ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ εις τους επικριτάς του έργου των αγωνιζομένων δια να ελευθερωθούμε από την κατοχή.

 

Α Π Α Ν Τ Η Σ Η

Εις όλους τους επικριτάς του έργου των αγωνιζομένων δια να ελευθερωθούμε από την κατοχή.

 

Έχουμε την καλοπροαίρετη κριτική , που είναι και εποικοδομητική, βοηθάει τους ανθρώπους να διορθώνουν τα λάθη των και να γίνονται παραγωγικοί, να προάγουν το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Αυτοί αρχίζουν επαινώντας τις επιτυχίες του κρινόμενου και με ευγένεια του κάνουν προτάσεις για την βελτίωσή των ενεργειών του για το καλό του συνόλου.

Την κακοπροαίρετη κριτική κάνουν 3 κατηγορίες ανθρώπων ꞉

Α) Αυτοί που ζηλεύουν τον κρινόμενο για τις επιτυχίες του, τον μισούν και τον κατηγορούν σκληρά για να τον μειώσουν και να ανεβάσουν το δικό τους ΕΓΩ.

Γράφω σε ένα βιβλίο μου «… Αγαπητέ μου ΔΕΝ ανεβαίνεις ψηλά με το να κατεβάσεις άλλον, πρέπει να εργασθείς, να παράγεις καλό έργο, να το εκτιμήσουν οι άλλοι και να ανέβεις τόσο ποιο ψηλά όσο ποιο μεγάλο θα είναι το έργο σου ή να προδώσεις τον φίλο σου ή την πατρίδα σου στους εχθρούς των και να σε ανεβάσουν εκείνοι υποστηρίζοντας σε. Ο κάθε ένας που θέλει να ανέβει ακολουθεί έναν από αυτούς τους δύο τρόπους ανάλογα της ψυχολογίας και ανατροφής του.

Β) Οι υπέρ εγωιστές, οι Νάρκισσοι, που τυφλοί από τον Ναρκισσισμό τους, πιστεύουν, πως αυτό που σκέφτηκαν αυτοί μόνον σώνει την κατάσταση και κατηγορούν τους άλλους που δεν ακολουθούν τη γνώμη τους. Εις αυτούς απαντώ, ότι κάθε πράγμα και δη πολιτικό, έχει πάρα πολλές λύσεις και η δική τους πιθανόν , να είναι σωστή αλλά και άλλες εκατό. Εξαρτάται η επιτυχία  έκαστης από ποιος θα την εφαρμόσει, ποια εποχή και κάτω από ποιες συνθήκες. Επομένως να μην βλέπουν τυφλά την λύση τους και κατακρίνουν τους άλλους.

Γ) Ο Εχθρός, ο κατακτητής, ο κατέχων που θέλει σώνει και καλά να διατηρήσει τους ανθρώπους δούλους για να τους εκμεταλλεύεται ανεξέλεγκτα και να αυξάνει συνεχώς τα υπάρχοντά του, δεν παρουσιάζεται ποτέ – ποτέ δεν θα τον δείτε. Επιβάλει τη θέλησή του πάντα με τους πράκτορες του και τους αφελής μικρόνοες φιλόδοξους, τους οποίους επιλέγουν καλό εκπαιδευμένοι πράκτορες τους και βάζουν αυτούς να κάνουν το έργο που θα κρατήσει τον λαό δούλο.

Και επειδή σήμερα έχουν πέσει πολλοί στα δίχτυα του εχθρού και εκτελούν με ζήλο το έργο του, προδίδοντες χωρίς να το αντιλαμβάνονται τα συμφέροντα της πατρίδας των, θα τα γράφω σε χαρτί και εσείς στην καρδιά σας, τα βασικά συνθήματα και τις επιδιώξεις του εχθρού ꞉

  1. Ποιόν θα ακολουθήσουμε ΔΕΝ υπάρχει κανένας να πάει μπροστά και να τον ακολουθήσουμε. Με αυτό οι κατακτητές μας, δίδουν την δικαιολογία στους ΔΗΛΟΥΣ και ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ να αδρανούν και να καμαρώνουν σαν Ήρωες. Και με αυτό μόνον αδρανοποιούν, ένα μεγάλο μέρος του λαού μας. Στο διαδίκτυο, στο σάϊτ της Εθνεγερσίας. «ethnegersia.gr», θα βρείτε ομιλία μου, που αναφέρω πολλά ονόματα, ικανά και στον Άρειο Πάγο θα βρείτε 480 καινούργια κόμματα, άρα 480 άνδρες πηγαίνουν μπροστά και ζητούν μέλη να τους ακολουθήσουν και εσείς ΔΕΝ βρήκατε κανέναν; Ντροπή σας! Είστε τόσο Εγωιστές και θεωρείτε όλους τους άλλους κατώτερους σας ή  είστε βλάκες και δεν τους βλέπετε, ή είστε πράκτορες του κατακτητή και απογοητεύετε τους Έλληνες να μην αγωνίζονται. Τι είστε ;
  2. Τι περιμένετε, να ενωθείτε όλοι μαζί και θα σας ακολουθήσουμε να ελευθερωθούμε. Το λένε με καμάρι οι πράκτορες και το επαναλαμβάνουν οι βλάκες, δια να επιδειχθούν και αδρανοποιούν και τους υπόλοιπους Έλληνες. Από το 1821, ο εχθρός χρησιμοποιεί καλό εκπαιδευμένους πράκτορές του κοντά στους αγωνιστές και τους καλλιεργεί Αμφιβολίες για τους συνεργάτες των , μετά μίσος και μετά εμφύλιο πόλεμο και μας διοικεί άνετα. Άρα δεν θα δούμε ποτέ την ένωση όλων των αγωνιστών και έτσι πέτυχε την αδράνεια όλων των Ελλήνων, ώστε να κοιμούνται όλοι ήσυχοι.
  3. Να τους βάλετε να υπογράφουν Δήλωση, ότι ΔΕΝ είναι Μασώνοι. (Άλλοι προσθέτουν) και πράκτορες. Πόσο αφελής και άκαπνος είσαι; Δεν έχεις αγωνισθεί κύριε!!!! Ο πράκτορας θα υπογράψει με χαρά και με τα δύο χέρια , θα τον περιβάλεις με εμπιστοσύνη και θα σου φάει τα σπλάχνα σιγά – σιγά και θα σε πετάξει ράκος για να σε περιγελούν οι εξυπνάκηδες. Οι άλλοι θα φύγουν από κοντά σου, διότι τους υποτιμάς, ζητώντας να υπογράψουν. Άρα ΔΕΝ τους εμπιστεύεσαι και έτσι ο εχθρός, με το σύνθημά του αυτό, κέρδισε νίκη λαμπρά εις βάρος μας. Δεν θα κάνουμε ποτέ αξιόλογη οργάνωση! Ο λαός μας λέει, «έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε!»
  4. Να κάνετε όλοι ένα κοινό πρόγραμμα να σας ακολουθήσουμε. Επειδή το έχω προσπαθήσει αυτό πολλές φορές, ακούστε την πείρα από καθάρια Ελληνική φωνή. Εάν σε ένα χώρο συγκεντρωθούν 30 αρχηγοί κομμάτων και προσπαθήσουν να κάνουν ένα κοινό πρόγραμμα αγώνος και αρχίσουν την συζήτηση και σε μια γωνιά κάθεται ένας έμπειρος και γράφει τα ονόματα, των ομιλητών και δίπλα ένα συμβολικό γράμμα . η συζήτηση θα λήξει, μετά από πολύ ώρα με κραυγά και χωρίς καμία συμφωνία.

Εάν ρωτήσετε τον έμπειρο, που αμίλητος έγραφε τα ονόματα, τι έγραψε, θα σας απαντήσει , πως από αυτούς τόσοι ήτο Έλληνες στην ψυχή . Αυτοί που μίλησαν λίγο με μετριοφροσύνη και δέχονταν και τις απόψεις των άλλων, δηλαδή απέβλεπαν εις την συμφωνία και όχι την προσωπική προβολή.  Τόσοι ήτο Μασώνοι, αυτοί που μιλούσαν με στόμφο, επιβλητικότητα και τα ήξεραν όλα. Τόσοι ήτο πράκτορες, αυτοί που πρότειναν περίεργες προτάσεις, για να δημιουργήσουν αντιρρήσεις, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και διάσπαση.  Και τόσοι ήτο Κρυφό Εβραίοι , Αυτοί που παρίσταναν τον καλό και προσπαθούσαν να συμβιβάσουν τους διαφωνούντες.  Καλά και αυτοί που τσακώθηκαν τι ήταν; Ο ένας ήταν Μασώνος και ο άλλος πράκτορας, αλλά στενοί φίλοι και τον καυγά τον είχαν σχεδιάσει προ πολλών ημερών.

Τώρα αντιλαμβάνεσθε ότι ΔΕΝ πρόκειται, ποτέ να κάνουν πολλά κόμματα  κοινό πρόγραμμα. Άρα οι κατακτητές μας    νίκησαν τόσο εύκολα, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια των μη σκεπτόμενων  που θέλουν να επιδειχθούν, ως Μεγάλοι, και παπαγαλίζουν τα συνθήματα των κατακτητών μας.

Μέχρις εδώ έγραψα τα βασικά συνθήματα του εχθρού που τα προβάλει με τους πράκτορές του και τα επαναλαμβάνουν οι αφελείς με καμάρι για να επιδειχθούν ως Μεγάλοι. Επειδή όμως στους επικριτές υπάρχουν και αγνοί Έλληνες και το κάνουν πιστεύοντας ότι έτσι βοηθούν τον αγώνα κατά του κατακτητή, θα σας γράψω εν συνεχεία, τα θέματα που καίνε  τον κατακτητή και τρέμει, ώστε να κατευθύνετε εσείς οι γνήσιοι έλληνες    τα βέλη  σας προς αυτά.

Α) Η αποχή εκ των εκλογών. Την αποχή των Ελλήνων εκ των εκλογών την ποθεί ο κατακτητής περισσότερο από ότι ο τελείως νηστικός από ψωμί και φαγητό, επί 10 ημέρες, ποθεί το ξεροκόμματο , διότι του δίδει την δυνατότητα να μαγειρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως τον συμφέρουν και να διοικεί άνετα. Πώς; Παράδειγμα ꞉ Εξετάζουμε τα αποτελέσματα σε 100.000 χιλιάδες ψηφοφόρους. Ότι συμβεί σε αυτούς, αντιστοιχεί και στο σύνολο του κράτους. Απέχουν από την ψηφοφορία 80.000 χιλιάδες. Εψήφισαν μόνο 20.000 χιλιάδες και έλαβε το Α΄ κόμμα 10.000 χιλιάδες = 50% των ψηφισάντων. = του 10% του συνόλου του λαού που δεν μας το λέγουν ποτέ! Το Β΄ κόμμα έλαβε 8.000 χιλιάδες ψήφους. = το 40% επί των ψηφισάντων, αυτό όμως είναι = το 8% επί του συνόλου. Το Γ΄ κόμμα έλαβε 2.000 χιλιάδες ψήφους. = το 10% των ψηφισάντων άρα το 2% του συνόλου του λαού. Κάνουν Κυβέρνηση με το Α που κυβερνά με ύφος ότι έχει πλειοψηφία το 50% του λαού, ενώ έχει μόνο το 10% του λαού. Ενώ αν ψήφιζαν οι απέχοντες θα είχαν 80% του λαού, και αν είχαν ένα κόμμα θα κυβερνούσαν αυτοί.

Όποιος δεν καταλαβαίνει την ανωτέρω μαθηματική επιστημονική ΑΛΗΘΕΙΑ και επιμένει ότι με την αποχή θα ελευθερωθούμε, βάζει μέλι και βούτυρο στο ψωμί του κατακτητή και προδίδει τη πατρίδα του. Είναι ξεκάθαρα προδότης και μάλιστα μερικοί είναι τόσο βλάκες, που με κατακρίνουν στο ΦΒ πικρά διότι επιμένω να ψηφίσουν και οι άρρωστοι, να τους πάμε με το φορείο να ψηφίσουν.

Επειδή ΔΕΝ συμφέρει στους κατακτητές να ψηφίζουν οι Έλληνες , ελληνοποιούν τους αλλοδαπούς και τους δίδουν βιβλιάρια να ψηφίσουν αυτούς στις ερχόμενες εκλογές και αν έχουμε μεγάλη αποχή θα έχουμε κυβέρνηση Τουρκοαλβανών. Συγχαρητήρια σε όλους όσους προπαγανδίζετε την αποχή. Παίρνετε το πρώτο βραβείο προδοσίας. Για αυτό όποιο κόμμα παλαιό ή καινούργιο δεν αγωνισθεί δια το σταμάτημα της ελληνοποίησης των αλλοδαπών, δεν πρέπει να το ψηφίσει ούτε ένας Έλλην.

Επίσης δια τον ίδιο λόγο ήμαστε το μόνο κράτος, από τα πολιτισμένα που δεν έχουμε δώσει ψήφο στους απόδημους Έλληνες του εξωτερικού και εδώ υποχρεούνται όλα τα κόμματα και όλοι οι Έλληνες να αγωνισθούν για να ψηφίζουν στις εκλογές και οι Έλληνες του εξωτερικού.

Β) Νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων. Αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές, ο Οδυσσέας Τηλιγάδης, ως υπεύθυνος του εκλογικού συνασπισμού μας, υπέβαλε μήνυση στον Άρειο Πάγο, για νοθεία των εκλογών από την Σίγκιουλαρ. Ο Άρειος Πάγος ουδέν ενήργησε. Μετά από λίγες ημέρες, την 26 Ιανουαρίου 2016, ως πρόεδρος του πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ», υπέβαλα στο πρωτοδικείο Αθηνών, Αγωγή κατά της Σιγκιουλαρ και του Ελληνικού δημοσίου, δια νοθεία των εκλογών και ζητώ  αποζημίωση. Προ δύο μηνών υπέβαλα αίτηση στο πρωτοδικείο Αθηνών να προσδιορίσει σύντομα την εκδίκαση της υποθέσεως για εθνικούς λόγους. Μετά από λίγες ημέρες αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Σιγκιουλαρ και δεν μας είπαν τίποτα τα ΜΜΕ, γιατί ; Μήπως η αυτοκτονία είχε ως βάση την νοθεία και το σιώπησαν για να μην το πληροφορηθεί ο λαός; Τι ήθελαν να κρύψει ο διευθυντής της Σίγκιουλαρ και δεν μπορούσε και αυτοκτόνησε από στεναχώρια, ή τον αυτοκτόνησαν και για αυτό το έκρυψαν. Ουδέν εκ των λοιπών κομμάτων παλαιών και νέων κατήγγειλε τη νοθεία δημοσίως.

Τα ανωτέρω τα έγραψα για τους επικριτές μου, που γράφουν σκληρές κατηγορίες και βρισιές εις βάρος μου και ότι «φάσκω και αντιφάσκω», διότι προτρέπω να ψηφίσουν όλοι, ενώ λέω ότι νοθεύονται οι εκλογές. Ναι αγαπητοί μου και τα δύο είναι ορθά. Δια να ελευθερωθούμε ένας δρόμος υπάρχει ο νόμιμος, οι εκλογές, άρα πρέπει να ψηφίσουμε όλοι.  Ο δεύτερος δρόμος η επανάσταση, σήμερα είναι αδύνατος, διότι α) Υπάρχουν τόσοι οργανωμένοι και τόσοι νηστικοί ρουφιάνοι , που κάποιος θα προδώσει την συνομωσία και θα τους σφάξουν όλους.   Β) Υπάρχουν τόσα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, που θα επισημάνουν τους οργανωμένους και θα τους συλλάβουν και γ) Δεν υπάρχει μια ξένη Μεγάλη Δύναμη να στηρίξει και να χρηματοδοτήσει μια τέτοια οργάνωση που χρειάζεται στήριξη και  πολλά χρήματα για εξοπλισμούς και εκπαίδευση. Και σήμερα οι Έλληνες ΔΕΝ διαθέτουν ούτε μια Δεκάρα για αυτό. Πως θα γίνει επανάσταση; Με λόγια και …αέρια ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ τα ΑΥΓΑ.

Δεν φάσκουμε και αντιφάσκουμε, ζητούμε και αγωνιζόμαστε σκληρά να πετύχουμε και τα δυο και να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες και να φύγει η Σίγκουλαρ  και τα αποτελέσματα των εκλογών να τα βγάζει  το Υπουργείο  Εσωτερικών, όπως τα έβγαζε δύο εκατοντάδες χρόνια, μέχρι που μας έφερε ο Ανδρέας μας κατ΄εντολή του Μεγάλου Αδελφού την Σίγκιουλαρ. Όπως ήρθε να φύγει. Τόσο απλό είναι το θέμα, αν το θελήσουν οι υπεύθυνοι. Εάν δεν θελήσουν ετοιμάστε τον λαό να αγωνισθεί, να την διώξει και μην γράφετε βρισιές και υποτιμάτε τους αγωνιζόμενους Έλληνες, δια να συνεχίζει ο εχθρός την κατοχή μας. Έτσι προσφέρετε υπηρεσίες στον κατακτητή και περνάτε στην κατηγορία των προδοτών.

Είναι ξεκάθαρα προδότες όλοι όσοι ψέγουν τους αγωνιζόμενους για λάθη των, διότι είναι λίγοι και αν απογοητευθούν και σταματήσουν και αυτοί να αγωνίζονται, μένουμε για πάντα σκλάβοι. Μα κάνουν λάθη, ναι, ο καβαλάρης πέφτει από το άλογο, ο πεζός δεν πέφτει, ο αγωνιζόμενος κάνει και λάθη, αυτός που δεν αγωνίζεται, ΔΕΝ κάνει λάθη. ΔΕΝ διορθώνονται τα λάθη, με το να τα γράφετε δημόσια, αλλά με το να πείτε στον ίδιο, με τηλέφωνο ή γράμμα ή καλύτερα προφορικά. Η δημόσια καταγγελία κάνει μεγάλη ζημιά στον απελευθερωτικό αγώνα. Μόνο οι πράκτορες το κάνουν αυτό, οι βλάκες , οι κακοί  (μισεροί) και οι πληρωμένοι.

Αγαπητοί μου συνέλληνες την 22 και 23 Μαΐου τ.ε. γράψαμε στην «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» 3 εκπομπές, την μια προβάλαμε με το ΚΌΝΤΡΑ T/V και όλες με το Σάϊτ  Google www. ethnegersia.gr  και τις δύο πρώτες αναμετάδωσε στην Αμερική Ελληνική τηλεόραση την 24 Μαΐου.

Την 24 Μαΐου ως γνωρίζετε έφθασαν στην Αμερική οι αντιπροσωπίες Ελλάδος και Σκοπίων, ΥΠΕΞ  Κοτζιάς κ.τ.λ. και όλο καμάρι ο Κοτζιάς και γελαστός, τόσο που λάμπουν και τα ρούχα του, θα υπέγραφαν εκεί, την 25ην Μαΐου ως δήλωσαν , εδώ, χαρούμενοι πριν ξεκινήσουν με τους Σκοπιανούς το όνομα του Κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ ως «Μακεδονία του Ίλιντεν». Την 25ην Μαΐου αντί να υπογράψουν το Μακεδονία του Ίλιντεν» έφυγαν κρυφά σαν ζημιάρες γάτες, ήρθαν στις Βρυξέλες και τελικά μετά από μέρες υπέγραψαν στις Πρέσπας του Ζαχαριάδη το όνομα, « βόρεια Μακεδονία» και ουδέποτε πρόφεραν έκτοτε το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν». Γιατί;

Οι διαλέξεις της «Εθνεγερσίας» που δημοσιεύτηκαν Ελλάδα και Αμερική ήσαν ː

  1. Μακεδονία του Ίλιντεν
  2. Μακεδονία του Ίλιντεν μέρος δεύτερο
  3. Η ιστορία επαναλαμβάνεται 25η Μαΐου 1971 – 25η Μαΐου 2018.

Θα τις βρείτε στο Ίντερνετ.  Αυτές πρέπει να τις ακούσετε και να μελετήσετε όλοι οι Έλληνες διότι έσωσαν τον Ελληνισμό από πλήρη εξευτελισμό της ιστορίας του και από το ανάθεμα αυτών που θυσιάστηκαν στον Μακεδονικό αγώνα, προς εμάς τους σημερινούς Έλληνες. Τα μάζεψαν και έφυγαν κρυφά από την Αμερική, χωρίς να υπογράψουν τη συμφωνία, διότι φοβήθηκαν την στάση των ενόπλων δυνάμεων και της Αστυνομίας και κυρίως το πανελλαδικό Συλλαλητήριο, που είχαμε ορίσει για την 8η Ιουλίου, ώρα 14.05 μμ. δια την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, την πτώση της Κυβερνήσεως και την λευτεριά των Ελλήνων. Τις λεπτομέρειες και το πως, θα τα ακούσετε στις εκπομπές μας.

Αφού δεν υπέγραψαν το «Μακεδονία του Ίλιντεν» που το σχεδίαζαν από το 1901, ησύχασαν από την πίεση των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας. Εφοβούντο όμως την διαδήλωση του λαού της 8ης Ιουλίου, δια την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος και σχεδίασαν να καπελώσουν και αυτή. Προ 10 ημερών ο δημοσιογράφος Καλογήρου, ανακοίνωσε ,  ότι ορίζει την 8ην Ιουλίου τ.ε. Συλλαλητήριο στη  Πλατεία Συντάγματος για την επιτροπή Προστασίας των δικαιωμάτων των Ελλήνων των Σκοπίων και μετά λίγες ημέρες , η επιτροπή Πανμακεδονικού  αγώνα, όρισε και αυτή την 8η Ιουλίου Συλλαλητήριο στη Πλατεία Συντάγματος για το Μακεδονικό. Οι υποθέσεις αυτών είναι σοβαρές , ενώ η δική μας , που είχε την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος και την ελευθερία των Ελλήνων από το ζυγό, ήταν σοβαροτέρα και προηγείτο κατά πολύ των δικών των αποφάσεων. Και αν επιτέλους επείγοντο ας έρχονταν εις επαφή μαζί μας να τις ενώσουμε και να συντονίσουμε όλες τις προσπάθειες μας μαζί, οπότε θα είχαμε βέβαια επιτυχία για το καλό όλων. Γιατί διέσπασαν τον κοινό αγώνα; Γιατί ; Θα κάνουμε ειδική εκπομπή για την επιτροπή Πανμακεδονικού Αγώνα, που μας όρισαν οι Έλληνες της Αμερικής. Εδώ απλώς αναφέρουμε , ότι το βιβλιάριο τραπέζης που συναλλάσσεται ένας Ελληναράς της επιτροπής έχει το όνομα Δαβίδ. Το Ελληνικό όνομά του, στην εκπομπή μου, που θα κυκλοφορήσει, σε λίγες ημέρες. Κατόπιν αυτών, εμείς αναστείλαμε το δικό μας συλλαλητήριο της 8ης Ιουλίου, για εν ευθέτω χρόνο, που θα σας ανακοινώσουμε εγγράφως. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα χαστούκια, μου φέρνει η γραμματέας μου δύο σελίδες από το ΦΒ, με τις οποίες η κυρία Έλλη Ταγκαλίδου, με ξευτιλίζει, χίλιο κατηγορώντας με , διότι δεν υπογράφω την δήλωσή της, για την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. Καλή μου Κυρία ήμαστε φίλοι, βγάλαμε μαζί φωτογραφία στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζεις το γραφείο μου, έχεις έρθει, γιατί δεν μου τα έλεγες προφορικά ή στο τηλέφωνο να σε ενημερώσω για τις ενέργειες μου και τα δημοσίευσες σαν να είμαστε αντίδικοι και ζητούσες προβολή και εκδίκηση; Γιατί; Γνωρίζω ότι είχες δυσκολίες οικονομικές και ξαφνικά τελευταία ξεπέρασες την κρίση, αγόρασες και καλό  αυτοκίνητο και χάρηκα. Ξαφνικά βλέπω μα με ξευτιλίζεις, αδικαιολόγητα και μάλιστα τις ημέρες αυτές που οι κατακτητές μας λυσσασμένοι , από τη χαλάστρα που τους έκανε με το ¨Μακεδονία του Ίλιντεν’΄, δαγκώνουν σαν πληγωμένες οχιές ότι βρουν και όπου βρουν και έβαλαν όσους γνωρίζουν και όλους τους πράκτορες των, να με κατηγορούν ασύστολα, χωρίς να ενδιαφέρονται αν στηρίζεται λίγο η κατηγορία ή είναι τελείως λανθασμένη. Αρκεί να είναι κατηγορία και να με ζωγραφίζει ψεύτη, ανίκανο, εβραίο, μασόνο, χρηματιζόμενο, κ.λπ..

Σε πληροφορώ λοιπόν καλή μου φίλη , εκτός την 8ην Ιουλίου που είχα ορίσει από την 22αν Μαΐου , ως ημέρα Πανελληνίου συλλαλητηρίου για την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, προ 4 ετών με μάρτυρες πήγα στο Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και υπέβαλα επίσημη με χαρτόσημο μήνυση  κατά της κυβερνήσεως και ζητούσα την εφαρμογή του άρθρου 120, παράγραφος 4, του Συντάγματος. Αν όμως έχεις κάποιους σοβαρούς λόγους και συμφέρον να με κατηγορείς, συνέχισε δεν με πειράζει και για τις μέχρι σήμερα κατηγορίες σου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ και να με πιστέψεις, το δηλώνω με πάσαν ειλικρίνεια, διότι μου έκανες δωρεάν την μεγαλύτερη διαφήμιση που μου έκαναν μέχρι σήμερα. Διότι έμαθαν όλοι οι Έλληνες τόσες αλήθειες που δεν θα τις μάθαιναν με άλλο τρόπο.

Επίσης ευχαριστώ τον κύριο Σελεύκο δια τις ψεύτικες κατηγορίες που έγραψε στο διαδίκτυο εις βάρος μου και τον παρακαλώ να μου γράψει το όνομά του ολόκληρο, την διεύθυνση του σπιτιού του και το τηλέφωνό του, για να ερευνήσω και εγώ ποιός είναι και τι προσέφερε αυτός για το καλό της κοινωνίας μας και έχει τόσο θράσος να επικρίνει τους άλλους για αδράνεια και ανικανότητα. Αν δεν μου στείλει τα στοιχεία που ζητώ, παίζει το ρόλο του δειλού κουκουλοφόρου και αυτή την αξία θα έχουν στο μέλλον τα γραπτά του, για όλους τους Έλληνες.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Γεώργιος Αϋφαντής

About Author

Connect with Me: