ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣE ΣΧΟΛΙΟ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

Αγαπητοί μου Συνέλληνες, σήμερα η ανθρωπότης ζει τις ποιό δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας της και βρίσκεται , προ σοβαρών κινδύνων εκρήξεως του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Προ δυο μηνών φιλοξένησα στο γραφείο μου τον φίλο μου δικηγόρο κ. Ευάγγελο Τρίγκα και μαγνητοσκοπίσαμε 6 εκπομπές δια να σας ενημερώσουμε για την επερχόμενη αλλαγή εις τις δυνάμεις που διοικούν  την γη μας και τονίσαμε, ότι τελείωσε το ζώδιο των Ιχθύων που διοικούσαν οι Δυνάμεις του σκότους (οι κακές) και έρχονται να διοικήσουν την γην οι δυνάμεις του φωτός (οι αγαθές).

Επομένως σήμερα ζούμε την σύγκρουσιν των δυνάμεων που έρχονται με τις δυνάμεις που φεύγουν και επειδή ουδείς αφήνει αμαχητί τα κεκτημένα Αγαθά , η συγκρούσις θα είναι σκληρή και αλίμονο των θυμάτων.

Στις δυνάμεις που έρχδονται ανήκουν όλοι εκείνοι που αγωνίζονται για τη Λευτεριά των λαών, από το κατεστημένο, ο καθ΄ ένας από το μετερύζι του, τις δυνάμεις του και το πνεύμα του. Και στις δυνάμεις που φεύγουν ανήκουν όλοι εκείνοι που κόλλησαν στους Σιωνιστάς και τους γλύφουν και υπηρετούν τα συμφέροντά τους τυφλά και τους βοηθούν στην παγκοσμιοποίησιν ώστε να ισχυροποιηθούν ως αναμφισβήτητοι κατακτηταί της γης και να θανατώσουν 6,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αφήνοντες  ζώντας μόνον 500 εκατομμύρια ως δούλους των, υπανάπτυκτους, για να εργάζονται, να παράγουν τα αγαθά που χρειάζονται για να ζουν καλά οι άρχοντες Σιωνισταί.

Γιατί τα έγραψα όλα αυτά; Διότι οι αγωνιζόμενοι για την αλλαγήν του Κατεστημένου, επειδή ταράσσουν τα θεμέλιά του, δέχονται φυσιολογικά τα δηλητηριώδη πυρά των υπηρετών των συμφερόντων του, διότι είναι τώρα και δικά τους συμφέροντα, ήτοι όλων των μυστικών και ημιμυστικών εταιρειών και οργανώσεων αυτού. π.χ. των μυστικών κρατικών υπηρεσιών των κρατούντων και των Μασονικών οργανώσεων παντός τύπου: Λάιονς, Ιλλουμινάτι, Ρόταρυ, διαφόρων ταγμάτων Ιησουϊτών κτλ., αλλά δυστυχώς εις αυτούς προστίθενται εθελοντικά αμισθί και χωρίς να το αντιλαμβάνονται ότι γίνονται Γενίτσαροι και  προδότες των λαών των και οι: Υπερεγωϊσταί ΝΑΡΙΚΙΣΣΟΙ που θέλουν να επιδειχθούν ως μεγάλοι στο περιβάλλον τους, και αυτοί προσφέρουν μεγαλύτερες υπηρεσίες στους κατακτητάς από τα όργανά των, διότι αυτοί παρουσιάζονται ως πατριώτες αγωνισταί και επικρίνουν και υβρίζουν και ταπεινώνουν τους αγωνιζόμενους για τη Λευτεριά, γνήσιους Πατριώτες. Παίρνουν τις ομιλίες, δηλώσεις και έργα των αγωνιζομένων πατριωτών, τα ψειρίζουν και βρίσκουν κάποια λάθη ή δημιουργούν με παρερμηνείες δικές των, λάθη των πατριωτών και τους εξευτελίζουν για να φανούν Μεγάλοι π.χ. κάποιος από αυτούς παρερμήνευσε την δήλωσιν του κυρίου Γεωργιλά εις μίαν εκπομπήν μας, που ήτο «το Σύστημα ονομάζει αυτούς χρήσιμους ηλίθιους, διότι εξυπηρετούν άθελά των τα συμφέροντά του», έκοψε από την δήλωσιν τις λέξεις «το Σύστημα και το διότι εξυπηρετούν αθελά των τα συμφεροντά του»  και άφησε το ότι «ο κύριος Γεωργιλάς, ονομάζει αυτούς χρήσιμους ηλίθιους». Άρα, ο Γεωργιλάς προσβάλλει βάναυσα τους Έλληνες. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι οι επικριταί ότι: «Ο καβαλάρης πέφτει από το άλογο, όχι ο πεζός» και εδώ « ο αγωνιζόμενος θα κάνει και λάθη, όχι ο μη…». Ο δε Έλλην που θα διαπιστώσει κάποιο λάθος, αν έχει ελληνική καρδιά, θα συναντήσει τον αγωνιζόμενο ή θα του τηλεφωνήσει ή γράψει το λάθος του για να το διορθώσει. ΔΕΝ θα το δημοσιεύσει, για να επιδειχθεί, διότι θα ζημιώσει ΘΑΝΑΣΙΜΑ τον αγώνα της λευτεριάς, επειδή όχι μόνον θα απογοητεύσει αυτόν τον αγωνιζόμενον, αλλά και εκείνοι που σκέπτονται να βγουν στον αγώνα θα απογοητευθούν και θα σταματήσουν και έτσι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες καταστρέφουν τη λευτεριά του λαού μας και μια μέρα πρέπει να δικασθούν Δημόσια, ως προδότες του αισχίστου είδους. Εμείς θα σταματήσουμε να ασχολούμεθα πλέον μαζί τους και δεν θα απαντούμε στο μέλλον στις επικρίσεις και βρισιές τους.

Για τελευταία φορά θα σχολιάσουμε το πολυσέλιδο κατηγορώ εις βάρος μας του «Steelman 214» του μεγάλου αυτού άνδρα, που δεν υπογράφει τις κατηγορίες του με το όνομά του, αλλά με αριθμό 214, όπως υπογράφουν οι της επιτροπής των 300 του Ρόθτσιλντ που διοικούν την ανθρωπότητα με τον αριθμό τους όχι με όνομα, άρα και αυτός είναι τόσο μεγάλος, «τα σέβη μου άρχοντα», γράφει:

«ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;» Οι σκεπτόμενοι ΔΕΝ ψάχνουν την ιστορία αγαπητέ μου για τέτοιο παράδειγμα, διότι ζήσαμε σημερινό παράδειγμα που δεν βλέπουν οι παθιασμένοι επικριταί που βλέπουν μόνον την προβολή των ως ΜΕΓΑΛΟΙ. Στις τελευταίες εκλογές για πρόεδρο στην Αμερική, 2 ημέρες προ των εκλογών που ρύθμιζε ο Ρόθτσιλντ, τα Γκάλοπ έδειχναν την Χίλαρυ Κλίντον να προηγείται του Τραμπ, 17 μονάδες και μετά 2 ημέρες, πρόεδρος εξελέγη ο Τραμπ. Και ο Γκάντι ελευθέρωσε την Ινδία με παθητική αντίσταση, όχι με επανάστασις. Ο Ναρκισσισμός, ο

Εγωϊσμός ή τα λεφτά του Ρόθτσιλντ θόλωσαν τόσο πολύ το μυαλό σου κύριε 214; Ναι, αν ο λαός διαφωτισθεί σωστά και ψηφίσουν όλοι, η κατάστασις ανατρέπεται πλήρως. Όσο για τη Σίνγκιουλαρ, έχουμε αγωνισθεί αρκετά, έχουμε κάνει μηνύσεις να την αποκλείσουμε από τα αποτελέσματα των εκλογών και έχουμε και άλλα να πράξουμε και ΔΕΝ υποχρεούμεθα να σας ενημερώσουμε Δημοσίως, διότι αυτό εξυπηρετεί τον κατακτητή για να λάβει τα μέτρα του να μας εξουδετερώσει. Εσύ κύριε 214 είσαι τόσο αφελής ή καλοπληρωμένος και δεν το καταλαβαίνεις αυτόː και γέμισες 3 ολόκληρες σελίδες με κατηγορώ και ύβρεις εις βάρος μας;

Εις μίαν παράγραφο, μας κατηγορείτε ως ΥΠΟΚΡΙΤΑΣ, απλώς δηλώνω ότι: Λυπάμαι… δεν θα αναπτύξω απάντησή μου, γιατί θα χρειαστώ άλλη μία σελίδα. Πιο κάτω γράφετε: «…κόμματα που θα στριμώχνονται για μία θέση στη Βουλή των Ελλήνων. Ποιος νοιάζεται αν αυτή είναι κατοχική και οι μισθοί των βουλευτών είναι τριάκοντα αργύρια του Ιούδα, ή η πληρωμή του Εφιάλτη». Εφόσον γνωρίζεις ότι οι πολλοί αναγνώστες σου γνωρίζουν ότι: Η Μάνα μου θυσιάστηκε το 1944, 15-Αυγούστου κάτω από φρικτά απάνθρωπα βασανιστήρια για τη λευτεριά της πατρίδας μας, εγώ τραυματίστηκα στον πόλεμο για να είσαι εσύ ελεύθερος τώρα για να με βρίζεις, και συνεχώς αγωνίζομαι για τη λευτεριά των Ελλήνων, τι σου έκανα και με εξευτελίζεις, ότι αγωνίζομαι  για τα 30 αργύρια του μισθού του Βολευτή; Για αυτά αγωνίζομαι κύριε 214; Αν και κλαίνε τα μάτια μου και η ψυχή μου, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ θα σε βρίσω, διότι είμαι Έλλην αγωνιστής και εμείς ΔΕΝ βρίζουμε, αν κάποιος Γενίτσαρος το παρακάνει ΔΕΝ τον βρίζουμε, του κόβομε το ΚΕΦΑΛΙ.

Τονίζεις με έμφαση και τα συνθήματα των κατακτητών, ΓΙΑΤΙ; Γράφεις π.χ. «Όμως, μην τρελαινόμαστε, ο κόσμος που θα πάει να ψηφίσει, είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ότι δεν θα κάνει εκείνο που θα του πει ένα κόμμα του 1 με 2%…» έτσι βοηθάς την Σίνγκιουλαρ υπερπατριώτη, 214, να μας γράψει με καμάρι, ότι λάβαμε 1%, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, Συγχαρητήρια. Τα άλλα ας τα καταλογίσει μόνος του όποιος διαβάσει το γραπτό σου.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε έως εδώ.

Με εκτίμησιν

Ο Πρόεδρος της Εθνεγερσίας

Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ

About Author

Connect with Me: