ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝ 21-10-2020

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ 63

ΤΚ10564

Αθηναι                                                           ΠΡΟΣː

Παρακαλούμε όπως Δημοσιεύσετε εις την έγκριτο Εφημερίδα σας το κάτωθι Δελτίο τύπουː

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝ

Σήμερα Τετάρτη 21/10/2020 το πρωί χτυπά το τηλέφωνό μου. Ένας φίλος μου έξαλος με πληροφορεί ότι, «ο Ερντογάν χθές κάλεσε όλους τους Μωαμεθανούς της γής να ενωθούν και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τους Χριστιανούς». Τι σημαίνει αυτό, Στρατηγέ; Συζητήσαμε το θέμα επί μακρόν και καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα και επειδή είναι πικρά ως «Εθνεγερσία» απεφάσισα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες, μήπως χρειαστεί να αντιδράσουμε κατά κάποιο τρόπο ή τουλάχιστον να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας.

Μην περιμένετε από τους πολιτικούς μας και τους δημοσιογράφους μας να μάθετε την αλήθεια, ούτε πως θα προστατευθείτε.

Συμπερασματαː

Α. Ο Εβραίο Αμερικάνος Στρατηγός Άλμπερτ Άϊκ, Αρχηγός των Ιλουμινάτι, την δεκαετίαν του 1860 έγραψε, ότι για να πετύχη η παγκοσμιοποίησις θα χρειαστούν 3 πόλεμοι, και σχεδίασε τότε και τους 3 πολέμους με λεπτομέρειες, μεταξύ ποίων λαών θα γίνουν, ποίοι θα είναι οι νικηταί και ποίοι οι σκοποί κάθε πολέμου. Οι δύο πρώτοι έγιναν όπως ακριβώς τους περιέγραψε ο Άϊκ, χωρίς να ξεφύγουν πουθενά. Έγραφε δε, άν ΔΕΝ πετύχουμε την παγκοσμιοποίησην με τον Δεύτερο πόλεμο, τότε θα υποκινήσουμε τον Τρίτο μέσω των Αράβων, και δίδει οδηγίες πως και ότι εν συνεχεία θα εμπλέξουν όλους τους λαούς της γης εις αυτόν και ΔΕΝ θα τον σταματήσουν αν ΔΕΝ σκοτώθεί το 1/3 του πληθυσμού της γης και επιτευχθεί η παγκοσμιοποίησις. Βιβλίο μου «Ιστορικός Εμπαιγμός».

Β. Σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται στην ποιό κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της , στην κόψη του ξυραφιού. Σώζεται ή καταστρέφεται Ιστορικά. Αν κερδίσει τις εκλογές στην Αμερική 3/11/2020 ο Δημοκρατικός υποψήφιος θα αφήσουν ελεύθερο αμέσως τον Δεύτερο Κορονοϊό που έχει θνησιμότητα 30%, ενώ ο σημερινός έχει 0,2% και σε ένα χρόνο θα έχει πεθάνει το 50% του πληθυσμού της γης, πάνω από 3,5 δις άνθρωποι και μετά με εμβόλια, φάρμακα και τρόφιμα θα σκοτώσουν και τους υπόλοιπους μέχρι να μείνουν 500 εκατομμύρια κλωνοποιημένοι, όπως γράφουν στις στήλες της Τζώρτζια στην Αμερική από το 1998 και ΔΕΝ το διέψευσε κανείς, ελεγχόμενοι για να παράγουν τρόφιμα και εργαλεία για τους άρχοντες.

Οι Μασώνοι και οι πράκτορες των θα σκοτωθούν με τα παιδιά τους πρώτοι, διότι γνωρίζουν τα μυστικά τους, είναι οργανωμένοι και τους φοβούνται, μην τους ανατρέψουν. Θα έχουν όλοι την τύχη των Μάρκους (φιλιππίνες), Σαντάμ Χουσεϊν (Ιράκ), Καντάφι (Λιβύη) κ.τ.λ.π.. Το πως θα σωθούν όσοι το καταλάβουν, το γράφω στα βιβλία μου.

Αν κερδίσει τις εκλογές ο Τράμπ, που είναι το πιθανότερο, θα σωθή η Ανθρωπότης με τα Κράτη Έθνη όπως είναι σήμερα, αλλά!!! Αλλά μην πιστέψει κανείς σας ότι ο Ροθτσιλντ θα παραδώσει την παγκόσμια εξουσία που κατέχει στον Τράμπ. Θα προχωρήσει στον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο και όποιος νικήσει, θα είναι ο καινούργιος Κοσμοκράτοράς μας.

Ερώτησις

Εσείς στρατηγέ ποιός πιστεύετε θα νικήση και τι θα επακολουθήση;

  • Πιστεύω ότι θα νικήση ο Τράμπ, διότι ο θεός ΔΕΝ θα χαρίση τη νίκη σε αυτόν που θα καταστρέψη το Δημιούργημά του , τον άνθρωπο.

Και θα επακολουθήση Δυναμική αναμέτρησις μεταξύ Τράμπ και Ρόθτσιλντ- Επιτροπής των 300σίων.

  •  θα γίνη με στρατιωτικές δυνάμεις ή με άλλες;

Εάν ο Ρόθτσιλντ διαθέτει σήμερα ισχυράν και πειθαρχημένην οργάνωσιν μέσα στον Αμερικανικό στρατό, η αναμέτρησις θα γίνη με Στρατιωτικές δυνάμεις. Οι πληροφορίες μου όμως λένε, ότι ο Τραμπ έχει εκκαθαρίσει τις ένοπλες δυνάμεις και τις ελέγχει. Αν αυτό αποδεχθεί ορθόν τότε ο Ρόθτσιλντ, θα στρέψη την δραστηριότητά του στα ανορθόδοξα κτυπήματα κάτω από την μέση.Δολοφονίες βασικών στελεχών κ.τ.λ., Επαναστάσεις, όπου έχει δυνατές μυστικές οργανώσεις Μασωνίας, Μπίλνεμπερκ, Ιλουμινάτι, κ.τ.λ., τοπικούς πολέμους, π.χ. Ελλάδας-Τουρκίας κ.τ.λ.. Αυτός είναι ο λόγος που καλλιεργεί την επιθετικότητα του Δούλου του Ερντογάν και επειδή βλέπουμε ότι συνεχώς τον εξωθεί προς τα άκρα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι έχει πειστεί , ότι χάνει τις εκλογές ο Ρόθτσιλντ και προπαρασκευάζει την ανίδρασή του. Από την ενεργοποίησιν των πιστών και τυφλών δούλων του θα εκτιμήσουμε τις σκέψεις του και τα σχέδιά του. Οι σκεπτόμενοι ΔΕΝ περιμένουν να μάθουν αυτά από τους πουλημένους Δημοσιογράφους και πολιτικούς μας, τα εξάγουν μόνοι των μελετώντας τις ενέργειες και απόψεις του Ερντογάν, της Μέρκελ και των λοιπών τυφλών δούλων του, μη εξαιρουμένων και των Ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων, που ανήκουν στους πιό πειθαρχικούς δούλους του. Εννοώ τους οργανωμένους και ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ,εξ αυτών. 

Οι  καιροσκόποι  είναι πιό επικίνδυνοι από τους προδότες,  διότι τους

προδότες τους ξέρουμε και φυλαγόμαστε, ενώ τους Καιροσκόπους ΔΕΝ τους γνωρίζουμε και περνάνε ύπουλα στην ψυχολογία του λαού, όλα τα συνθήματα του κατακτητή, π.χ. ενωθείτε εσείς και εμείς θα σας ακολουθήσουμε όλοι, ενώ γνωρίζουν ότι οι πράκτορες πληρώνουν εκατομμύρια κάθε μήνα και διαλύουν όλους τους σχηματισμούς που εργάζονται για την Λευτεριά μας. Ποιόν να ακολουθήσουμε, αφού ΔΕΝ υπάρχει κανένας για Μπροστά! Αν κάποιος προτείνει κάποιον θα του βρούν χίλια ελαττώματα, γιαυτό δεν απαντά κανείς.

     Εγώ αγαπητοί μου εις άλλο άρθρο μου έγραψα πολλά ονόματα γνωστών σας που είναι όχι απλώς ικανοί, αλλά ικανότατοι  και εσείς κύριε Δεν βρήκατε κανέναν; Τότε κύριε είσθε ή εγωϊστής μέχρι τύφλα και δεν βλέπετε άλλο άνθρωπο ικανόν, εκτός από τον εαυτό σας ή είστε βλάκας χωρίς κρίσιν. Αν ψάξετε στο ίντερνετ σήμερα θα βρείτε όχι έναν , αλλά εκατοντάδες ικανούς και κυρίως νέους που διψάν να αγωνισθούν για την λευτεριά μας και εσείς δεν βρίκατε κανέναν; Μήπως είσθε πράκτορας και εκτελείς εντολήν, κ.τ.λ.. Έτσι αγαπητοί μου σήμερα, ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού είναι ο Καιροσκοπισμός που αποτελεί και την συντριπτικήν πλειοψηφίαν. Κτυπάτε τον καιροσκοπισμό αλύπητα για να ελευθερωθούμε.

     Και ενώ την 20-10-2020 μελετούσα τις κινήσεις και εκδηλώσεις των γνωστών πρακτόρων του Ρόθτσιλντ μου έρχεται από δύο πηγές η Πληροφορία ότι έχουν προγραμματίσει θερμό επεισόδιο, μεταξύ ημών και των Τούρκων πρό των Αμερικανικών εκλογών. Αιφνιδιάσθην και γράφω επειγόντως ένα Δελτίο Τύπου της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» και το έστειλα ΕΠΕΙΓΟΝ πρός δημοσίευση σε μια εφημερίδα των Αθηνών που γράφει σε Εθνικό και Δεξιό προφίλ. Και τούτο διότι εκτός του ότι πληροφορούσα τους Έλληνες τι μας ετοιμάζουν, έδιδα οδηγίες προς όλους τους Στρατιωτικούς πως να αντιδράσουν δια να προλάβουμε αυτό, διότι είχαν προγραμματίσει να μας σύρουν σε διαπραγματεύσεις και μοίρασμα του Αιγαίου.

     Και η εφημερίδα που διαβάζετε με καμάρι για τις Εθνικές της θέσεις αγαπητοί μου, δημοσίευσε αυτό το σοβαρό Δελτίο Τύπου, την 21/10/20 ΌΧΙ ως Ανεξάρτητο Δελτίο Τύπου πολιτικού φορέως, αλλά μέσα σε μια προφητεία κάποιου προφήτη για την Τουρκία με επικεφαλίδα «ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ». Δηλαδή προέτρεπε τους Αξιωματικούς μας, να κάνουν επεισόδιο, το αντίθετο από το Δελτίο Τύπου, που έγραφε να το αποφύγουν αυτές τις ημέρες, διότι είναι προγραμματισμένο για κακό μας, να μας μοιράσουν το Αιγαίο. Επί πλέον δε στην αρχή της προφητείας γράφουν αόριστα και μη ενδιαφέροντα γεγονότα, ώστε, όποιος αρχίσει να διαβάζει να βαρεθή και να γυρίση σελίδα, να μην διαβάσει πιο κάτω που γράφουν χωρίς επικεφαλίδα, ή πρόλογο, αλλά σαν συνέχεια του προφητικού άρθρου, «Την ίδια ώρα ο Στρατηγός ε.α. Πρόεδρος της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ, προέβη σε μια σοβαρή καταγγελίαː

 Εις το γραφείον της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» το πρωί με επισκέφθει κάποιος και μου είπε ότι χθές το βράδυ (Δευτέρα, ώρα 24.00 ο Ραδιοφωνικός σταθμός «Σκάϊ», είπε ότι έχει αποφασισθεί να γίνη ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους για να συρθούμε σε διαπραγματεύσεις, προ των Αμερικανικών εκλογών.

Επειδή, αν γίνει αυτό θα κλάψουν κάποιες μανούλες τα παιδιά τους τελείως άδικαιολογήτως και με ζημία μας οπωσδήποτε. Ως «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» παρακαλούμε όλους τους Αξιωματικούς των ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους οπλίτες όπως είναι προσεκτικοί στις προκλήσεις των Τούρκων, αέρα και θάλασσα, ώστε να αποφύγουν κάθε εμπλοκή. Η δε αεροπορία μας μέχρι να τελειώσουν πλήρως αι Αμερικανικαί εκλογαί να μην στέλνει αεροσκάφη μας, δια αναχαίτιση των Τουρκικών αεροσκαφών, διότι θα μας ρίξουν αεροσκάφος μας ύπουλα.

Την πληροφορία αυτή επιπλέον μας έδωσαν και τηλεφωνικώς, σήμερα ώρα 12,30/20-10-20 και από Αμερική και για αυτό την γράφω επειγόντως ώστε να την ερευνήσουν οι υπεύθυνοι και να λάβουν τα μέτρα τους ως και όλοι οι Έλληνες, για καλό και για κακό.

     Άρα αγαπητοί μου, όλους όσους ασχολούνται με την ενημέρωσην του λαού και την πολιτικήν πρέπει να παιρνούμε από λεπτομερή έλεγχο όλοκληρο το παρελθόν τους και τις πράξεις των και οι πράξεις των μας οδηγούν στο τι πιστεύουν και για ποιά συμφέροντα εργάζονται και αυτό να το επαναλαμβάνουμε, διότι με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται να αλλάξουν θέσιν. Αυτό το γράφω διότι η εφημερίδα που προανέφερα και διαβάζουν πολλοί γνήσιοι Έλληνες, είναι η δεύτερη φορά, η παρούσα, που υποτιμά τα Δελτία Τύπου της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ. Το ίδιο έκανε πρό 55 ημερών , δια σοβαρό εθνικό θέμα και ευτυχώς ενημέρωσα τον Ελληνικό λαό μέσω διαδικτύου, ανταποκρίθηκε και σωθήκαμε από πλήρη υποδούλωση στο τραπεζικό σύστημα. Άρα η εφημερίδα αυτή ΔΕΝ πιστεύει στην Εθνική Ιδέα απλώς την εμπορεύεται. Καλόν είναι να απομακρυνθείτε από τους υποκριτάς και καιροσκόπους.

     Επειδή όπως προανέφερα ενδέχεται να ακολουθήσουν τις Αμερικανικές εκλογές και τοπικοί πόλεμοι αντί παγκόσμιο, η «Εθνεγερσία» έχει προτείνει σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές στο «ΚΟΝΤΡΑ» ότι εις περίπτωσην πολέμου θα διατάξουν τους αλλοδαπούς που έχουν ήδη, από καιρού, οργανώσει σε ομάδες να βγούν στο δρόμο ομαδικώς βάσει σχεδίου και να σφάζουν- σκοτώνουν Έλληνες μικρούς, μεγάλους, γυναίκες, άνδρες. Γιαυτό προτείναμε το κράτος να οργανώση ξανά τα τάγματα Ασφαλείας (ΤΕΑ) που είχαμε στον τελευταίο πόλεμο και σώσαμε τους κατοίκους των χωριών της υπαίθρου. Και στις πόλεις , οι κάτοικοι να ενωθούν κατά συνοικίες και να οργανώσουν αμυντικά ένα λόφο ή σε ισχυρές οικοδομές ένα τετράγωνο για την άμυναν και την σωτηρίαν των οικογενειών των, άλλως δεν θα σωθή κανένας μας. Οι κατακτηταί μας έχουν σχέδιασει εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών. Γιαυτό τοποθετούν κατ’ εντολήν των οι ντόπιοι υπηρέτες των τα στρατόπεδα των αλλοδαπών σε στρατηγικά σημεία και στις εισόδους και εξώσους των πόλεων, και κοντά σε στρατόπεδα. Προ καιρού μάλιστα ήθελαν να στεγάσουν και μέσα στα στρατόπεδα αλλοδαπούς και αντιδράσαμε έντονα. Και τα κόμματα που ψηφίσατε αντέδρασαν δια σιωπής μόνον.

Με εκτίμησιν

ο Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

Αντ/γος ε.α.- Συγγραφεύς

About Author

Connect with Me: