ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σήμερα 3 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα «Αλέξανδρος», έναντι Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, γίνεται συγκέντρωση του λαού της Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η Συνθήκη των Πρεσπών» με ομιλητέςː

Α. Όθων Ιακωβίδης. Το όνομά του είναι Δαβίδ Ιακωβίδης.

Β. Μαρία Δελιβάνη-Νεγρεπόντη, της οποίας ο πατέρας εργάστηκε δραστηρίως για την ίδρυση του Ισραήλ.

Γ. Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της επιτροπής Παμακεδονικού αγώνος. Παραμονές της υπογραφής της συνθήκης των Πρεσπών του τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να συνεργασθούμε να ανατρέψουμε την υπογραφή αυτήν, όπως εμείς της «Εθνεγερσίας», ανατρέψαμε την υπογραφή της Συνθήκης με το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν», που θα υπέγραφε ο ΥΠΕΞ, Κοτζιάς, την 25 Μαΐου φέτος που είχε μεταβεί για αυτό στην Αμερική και επέστρεψε καταπικραμένος και αμίλητος, χωρίς να την υπογράψει.

Και ο κύριος Πατσίκας, προφασίστηκε ότι είχε πολύ δουλειά και δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί μου και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Αγαπητοί μου Μακεδόνες, για ποια δίκαια θα μιλήσουν; Τυπικά για τα δίκαια των Μακεδόνων για να περάσουν ύπουλα, το δεν πειράζει τώρα, καλό είναι και το Βόρεια Μακεδονία; Πιθανόν όμως να  μιλήσουν και Ελληνικά, για αυτό, όσοι πάτε στη συγκέντρωση να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν θα επιδοκιμάζετε ή όχι τα λεγόμενα των ομιλητών.

 

 

Ο Πρόεδρος

Της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ

 

 

Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ

About Author

Connect with Me: