και την μετονόμασαν Βαρντάσκα, μέχρι τότε ονομάζετο Μπανοβίνα. Το 1945 ο εβραίος Ιωσήφ Μπρόζ – Τίτος κατ’ εντολήν του Μ. Αδελφού την μετονόμασε Μακεδονία για μελλοντικήν χρήσιν την οποίαν ζούμε σήμερα και αύριο έρχονται τα χειρότερα που θα εφαρμόσουν τον διαμελισμό της Ελλάδας. Τι περιμένουμε οι Έλληνες για να ξυπνήσουμε; Να μας εκπατρίσουν τελείως ή να πεθάνουμε της πείνας ως ο βάτραχος στο καζάνι που βράζουν το νερό σιγά σιγά;

Τι άλλο περιμένετε για να αντιληφθείτε ότι όλα τα κόμματα της Βουλής και οι βουλευτές των υπηρετούν, χωρίς ντροπή και αναστολές, πλην του Λεβέντη τα συμφέροντα και τις εντολές του κεφαλαίου; Αφού βλέπετε ότι κανείς από αυτούς δεν αντιδρά εις το ξεπούλημα της Μακεδονίας καίτοι όλοι τους γνωρίζουν ότι το Σχέδιο των Σιωνιστών είναι να περιορίσουν με αυτό τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος στον Όλυμπο;

Κανείς των ΔΕΝ ανέπτυξε και ΔΕΝ επικαλέσθει στον ΟΗΕ και όλους τους Διεθνείς παράγοντες και δεν διαφώτισε την κοινήν γνώμην των λαών και των Ελλήνων, για όλα όσα διαβάσατε προηγουμένως και γι’ αυτά που ακολουθούν.

Κανείς τους ΔΕΝ αντέκρουσε τους Σκοπιανούς επισήμους που δηλώνουν καμαρωτοί, με ύφος 45 Καρδιναλίων, «Όλοι οι λαοί επιλέγουν για τη χώρα τους το όνομα που θέλουν και εμείς ΔΕΝ έχουμε τα ίδια δικαιώματα; Και εμείς θα βάλουμε το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αυτό θέλουμε». ΝΑΙ όλοι οι λαοί επιλέγουν για όνομα του Κράτους των ότι όνομα θέλουν, ορθόν, αλλά είναι ορθόν επίσης ότι, όλοι οι λαοί επιλέγουν όνομα που μόνο του αντιπροσωπεύει το γένος και την ιστορία του λαού τους, αυτό το δικαίωμα το έχετε και οι Σκοπιανοί. Επιλέξτε λοιπόν το όνομα που αντιπροσωπεύει το γένος σας και την ιστορία σας το «ΔΑΡΔΑΝΙΑ» ή το «ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ» και όποιος το αμφισβητήσει είναι πράγματι ΚΑΚΟΣ. Εσείς όμως επιλέξατε, κατ’ εντολήν του Μεγάλου αδελφού (τον οποίον ΔΕΝ τολμούν να στεναχωρήσουν οι πολιτικοί μας) το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που ο λαός της και η ιστορία της ανήκουν εις άλλην προϊστορική Εθνότητα και έχει ιστορία δεκάδων χιλιάδων ετών και δεν αρκεστήκατε στο όνομα αλλά γράψατε στο Σύνταγμά σας, κατ’ εντολήν του Μ. Αδελφού, το άρθρο 3 και 49 που φανερώνουν τον κρυφό σκοπό του Μ. Αδελφού, γράψατε: «Θα αγωνισθούμε για να απελευθερώσουμε τις Αλύτρωτες πατρίδες μας και άλλα παρόμοια για Αλύτρωτες πατρίδες».

SOROS-KAI-ORGANA-TOY-SYRIZA- copy

Μακεδόνες στο Κράτος των Σκοπίων κατοικούν σήμερα μόνον 2-3% και το 97% κατοικεί εις άλλα γειτονικά κράτη και δηλώνετε στα άρθρα 3 και 49 του Συντάγματός σας ότι θα αγωνισθείτε να ελευθερώσετε τις Αλύτρωτες πατρίδες σας, άρα θα επιτεθείτε κατά των γειτόνων σας, ήτοι τα τσανάκια, οι κουκουλοφόροι και οι πιστολέρο του κατεστημένου θα επιτεθούν κατά των γειτόνων σας και εσείς ως κομπάρσοι θα χειροκροτείτε την καταστροφήν και υποταγήν των Μακεδόνων του 97% στους Μακεδόνες του 3% που αντιπροσωπεύετε και απαιτείτε ΚΑΜΑΡΩΤΑ και Υπερήφανοι από τους Μακεδόνες του 97% και προϊστορίαν δεκάδων χιλιάδων ετών να μην αντιδράσουν, χωρίς ντροπήν και συναίσθησιν. Το σκεπτικό σας αυτό ΔΕΝ στηρίζεται σε καμίαν λογικήν, ούτε ηθικήν, παρά ΜΟΝΟΝ στην δουλικότητα τη δική σας και των πολιτικών της Ελλάδος στον Μεγάλο αδελφό. Χαλάλι σας, αφού τα αφεντικά σας έχουν καλλιεργήσει, εις μεγάλον βαθμόν στον Ελληνικό λαό, την διαφθοράν των πάντων, ηθικής, αξιοπρέπειας, υπερηφάνιας, προσωπικότητος και αντ’ αυτών Δουλικότητα, το Συμφέρον και τον Καιροσκοπισμό, χαλάλι σας Καμαρώστε.

Η ιστορία όμως διδάσκει όλους τους σόφρωνες της γης ότι: εις όλες τις χιλιετηρίδες που πέρασαν, όταν ο Ελληνικός λαός οδηγήθει από τους ηγέτες του, για οποιονδήποτε λόγον, στο χείλος του γκρεμού, ενώθηκε, ανδριώθηκε και νίκησε τους εχθρούς του, ας ήταν και χίλιες φορές περισσότεροι. Την αρχαία εποχή όταν ρώτησαν ένα σοφό, «εσείς οι Έλληνες, τι διαφέρετε από τους άλλους λαούς; Απήντησεν, Εμείς ΔΕΝ μετράμε ποτέ προ της μάχης τους μαχητάς του εχθρού. Πιστεύουμε στον πολιτισμό μας και τις ιδέες μας επιτιθέμεθα και νικούμε πάντοτε».

Αυτό πρέπει να το μελετήσετε καλά οι Δούλοι του Μ. Αδελφού, Σκοπιανοί και Έλληνες, διότι οι Έλληνες ξύπνησαν από τον ΛΗΘΑΡΓΟΝ που τους είχαν οδηγήσει οι δούλοι του Μ. Αδελφού και το απέδειξαν πρακτικά με τη συμμετοχήν τους στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, την 21-1-2018 που συγκεντρώθηκαν πολύ περισσότεροι από 1.300.000. Και αν δεν αντιδρούσαν οι Κυβερνώντες δυναμικά να εμποδίσουν βίαια τους πολίτες στην Αθήνα να επιβιβασθούν στα Λεωφορεία για Θεσσαλονίκη, ο Μπούτας, ο κομμουνιστής, ο αρχηγός των γεωργών του ΚΚΕ, με τους μπράβους του, να σταματήσει εκατοντάδες λεωφορεία στο Καλοχώρι να μην φθάσουν στη Θεσσαλονίκη, ο Καζάκης και άλλοι πολιτικοί με τις δηλώσεις τους ότι, «Δεν πρέπει να διαταράσσουμε τις φιλικές μας θέσεις με τους γείτονές μας» τα ΜΜΕ να απογοητεύουν τους Έλληνες να μην μεταβούν στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι χαμένος κόπος, διότι το θέμα έχει ρυθμιστεί, η Θεσσαλονίκη θα βούλιαζε την Κυριακή αυτή από διαμαρτυρόμενους Έλληνες στην ψυχή που είναι έτοιμοι και ώριμοι πλέον να ανατρέψουν τους κατακτητάς και τα τσανάκια τους και να ελευθερώσουν την Ελλάδα, αρκετά η δουλεία την πληρώσαμε ακριβά. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλα τα τσανάκια τις αμαρτίες τους.

Στις ερχόμενες εκλογές ουδείς Έλλην θα ψηφίσει κόμμα της σημερινής βουλής διότι όλα υπηρετούν δουλικά το Μ. Αδελφό στην πράξη, έχουν πλέον απογυμνωθεί όλα μόνα τους, μόνον οι πράκτορες, οι των μυστικών οργανώσεων, οι δηλοί και οι βλάκες ΔΕΝ βλέπουν ότι, «ο Βασιλιάς είναι γυμνός». Ώστε να μην μπει ούτε ένα κόμμα της βουλής στην νέα Βουλή. Ποιο κόμμα να ψηφίσουμε; ΔΕΝ υπάρχει κανένα Έλληνικό;

soros-papandreou

Αυτό είναι το σύνθημα των κατακτητών και των βολεμένων για να διατηρήσουν την παρούσαν κατάστασιν, μαζί με το «Αφού ΔΕΝ υπάρχει κανένας κατάλληλος να μπει μπροστά, ποιόν να ακολουθήσουμε; Θέλουμε να αγωνιστούμε αλλά δεν βρίσκουμε κανέναν να ακολουθήσουμε».

Αρκετά ο καιροσκοπισμός μας αγαπητοί μου, αυτός και η δηλία μας μας κρατούν σκλάβους, εγκαταλείψτε τα να ελευθερωθούμε. Κόμματα Ελληνικά υπάρχουν σήμερα 7 με 8 και ελεγχόμενα από το Μ. Αδελφό περισσότερα από 60, ψηφίστε από αυτά τα 68 κόμματα όποιο θέλετε η Ελλάδα ελευθερώνεται. Αν οι Έλληνες ψηφίσουν νέα κόμματα έστω και του Μ. Αδελφού αν είναι Ελευθερωνόμαστε. Διότι τα νέα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή και του Μ. Αδελφού να είναι όλα, θα δώσουν και κάτι στο λαό δια να τον ξεγελάσουν να τους ακολουθήσει διαφορετικά τον χάνουν. Δεύτερον, ως νέοι στη Βουλή δεν είναι τελείως ασυναίσθητοι ως οι παλαιοί και δεν θα εκτελούν όλες τις εντολές του Μ. Αδελφού από το φόβο του λαού και από αδεξιότητα. Τρίτον, εφ’ όσον ο λαός απαγκιστρώθηκε από τη δουλεία του στα παλαιά κόμματα, τώρα με ελεύθερο και καθαρό μυαλό θα βρει καθαρά Ελληνικά κόμματα να ακολουθήσει. Εξάλλου, όποιος θέλει από την πρώτη στιγμή, ή μόλις προκηρυχθούν εκλογές γνωρίζει ποια κόμματα είναι του Μ. Αδελφού, αυτά που προβάλουν τα Γκάλοπ, οι Τηλεοράσεις, τα ΜΜΕ και αυτά που ΔΕΝ έχουν στα προγράμματά τους θέσεις αντίθετες με τα συμφέροντα του Μ. Αδελφού, όπως π.χ. Θα φορολογήσουμε το ΚΙΣ, θα βγάλουμε το πετρέλαιο και το αέριο της Θεσσαλίας Γρεβενών, Θα εκμεταλλευτούμε το ορυκτό αλάτι και τα θειούχα μικτά της Κίρκης, θα επαναφέρουμε την Αγροτική Τράπεζα από την εβραϊκή που την έδωσαν οι Κυβερνήσεις μας στο Κράτος μας ως ήτο πρώτα Κρατική, διότι: Εφ’όσον δεν αντέδρασε κανένα κόμμα ούτε το δικό σας που πιστεύετε Πατριωτικό ούτε καν σας ενημέρωσε ένας οποιοσδήποτε πολιτικός για τη προδοσία της πατρίδας ολοκλήρου στο εβραϊκό κεφάλαιο και ότι σε λίγα χρόνια η γη της Έλλάδος θα είναι εβραϊκή, διότι όλοι οι γεωργοί έχουν χρεωμένα τα κτήματά τους στην Αγροτική Τράπεζα για δάνεια να ζήσουν και εφ’ όσον τους φτωχαίνουν συνεχώς με φόρους, αύξηση του κόστους των προϊόντων τους, με αυξήσεις πετρελαίου, λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, κλπ, όλα προγραμματισμένα από το Μ. Αδελφό (Μ.Α.). Για να φτωχαίνουν οι γεωργοί μας να μην δύνανται να πληρώσουν τα δάνεια τους και να τους κατάσχουν τα χωράφια τους. Και τα κόμματα όλα που υπηρετούν τον Μ.Α. σας κοροϊδεύουν ότι φροντίζουν την ανάπτυξίν σας, πώς με τα κόκκινα δάνεια;  Με αυτά θα πάρουν και τα χωράφια σας και θα κατοικούμε σε γη εβραϊκή, πώς θα ζήσουν τα παιδιά μας και οι απόγονοί μας; Γλύφοντας τα …. πόδια των κατακτητών για να τους ενοικιάσουν γην να καλλιεργήσουν για να ψευτοζήσουν; Γιατί Έλληνες δεν τιμωρείτε, έστω με την ψήφο σας τους πολιτικούς που σας κοροϊδεύουν και δεν σας λένε την αλήθεια για όλα που είναι υποχρεωμένοι; Για να μην αντιδράσετε.

Για το άλλο σύνθημα, το δεν έχουμε κανέναν να βάλουμε μπροστά, δεν βρίσκετε κανέναν διότι Δεν θέλετε, ή διότι είσθε βολεμένοι, ή πράκτορες, ή μασόνοι, ή καιροσκόποι, ή δειλοί. Όποιος θέλει βρίσκει, πολλούς εγώ γνωρίζω όχι έναν αλλά εκατοντάδες κατάλληλους για να μας βγάλουν από την κρίσιν. Δεν γράφω ονόματα μην παραλείψω κάποιον και παρεξηγηθώ. Αλλά και με μικρές δυνατότητες να είναι αυτός που θα βάλουμε μπροστά θα σώσει την Ελλάδα, διότι και αν κάνει ένα λάθος από απειρία, θα ζημιώσουμε μεν αλλά δεν θα καταστραφούμε, θα το διορθώσουμε, ενώ ο δούλος του Μ.Α, που ψηφίζουμε μέχρι σήμερα θα εκτελέσει την εντολή του Μεγάλου και θα μας καταστρέψει πληρώνοντάς μας, π.χ. επιδότησε (πλήρωσε) ο Ανδρέας τους κτηνοτρόφους μας το 1984 να σφάξουν τις αγελάδες τους και έσφαξαν 400 χιλιάδες αγελάδες να πάρουν λεφτά να αγοράσουν σπίτια στη πόλη, να ζήσουν πρωτευουσιάνοι. Και είχαμε πολλαπλή καταστροφή, εισάγουμε το γάλα από την Ευρώπη, με συνάλλαγμα που Δανειζόμαστε,  διότι δεν έχουμε εξαγωγές και χρεωνόμαστε συνεχώς, αδειάσαμε την ύπαιθρο, δεν έχουμε παραγωγή, οι χωρικοί μας αφού έφαγαν τις επιδοτήσεις έμειναν νηστικοί στην πόλη… και πολλά άλλα. Επιδότησαν και ξεριζώσαμε τις Λεμονιές και εισάγουμε λεμόνια, επιδότησαν και ξερίζωσαν τα αμπέλια στη Σάμο διότι δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν το κρασί τους τα Γαλλικά κρασιά, επιδοτήσαμε τους ψαράδες μας να κάψουν τα καΐκια τους,  επιδοτήσαμε, επιδοτήσαμε…και καταστρέψαμε κάθε παραγωγή. Αυτό ή κάτι παρόμοιο δεν θα το κάνει Έλληνας αλλά Έλληνας στην ψυχή Πρωθυπουργός, όσο μετρίας αντιλήψεως και αν είναι, ούτε θα πουλήσει την Αγροτική Τράπεζα στο εβραϊκό Κεφάλαιο. Άρα υπάρχουν και Έλληνες κατάλληλοι για Πρωθυπουργοί δεν μας αφήνει ο Εγωισμός, το συμφέρον, ο καιροσκοπισμός και το βόλεμά μας να τους δούμε.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα για τις ερχόμενες εκλογές είναι η ΑΠΟΧΗ. Η Αποχή είναι μία καλοστημένη απάτη των κατακτητών μας για να βγάζουν τα αποτελέσματα που θέλουν στις εκλογές και να μας Κυβερνούν με τους πιο ΔΟΥΛΟΥΣ των και ασυνείδητους Έλληνες. Και εμείς να παραπονούμεθα αιωνίως και να βρίζουμε τους Κυβερνήτες μας αντί να βρίζουμε τον εαυτό μας που στις εκλογές με την ψήφο  που είναι βόλι πυροβολήσαμε τον εαυτόν μας τα παιδιά και όλους τους απογόνους μας αντί να πυροβολήσουμε τον κατακτητή και τα τσανάκια του.

Απόδειξις: τις εκλογές διεκδικούν τρία κόμματα το Χ (χαφιέδων) το Π(πουλημένων) και το Α(αθώων πολιτών) και εξετάζουμε 2 εκλογικά τμήματα το Ν και το Ρ, στο καθένα ψηφίζουν 200 ψηφοφόροι. Στο Ν απέχουν 100 και ψήφισαν το κόμμα Χ 60,  το κόμμα Π 40 το Α- 0. Το υπουργείο ανακοινώνει ότι στις εκλογές έλαβον το Χ 60% το Π 40% και το Α Δεν το αναφέρει καθόλου, βάσει αυτών σχηματίζεται η Κυβέρνησις. Εις το Ρ ψήφισαν όλοι και έλαβον το Χ 60 το Π 40 και το Α 100 ψήφους. Το υπουργείο ανακοινώνει ότι έλαβον το Χ 30% διότι οι 60 ψήφοι τώρα μετρούνται σε ποσοστά στους 200 ψηφίσαντες και είναι 30% (τριάντα στους 100), ενώ στους 100 ψηφίσταντες είναι 60%. Έτσι με την αποχή ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ τα ποσοστά των κομμάτων της Βουλής. Τα άλλα κόμματα έλαβον Π 20% και Α 50%. Στις περασμένες εκλογές που ο Τσίπρας έλαβε 34% αν υπολογίσουμε την αποχή που ήτο πλέον του 60% έλαβε στην πραγματικότητα μόνον 15% και μη θαμπώνουν και ζαλίζουν το λαό με το 34%. Μην σας ξαναεξαπατήσουν και απόσχετε των εκλογών, να πάτε και τους ανάπηρους να ψηφίσουν έστω και με τα καρότσια, για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας.

Για να ελευθερωθούμε, στις ερχόμενες εκλογές πρέπει να κατέβουν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις ενωμένες γεγονός που φοβούνται οι κατακτηταί και με προδότες και τεχνάσματα μας διαλύουν όλους τους πατριωτικούς συνασπισμούς. Στην συνέχεια της παρούσης θα βρείτε στο site www. ethnegersia.gr  την «26η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» με την οποία συμφωνούμε και γι’ αυτό την αναρτούμε και στο δικό μας site για να παρακαλέσουμε και εμείς για συνεργασία όλων των πατριωτικών Δυνάμεων.

26219135_697008677152112_6165867534505647124_n copy

Πολλοί με ρωτούν, «Καλά δεν υπάρχουν καλοί εβραίοι;» Ναι αγαπητοί μου υπάρχουν πολλοί πολύ καλλίτεροι από εμένα, ίσως και από εσάς, αυτοί όμως είναι οι βιοπαλαισταί που εργάζονται όλη μέρα να κερδίσουν το ψωμί των παιδιών τους, εκείνοι όμως που ασχολούνται με την πολιτικήν ΔΕΝ είναι ούτε ένας καλός διότι υποχρεούνται να εκτελούν τις εντολές του ιερατείου εις βάρος του λαού που διοικούν  για να γεμίζουν οι Τράπεζες των Σιωνιστών λεφτά. Όποιος, όχι, δεν εκτελέσει μίαν εντολήν, αλλά, αν τολμήσει να ρωτήσει, γιατί να το κάνω αυτό, αμέσως τον γράφουν στη μαύρη λίστα και τον παραγκωνίζουν αρχικά και μετά τον εξουδετερώνουν, τελείως. Άρα υποχρεωτικά και προγραμματισμένα εκτελεί σκληρές πράξεις εις βάρος του λαού που βλακωδώς τους ψηφίζει, διότι του χαϊδεύουν τα αυτιά και το μίσος του κατά των προδοτών της πατρίδας του, αλλά και εις εκείνους προδότες προβάλλουν εσάς και τους ερεθίζουν πολύ ώστε να σας σκοτώσουν.

Επειδή, οι Σκοπιανοί λησμόνησαν κατ’ εντολήν του Μ.Α. την καταγωγήν και την ιστορία τους, ως και οι Έλληνες πολιτικοί δια τον ίδιο λόγο δεν σας ενημέρωσαν, θα σας γράψω μερικά αποσπάσματα από γραπτά που σώθηκαν των αρχαίων επιφανών ανδρών.

 1. 1. Ο ιστορικός Αππιανός α) στα «Ιλλυρικά» του (1,1), έγραφε: «Ιλλυριούς Έλληνες ηγούνται υπέρ τε Μακεδονίαν και Θράκην. β) στα «Μιθριδατικά» του (222,2) σημείωνε: « Σύλλας… Ενετούς και Δαρδανέας και Σιντους, περίοικα Μακεδόνων έθνη, συνεχώς ες Μακεδονίαν εμβάλλοντα, επιών επόρθει. Και γ) στον «Εμφύλιο πόλεμο» βιβλ.5, κεφ. 8 ανέφερε: «τους δ’ επί Δαρδανέας, έτερον Ιλλυριών γένος, αεί Μακεδονίαν επιτρέχοντας»
 2. 2. Ο γεωγράφος Κλαύδιος Πτολεμαίος στη Γεωγραφία του (βιβλ.3 κ.9) προσδιορίζει αυτή τη χώρα γράφοντας: «Κατέχουσι δε της επαρχίας… τα προς τη Μακεδονία Δάρδανοι» (δηλ. στα σύνορα προς τη Μακεδονία, όχι όμως μέσα στη Μακεδονία) και λίγο πιο κάτω κατονομάζει τις πόλεις αυτής « της Δαρδανίας δ’ πόλεις : Ναϊσσός, Αρριβάντιον, Ουλπιανόν, Σκούποι (τα σημερ. Σκόπια)».
 3. 3. Ο έτερος γεωγράφος Στράβων γράφει στα «Γεωγραφικά» του, Βιβλ. 7 κεφ. 5. «… και τοις άλλοις έθνεσι τοις ταύτη συνέβη… οι γαρ πλείστον δυνάμενοι πρότερον τελέως εταπεινώθησαν και εξέλιπον, Γαλατών μεν Βοίοι και Σκορδίσται. Ιλλυριών δε Αυταριάται και Αρδιαίοι και Δαρδάνιοι, Θρακών δε Τριβαλλοί υπ’ αλλήλων μεν εξ αρχής, ύστερον δε υπό Μακεδόνων και Ρωμαίων εκπολεμούμενοι…» (Σχόλιον: Αρα οι Δαρδάνιοι δεν θεωρούνταν ως Μακεδόνες-Έλληνες αλλ’ ως Ιλλυριοί». Και λίγο πιο κάτω Βιβλ. 7 κεφ. 5 προσθέτει: « Δρίλων ποταμός ανάπλουν έχων προς έω μέχρι της Δαρδανικής, η συνάπτει τοις Μακεδονικοίς έθνεσι και τοις Παιονικοίς προς μεσημβρίαν», όπου διακρίνονται και πάλι οι Δαρδάνιοι από τα «Μακεδονικά έθνη», (άρα μαρτυρείται και εδώ ότι η Δαρδανία είναι μεν όμορος αλλά δεν είναι Μακεδονία.). Σε άλλη δε ενότητα σημειώνει ο ίδιος γεωγράφος: «άγριοι δ’ όντες οι Δαρδάνιοι τελέως, ώσθ’ υπό ταις κοπρίαις ορύξαντες σπήλαια ενταύθα δίαιτας ποιείσθαι».
 4. Ο ιστορικός Πολύβιος εξιστορεί Βιβλ. 4 κεφ.66 : «Έτι δε περί ταύτα γινομένου του βασιλέως, παρήν εκ Μακεδονίας άγγελος διασαφών ότι συμβαίνει τοις Δαρδανείς, υπονενοηκόταν την εις Πελοπόννησον αυτού στρατείαν, αθροίζειν δυνάμεις και παρα-σκευήν ποιείσθαι μεγάλην, κεκρικότας εμβαλείν εις την Μακεδονίαν. Ακούσας δε ταύτα και νομίσας αναγκαίον είναι βοηθείν κατά τάχος τη Μακεδονία… μετά σπουδής εποιείτο την επάνοδον… Παραγενομένου δ’ αυτού της Μακεδονίας, ακούσαντες οι Δαρδάνιοι παρά Θρακών τινων αυτομόλων την παρουσίαν Φιλίππου, καταπλαγέντες παραχρήμα διέλυσαν την στρατείαν, καίπερ ήδη σύνεγγυς όντες της Μακεδονίας. Φίλιππος δε πυθόμενος την των Δαρδανέων μετάνοιαν τους μεν Μακεδόνας διαφήκεν πάντας επί την της οπώρας συγκομιδήν..». Βλέπε και βιβλ.5,97, βιβλ. 25,6 και βιβλ.28,8.
 5. Ο ρήτορας Μάλχος έγραφε τον Ε΄ αι. μ.Χ. στο « Εκλογαί περί πρέσβεων Ρωμαίων προς έθνη» για γεγονότα του 479 μ.Χ.: « δειν ουν, ει αυτώ πείθοιτο, εκλιπείν μεν την Ήπειρον και τας αυτόθι πόλεις (ουδενί γαρ είναι φορητόν πόλεις ούτω μεγάλας, των οικητόρων εκβληθέντων, υπ’ αυτού κατέχεσθαι) ελθείν δε εις Δαρδανίαν» (P.G. τ.113 στ.765). Και λίγο πιο κάτω σημείωνε: «.. ..αλλά νυν μεν αυτούς εάν αυτού επιχειμάσαι, μήτε πρόσω χωρούντας <ων> έχουσι πόλεων μήτε επιφθείροντας συνθέμενον δε περί πάντων επί τούτοις άμα τω ήρι πέμψαι τον άξοντα επί την Δαρδανίαν» (P.G. τ. 113 στ.768).
 6. 6. Ο γραμματικός Ιεροκλής (εποχή Ιουστινιανού, 6ος αι. μ.Χ.) στον «Συνέκδημό» του (όπου καταχωρίζονται οι επαρχίες της Βυζαντινής αυτοκρατορίας) γράφει : …..« ις’ Επαρχία Δαρδανίας, υπό ηγεμόνα, πόλεις γ’ Σκούπο (τα σημερινά Σκόπια) μητρόπολις, Μηριών, Ουλπιανά».
 7. Αυτά ακριβώς επαναλαμβάνει και ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος (10ος αι. μ. X) στο «περί θεμάτων» έργο του. (P.G. τ.113 στ. 145)
 8. 8. Τέλος και ο I. Ζωναράς στην επιτομή της ιστορίας του έγραφε (τ. 2 σ.294): « …ως δε ο Απούσιος τη χώρα αυτού ισχυρώς ενέκειτο και οι Δάρδανοι την πρόσορον σφίσι Μακεδονίαν εκακούργουν, οικούσι δ’ ούτοι υπέρ τε Ιλλυριών και υπέρ Μακεδόνων» (Άρα και εδώ διακρίνονται οι Δαρδάνιοι των Μακεδόνων και η Δαρδανία της Μακεδονίας). Εξ αυτών των ολίγων ιστορικών μαρτυριών συνάγεται ότι η Δαρδανία ποτέ δεν ήταν Μακεδονία αλλ’ απλά «πρόσορος» (όμορος γειτονική) και μάλιστα σχεδόν πάντοτε εχθρικά διακείμενη προς τη Μακεδονία. Εάν η Δαρδανία εθεωρείτο Μακεδονία, άρα Ελλάδα, και οι Δαρδάνιοι ως Μακεδόνες-Έλληνες και όχι Ιλλυριοί τότε π.χ. ο Στράβων θα έγραφε «έστι μεν ουν Ελλάς και η Δαρδανία», όπως γράφει για τη Μακεδονία και στους αρχαίους χάρτες η ΔΑΡΔΑΝΙΑ παρουσιάζεται εκτός της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ π.χ. Στην wikimedia Χάρτης του 1467 – Η περιοχή των Σκοπιών ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια.

Αγαπητοί μου Συνέλληνες και όλα τα ανωτέρω να τα αντιληφθούμε και να τα ενστερνισθούμε δεν ελευθερωνόμαστε από τα δεσμά μας αν δεν: πρώτον ανυψώσουμε το ηθικόν των Ελλήνων, αν δεν πιστέψουν ότι δυνάμεθα να ελευθερωθούμε και να σταματήσουμε να τα περιμένουμε όλα από τους κατακτητάς και τα τσανάκια τους, τους Μασώνους και αν δεν ανδρωθούν και σηκώσουν το ανάστημά των ψηλά ως οι ήρωες του 1821 δεν ελευθερωνόμαστε. Και δεύτερον αν ΔΕΝ εγκαταλείψουμε το ΕΓΩ μας, στενοκέφαλο, το συμφέρον μας, το καιροσκοπισμό και δεν ενωθούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό αγώνα, πάλι ΔΕΝ θα δούμε λευθεριά ποτέ.

 

Προτάσεις

α) Η Κυβέρνησις να ζητήσει από τον ΟΗΕ να στείλει επιτροπή επιστημόνων να εξετάσει το DNA των Σκοπιανών και να είσθε βέβαιοι ότι θα βρει κατοίκους με DNA καθαρό Μακεδονικό 1,5% και Ποντιακό 5% διότι με τον αλληλοσπαραγμό των Ελλήνων 1946-1949 έφυγαν στα Σκόπια  πολλοί Έλληνες αριστεροί, που οι περισσότεροι ήσαν Πόντιοι από τους Νομούς Φλωρίνης και Πέλλας, διότι είχαν κάνει εγκλήματα στην Έλλάδα και εφοβούντο τις αντεκδικήσεις. Θα βρουν με DNA Αλβανούς 44-48%, Βούλγαρους 26-30%, Σλάβους 15-20% και Πόντιους 5-8% και μειονότητες άλλων Εθνών και Ρωμά. Βεβαίως οι Σκοπιανοί ανεβάζουν τα ποσοστά των Ελλήνων σε 14% ψευδόμενοι για λόγους σκοπιμότητος. Δεν επιτρέπεται όμως να βαφτίζουμε ένα κράτος με την εθνικότητα των κατοίκων του 8% και να παρουσιάζεται και να διεκδικεί τα δικαιώματα της εθνικότητας του 8% και όχι με το 45% διότι το απαιτεί ο Ροθτσάιλντ – Ρόθτσίλντ για να επεκτείνει το μικρό αυτό κράτος εις βάρος του μεγαλύτερου της αυτής ενθικότητος.

β)Να ζητήσει η Κυβέρνησις μας από τον ΟΗΕ να αντικαταστήσει το διαπραγματευτή Νίμιτς διότι είναι φίλος του Τζον Σόρος  του Σκοπιανού.

γ) Να φροντίσει η Κυβέρνησίς μας μέσω του Υπουργού Οικονομικών μυστικά και χωρίς θορύβους να μεταφέρει όλες τις Ελληνικές βιομηχανίες των Σκοπίων στην Ελλάδα δίδοντάς τους οικονομικά κίνητρα.

Με Εκτίμησιν ο Πρόεδρος της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ

                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

 

About Author

Connect with Me: