ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ “Για την Ένωση Πατριωτικών Κομμάτων”.

ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

 

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» της 08-09-2018, εδημοσίευσεν ρεπορτάζ του Δημήτρη Παπαγεωργίου, με θέμα την Ένωσιν των Πατριωτικών Δυνάμεων προ των εκλογών, δια να βγει η χώρα μας από την μακροχρόνια κρίση.

Επειδή το θέμα αυτό είναι το βασικό και το σοβαρότερο από όλα τα εθνικά μας θέματα και επειδή και εγώ έχω από τις 02-01-2013 Δημιουργήσει ένα πολιτικό φορέα (κόμμα) την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» και έλαβα μέρος στις τελευταίες εκλογές και επειδή προσπάθησα 3 φορές να ενώσω τις πατριωτικές δυνάμεις και μας διέλυσαν οι κατακτητές μας και τις  3 φορές, εξ ου έχω και κάποια πείρα. Έχω υποχρέωσιν να απαντήσω με ειλικρίνεια στην πρόσκλησιν για ένωσιν του Δ. Παπαγεωργίου, μέσω της ίδιας εφημερίδας. Παρακαλώ δε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες να μελετήσουν πολλές φορές την απάντησίν μου, που ακολουθεί, μέχρι να την αντιληφθούν σωστά και να την στερεώσουν στην ψυχή τους, ώστε να κρίνουν σωστά τα γεγονότα και τις θέσεις των για την αντιμετώπισιν αυτών.

Αφού μελέτησα περισσότερες από 4 φορές το ρεπορτάζ του Δ. Παπαγεωργίου, διαπίστωσα την πίστην του στον εθνικόν αγώνα, αλλά και την απειρίαν του εις τις δυσκολίες και τους κρυφούς εχθρούς που θα αντιμετωπίσει στην προσπάθειά του. Αλλά δια να προχωρήσουμε στην ένωσιν των πατριωτικών δυνάμεων προηγουμένως πρέπει να εκτιμήσουμε και να προσδιορίσουμε σωστά της πραγματικές πολιτικές τάσεις των Ελλήνων σήμερα, δεύτερον τα συμφέροντα των κατακτητών και πως θα αντιδράσουν οι κατακτηταί στην τάση των Ελλήνων, να ανεξαρτοποιηθούν από αυτούς και τέλος μετά από την πρώτη σύγκρουση των αντιθέτων συμφερόντων, ποιες πολιτικές τάξεις θα επικρατήσουν.

Σήμερα στη χώρα μας κυριαρχούν δύο αντίθετες και σφόδρα μισούμενες πολιτικές τάσεις, τις οποίες εκπροσωπούν:

α. οι άνθρωποι που υπηρετούν τυφλά τις κατοχικές δυνάμεις. Έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις Διοικήσεως και διοικούν το λαό δικτατορικά και ωμά καλυμμένοι με προβιά Δημοκρατίας και έχουν βολευτεί άνετα και συσπειρώνονται κάθε φορά που φοβούνται μην ανατραπούν οι κατακτητές και χάσουν την  βόλεψη των και τις ανέσεις των. Αυτοί τον τελευταίο χρόνο μειώθηκαν σημαντικά και σήμερα έφθασαν στο 25%

του Ελληνικού πληθυσμού της χώρας και έχουν λυσσάξει από φόβο μην χάσουν την κουτάλα.

β. Οι άνθρωποι που συνειδητοποίησαν ότι οι Έλληνες με την Εθνεγερσία των το 1821, έδιωξαν μεν τους Τούρκους, τότε κατακτητάς και έζησαν ελεύθεροι το 1828 με 1831, αλλά οι τότε κοσμοκράτορες, οι παππούδες των σημερινών, την 27-09-1831, δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και υποδούλωσαν αυτοί τους Έλληνες στις Τράπεζές των. Από τότε μέχρι σήμερα διοικούν αυτοί την Ελλάδα ωμά, δικτατορικά και απάνθρωπα. Σήμερα δε, έχουν προγραμματίσει να την διαλύσουν τελείως, να πάρουν την γη των Ελλήνων, να την δώσουν αρχικά στους αλλοδαπούς να ζήσουν, γιατί είναι άνθρωποι και αυτοί και μετά 25 χρόνια θα διώξουν και αυτούς εύκολα τότε και θα μας πάρουν την πατροπαράδοτο γη των πατεράδων μας, που έχυσαν τόνους αίμα για να μας την παραδώσουν και εμείς από τυφλό εγωισμό, επίπλαστον εξυπνάδα που μας καλλιέργησαν οι κατακτητές μας και από ζήλια μην δοξαστεί κάποιος από τους δικούς μας αγωνιστές την χάνουμε!!!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σήμερα το 50% του Ελληνικού πληθυσμού και έχουν στην ψυχή των και όραμά των την συνέχιση της Εθνεγερσίας του 1821 και την πλήρη Ελευθέρωσή της πατρίδας των από κάθε κατακτητή.

Δυστυχώς όμως η βόλεψη των ανθρώπων και ο φόβος μην χάσουν την βόλεψή των και τα κεκτημένα και μην πέσουν σε περιπέτειες και βασανισμούς, έχει δημιουργήσει και μία Τρίτη τάξη, αυτήν των καιροσκόπων που έφτασε στο 25% με τάση να αυξηθεί πολύ, εις βάρος των άλλων δύο.

Με αυτή την τάξη ως βάση οι κοσμοκράτορες προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην πάλη των δύο προηγούμενων τάξεων  α και β και να συνεχίσουν την κατοχή του Ελληνισμού. Αι μέθοδοι που ακολουθούν για να το πετύχουν αυτό είναι:

  1. Οργάνωσαν πολλά νέα πολιτικά κόμματα με δικούς τους πράκτορες για πολλές χρήσεις. Μια είναι να κόψουν ψηφοφόρους από τα εθνικά κόμματα, να μην ισχυροποιηθούν και μια άλλη να τα κολάν δίπλα στα εθνικά κόμματα και να διαλύουν τους συνασπισμούς των.
  2. Όταν πληροφορούνται από το τεράστιο δίκτυο κατασκοπίας των, ότι κάποια κόμματα εθνικά συνενώθηκαν εις Συνασπισμό για κοινό πολιτικό αγώνα, δίδουν εντολή εις ένα , δύο ή περισσότερα δικά τους κόμματα με στελέχη των εκπαιδευμένα στη διάλυση των συνασπισμών κομμάτων και τους διαλύουν. Εμένα μέχρι σήμερα μου διέλυσαν 3 καλό οργανωμένους και λειτουργούντας αρμονικά συνασπισμούς, εθνικών κομμάτων. Ο τελευταίος μάλιστα συνεκροτήθει εις το ΤΙΤΑΝΙΑ από 72 κόμματα και ανεξάρτητες πολιτικές προσωπικότητες. Έχω τα ονόματα όλων και τα τηλέφωνα όλων, όποιος θέλει να βεβαιωθεί να έρθει στο γραφείο μου να ελέγξει τον κατάλογο.

Τον συνασπισμό αυτόν τον ονομάσαμε Ε.Ε.Ε. (Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες) και λειτούργησε κανονικά με καλές αποδόσεις από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι της 8ης Ιανουαρίου 2017, που μας τον διέλυσε ο Δικηγόρος Ι. Μαλταμπές στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ. Διοικείτο από 7/μελή επιτροπή που επιλέγετο με κλήρωση από το σύνολο των 72 δια ένα τρίμηνο και μετά εγίνετο κλήρωση δια την επόμενη επιτροπή, αλλά «Άλλαι αι βουλαί ανθρώπων και άλλα ο Μεγάλος Αδελφός Κελεύει».

Στις ερχόμενες εκλογές θα λάβουν μέρος κόμματα που θα αντιπροσωπεύουν 3 ιδεολογίεςː

Α. Τα κόμματα των κατακτητώνː Είναι εκείνα που έχει οργανώσει το κεφάλαιο προ ετών και μας διοικεί δικτατορικά με προβιά Δημοκρατίας και είναι όλα τα νυν κόμματα της Βουλής. Όλα αυτά είναι υπέρ της συνεχίσεως της κατοχής.

Β. Τα κόμματα του Αναχώματος, τα οποία είναι περισσότερα από 150. Αυτά είναι τα Νέα κόμματα που δημιούργησε το Σιωνιστικό κεφάλαιο με τρείς σκοπούς. Άλλα να χρησιμοποιήσει δια να συγκρατήσουν τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους των κομμάτων της βουλής, να μην κινηθούν προς εθνικά κόμματα. Άλλα να προσχωρήσουν και  ενωθούν με αυτά που θα παρουσιάζονται ως εθνικά  με πατριωτικές κορώνες και  λίαν δημοκρατικό και προοδευτικό δελεαστικό πρόγραμμα και ως τοιούτα θα τα παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε., τα Γκάλοπ και η Τηλεόραση, και άλλα να προσχωρήσουν σε συνασπισμούς Εθνικών κομμάτων να τους ελέγχουν και αν χρειασθεί να τους διαλύσουν, όπως έκαναν τους δικούς μου. Το ερώτημα που άκουσα από πολλούς «Πως θα τα γνωρίζουμε αυτά να τα αποφεύγουμε; Είναι εύκολο για αυτόν που θέλει, ο άλλος απλώς δικαιολογείται ότι δεν τα γνωρίζειː

 

  1. Τα διαφημίζουν τα ΜΜΕ και τα Γκάλοπ
  2. Οι αρχηγοί των είναι Μασώνοι και κρυφό Εβραίοι.
  3. Δεν συμπεριλαμβάνουν στα προγράμματά τουςː

α. Την φορολόγηση του ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο), της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Ελλάδος

β. Την φορολόγηση των καταθέσεων του εξωτερικού

γ. Την αναστολή πληρωμών του εξωτερικού χρέους για 3-5 έτη, διότι με αυτό βγαίνουμε αμέσως από την κρίση, έτσι βγήκαν όλες οι υπερχρεωμένες χώρες.

δ. Αλλαγή οικονομικού συστήματος και αντί να ασχολούνται οι οικονομικοί επιστήμονες με το να μελετούν και διδάσκουν την «Μεγιστοποίηση του κέρδους» να μελετούν και να διδάσκουν «την Ευημερίαν των λαών».

ε. Την εξόρυξη των πετρελαίων και του φυσικού αερίου της Θεσσαλίας και του νομού Γρεβενών, που έγιναν γεωτρήσεις το 1979-1980 και τις έκρυψαν από τους Έλληνες. Το γράφω στα βιβλία μου και το τονίζω στις τηλεοράσεις που μιλάω, εδώ και 20 χρόνια και κανείς Δημοσιογράφος ή πολιτικός τις επανέλαβε να μην το μάθουν οι Έλληνες και αντιδράσουν. Διότι αυτά είναι στη στεριά και σε μικρό βάθος και τα βγάζουν και δικές μας εταιρείες και περνάμε αμέσως στην ανάπτυξη, γινόμαστε Σαουδάραβες, με δικά μας χρήματα ΔΕΝ χρειαζόμαστε Κατακτητάς. Με συγχωρείται Επενδυτάς, σας τους βαπτίζουν εσάς, και σας τους παρουσιάζουν ως ευεργέτας και προστάτες μας τους κατακτητάς μας, για να τους προσκυνάμε αδιαμαρτύρητα.

στ. Δεν αγωνίζονται να διώξει η Κυβέρνηση την Σίγκιουλαρ και να βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών το Υπουργείο Εσωτερικών όπως προ του 1984.

ζ. Δεν αγωνίζονται να σταματήσει η Κυβέρνηση τις Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και δια νόμου να απαγορεύσει να ψηφίζουν στις εκλογές οι αλλοδαποί που τα βιβλιάριά των εκδόθηκαν τα τελευταία 7 χρόνια. Στις ερχόμενες εκλογές οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι από το 40% των ψηφοφόρων και ότι και αν ψηφίσουν, κυβέρνηση θα κάνουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα με Πρωθυπουργό Τούρκο. Έλληνες ο Τσίπρας ως Εβραίος Σιωνιστής καταστρέφει τελείως τον Ελληνισμό!! Δεν το αντιληφθήκατε ακόμα; Σας θαμπώνουν τον νου και την σκέψη τα παχιά λόγια, ότι βγήκαμε από την κρίση και προοδεύουμε και τα φώτα των τηλεοράσεων που παρουσιάζουν τον Τσίπρα χαρούμενο και γελαστό, που μας έβγαλε, με λόγια, από τα μνημόνια, όπως θαμπώνουν τον νου των ψαριών τα πυροφάνια των ψαράδων και μαζεύονται όλα γύρω από τα πυροφάνια, τα τυλίγουν οι ψαράδες εύκολα στα δίχτυα τους και τα βγάζουν στη στεριά. Εμάς ο Τσίπρας θα μας πετάξει στο γκρεμό. Έλληνες ξυπνήστε και γρηγορείτε!

η. Δεν αγωνίζονται να ψηφίσουν οι Έλληνες του Εξωτερικού

θ. Δεν αγωνίζονται να φύγουν από τη χώρα μας όλες οι καμουφλαρισμένες δυνάμεις, Αστυνομικές και ειδικές (όπως του Τυρνάβου).

  1. Παπαγαλίζουν και προβάλλουν τα Συνθήματα των κατακτητών, που έχουν ως σκοπό να πετύχουν οι κατακτηταί και μας καπελώσουν ξανά με δική τους κυβέρνηση, ήτοιː

α). ΑΠΟΧΗ. Με μεγάλη αποχή βγάζουν εύκολα όποια Κυβέρνηση     θέλουν.

β). Ποιο κόμμα να ψηφίσουμε ΔΕΝ υπάρχει κανένα Ελληνικό. Εδώ έγκειται η Εθνική προδοσία των Μ.Μ.Ε. που ΔΕΝ αναφέρουν καθόλου ούτε τα ονόματα των Εθνικών κομμάτων, παρά Μόνον αναφέρουν τα κόμματα των Κατακτητών και τα προβάλλουν ως Πατριωτικά και ότι αυτά θα σώσουν την Ελλάδα.

γ). Ποιόν να ακολουθήσουμε ΔΕΝ υπάρχει κανένας ικανός. Και τον ποιο Ανίκανο Έλληνα αν ψηφίσετε θα σώσει τον Ελληνισμό, διότι και αν δεν δύναται να κάνει κάτι καλό Δεν θα κάνει ούτε κάτι καταστροφικό, ενώ αν ψηφίσετε Μασώνο θα εκτελέσει τις εντολές του Μ. Αδελφού και θα καταστρέψει τον Ελληνισμό. Άρα και ο ποιο ανόητος Έλληνας, αλλά Έλληνας στην ψυχή, είναι καλύτερος για την Πατρίδα από τον ποιο Ευφυή Μασώνο ή κρυφό Εβραίο, διότι εκείνος ως ευφυής θα καταστρέψει πλήρως τον Ελληνισμό, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, π.χ. ποιος κατάλαβε ότι οι επιδοτήσεις που έδιδαν οι κυβερνήσεις μας να σφάξουμε τις αγελάδες μας και σφάξαμε το 1984, 400.000 χιλιάδες αγελάδες ή οι επιδοτήσεις να ξεριζώσουμε τις λεμονιές, τις ελιές και τα αμπέλια στη Σάμο και γενικώς όλες τις επιδοτήσεις που έδιδαν στους χωρικούς μας και χειροκροτούσαν χαρούμενοι, ήταν για την πρόοδο της κοινωνίας μας, ή κατέστρεψαν κάθε παραγωγή μας και σήμερα δεν εξάγουμε τίποτα δικό μας και φέρνουμε λεμόνια από την Αργεντινή και το Ισραήλ, σκόρδα από την Κίνα παρακαλώ κ.λ.π..

δ) ΄Οταν ενωθείται όλοι μαζί θα είμαι πρώτος στη γραμμή για μάχη. Αυτό είναι το ποιο πονηρό σύνθημα των κατακτητών, που αδρανοποιεί όλους τους καιροσκόπους και φυγόπονους διότι γνωρίζουν ότι η ένωση όλων των κομμάτων ΔΕΝ θα αφήσουν ποτέ να γίνει.

Γ. Τα Νέα Εθνικά κόμματα

Είναι εκείνα που πιστεύουν ότι η Εθνεγερσία του 1821, Δεν     τελείωσε το έργο της, διότι Ναι μεν έδιωξε τους Τούρκους αλλά οι τότε κοσμοκράτορες δολοφόνησαν τον Καποδίστρια 27-09-1831 και υποδούλωσαν τον Ελληνισμό εις νέο κατακτητή «Το Διεθνές Σιωνιστικό Κεφάλαιο», και τώρα πιστεύουν ότι οι Διεθνείς συνθήκες είναι ευνοϊκές δια την πλήρη απελευθέρωση των Ελλήνων από τους διεθνείς τραπεζίτες. Την λευτεριά όμως εις ανθρώπους ΔΕΝ χάρισε κανείς μέχρι σήμερα, εκτός των Αρχαίων Ελλήνων, γιαυτό πρέπει να αγωνιστούμε και να θυσιάσουμε τις ανέσεις μας, τα συμφέροντά μας και τη ζωή μας ακόμα μέχρι να πετύχουμε τελικά  να ελευθερώσουμε τον Ελληνισμό μετά από 2.166 χρόνια σκλαβιάς εις διάφορους κατακτητάς. Δεν θα αναφέρω τα ονόματα των Εθνικών κομμάτων παρά μόνο όταν προκηρυχθούν εκλογές, διότι οι κατακτηταί θα φροντίσουν να τα διαλύσουν. Με μερικά από αυτά αποφασίσαμε να συνεργασθούμε ως «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» και να διεκδικήσουμε, όχι να μπούμε στη βουλή, αλλά να ανατρέψουμε τους κατακτητάς και να σχηματίσουμε την πρώτη Ελεύθερη Κυβέρνηση της Ελλάδος μετά από 2.166 χρόνια, μετά την μάχη της Πίδνας το 148 π.χ.

Επειδή υπάρχουν και άλλα Εθνικά κόμματα, αλλά και πάρα πολλοί μη οργανωμένοι σε κόμματα Έλληνες που θέλουν να εργασθούν για τη λευτεριά του Ελληνισμού, τους παρακαλούμε να επισκευθούν τα γραφεία μας ή να μας τηλεφωνήσουν για να ρυθμίσουμε τον τρόπο συνεργασία μας. Παρακαλούμε τους νέους και νέες που δεν έχουν δουλειά να έρθουν στα γραφεία μας να μας βοηθήσουν. Όλα τα στοιχεία μας είναι στο Σάϊτ «www.ethnegersia.gr». Και τώρα το;

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αγαπητέ κ. Παπαγεωργίου μελέτησα το ρεπορτάζ που δημοσιεύσατε στην Ελεύθερη Ώρα, τέσσερις φορές και κατέληξα  ότι ξεκίνησες ως καλός Έλλην που αγαπά την πατρίδα και αποφάσισες να βοηθήσεις να ελευθερωθεί η Ελλάδα στις ερχόμενες εκλογές και αυτό για να επιτευχθεί πρέπει να ενωθούν όλες οι πολιτικές Δυνάμεις που αγωνίζονται γιαυτό το σκοπό. Η προσπάθειά σου σωστή και θεάρεστος, αλλά για πές μαςτώρα ποιές πολιτικές δυνάμεις θα ενώσεις τις Α με τις Β, ή τις Β με τις Γ; Τις Α με τις Β της ενώνει ο Μ. Αδελφός με ένα απλό τηλέφωνο. Μην Κουράζεσαι! Τις Β με τις Γ επιθυμεί να τις ενώσει ο Μ. Αδελφός, διότι φοβάται ότι αν αφήσει μόνες τους τις Γ πολιτικές δυνάμεις, ενδέχεται να πάρουν πλειοψηφία και να ανατρέψουν την κατοχή του και εργάζεται πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνσιν, για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο χειρισμός αυτών των δυνάμεων δια να προχωρήσουν ενωμένες.

Αι Εθνικαί Δυνάμεις όμως έχουν πικράν πείραν από το παρελθόν που πίστεψαν ότι και οι Μασώνοι είναι Έλληνες και συνεργάστηκαν μαζί των και εκείνοι διέλυσαν τον συνασπισμό των ως χάρτινο πύργο την κατάλληλη ώρα και τώρα δεν την ξαναπατάν. Εάν οι Μασώνοι των κομμάτων Β (του αναχώματος), δηλώσουν δημόσια και παρουσία μας ότι ήτο Μασώνοι της τάδε στοάς με τον τάδε βαθμό και αποχωρούν της Μασωνίας και θα αγωνισθούν για τη Λευτεριά της πατρίδος μας, εμείς θα τους αγκαλιάσουμε με ειλικρίνεια και θα αγωνισθούμε μαζί των , όχι όμως εφόσον κρύβουν την Μασωνική των ιδιότητα. Και τώρα θα σκεφθείτε πολλοί ΔΕΝ υπάρχουν Μασώνοι πατριώτες; Μελετήστε τα ακόλουθα και απαντήστε μόνοι σαςː

α. «όταν οι Μασώνοι περάσουν τον 7ο βαθμό στον όρκο τους δια κάθε βαθμό που παίρνουν Δηλώνουνː « Ορκίζομαι να εκδικηθώ τους δολοφόνους του Αρχιτέκτονα Χιράμ». Ποιος είναι κύριοι ο αρχιτέκτων Χιράμ; Αυτός που έκτισε το Ναό του Σολομώντος.

Άρα ορκίζονται έμεσα, πονηρά στο Ναό του Σολομώντος.

β. Όποιος ανέβει στον 30ο βαθμό της Μασωνίας ονομάζεται Ιππότης ΚΑΔΩ και ορκίζεται «…..αν διακρίνω στο απέναντι στρατόπεδο αδελφό Καδώ, «όχι μόνο Δεν θα τον πολεμήσω, αλλά και θα θυσιασθώ να τον σώσω». Τον αδελφό από τη Θεσσαλία τον αποκαλούμε αδελφό Θεσσαλό, από την Κρήτη αδελφό Κρητικό, ο Αδελφός Καδώ λοιπόν είναι από την ΚΑΔΗ. Η Κάδη ή Καδή, είναι σε ένα υψίπεδο της Παλαιστίνης και εκεί ο Γιαχβέ όταν πέτυχε το σκοπό του στον κατακλυσμό του ΝΩΕ, άνοιξε μια οπή και έφυγε, το νερό μέσα στη γη. Η λέξις Κάδη είναι Ελληνική, οι ποιμένες ονομάζουν Κάδη μια ξύλινη Βαρέλα, σαν ένα βαρέλι κρασί όρθιο με ανοικτό το άνω κάλυμμα και γεμάτο τυρί ή γάλα, δηλαδή αποθήκη γάλατος ή τυριού, εξ’ ου και την αποθήκη νερού του Νώε την ονόμασαν οι Εβραίοι που μιλούσαν Ελληνικά Κάδη. Εκεί οι Σιωνισταί συγκεντρώθηκαν τον 4ο π.Χ. αιώνα και σχεδίασαν τις βάσεις για την κατάκτησιν της ανθρωπότητος. Για αυτό οι Σιωνισταί ΜΟΝΟΝ τους Μασώνους του 30ου βαθμού και άνω θεωρούν Μασώνους, όλους των προηγουμένων βαθμών τους θεωρούν ως εκπαιδευόμενους Μασώνους. Στη παλαιά Διαθήκη στο «ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1ον , σελίδα 2, με κεφαλαία γράμματα θα διαβάσετε «ΚΑΔΗ-ΒΑΡΝΗ» ή Κάδη της περιοχής Βάρνης. Και γράφει ότι ο Θεός τους χαρίζει την εύφορη αυτή περιοχή για να …. μεγαλουργήσουν, αλλά και εις άλλα 3 κεφάλαια με άλλα θέματα η παλαιά διαθήκη αναφέρεται στην ΚΑΔΗ, για να τονίσει κάτι.

γ. Το 72% των συνθηματικών λέξεων που χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές για να αναγνωρίζονται, στους όρκους των, και να εισέλθουν στη Στοά  είναι εβραϊκές. Αν έγραφαν το καταστατικό των οι Κινέζοι θα ήταν Κινέζικες, αν οι Ρώσοι, θα ήταν Ρωσικές, τώρα που είναι εβραϊκές, ποιος το έγραψε;

δ. Οι Μασώνοι  ορκίζονται και αγωνίζονται εις όλη τη ζωή των να επιβάλλουν την Ν.Τ. , δηλαδή τον Διεθνισμό εις όλα, θρησκεία, ιστορία, κράτος ένα, με ένα παγκόσμιο Βασίλειο, κ.τ.λ.. Άρα δεν αγωνίζονται για τα δίκαια και κυριαρχικά δικαιώματα του Έθνους που τους γέννησε, είναι σωστοί Γενίτσαροι, π.χ. ο Ερντογάν  ο Σουλτάνος της Τουρκίας είναι Έλλην την καταγωγή, πόντιος ο πατέρας του, η μάνα του και όλοι οι συγγενείς του. Για ποιών τα  δίκαια εργάζεται των Ελλήνων, των Ποντίων ή των Τούρκων; Για τα δίκαια του Μ. Αδελφού εργάζεται και τα δίκαια των Τούρκων θα τα θυσιάσει στο βωμό της Ν.Τ. όταν χρειασθεί. Επιτίθεται κατά των Ελλήνων, ως Μασώνος, επειδή το θέλει ο Μ. Αδελφός να εξαφανίσει τους Έλληνες, όχι ως Τούρκος.

Επομένως οι Μασώνοι είναι Γενίτσαροι προδότες ωμοί, των Εθνικών παρακαταθηκών, και ποιο επικίνδυνοι προδότες εκείνων της Τουρκοκρατίας, διότι εκείνοι φορούσαν Τουρκικές στολές και μάζευαν φόρους για τον Σουλτάνο και τηρούσαν την τάξη. Ενώ οι Μασώνοι ξεπουλούν με ευκολία και μυστικά όλες τις εθνικές περιουσίες και δικαιώματα των Ελλήνων. Παρακολουθείστε τα 50 τελευταία χρόνια που διοικούν την Ελλάδα μόνον Μασώνοι και κρυφό Εβραίοι Μασώνοι, ξεπούλησαν τα πάντα στους Σιωνιστές. Είναι δυνατόν αυτοί να συνεργασθούν με Έλληνες καθαρούς που πιστεύουν στην Ελλάδα και να μην τους εξαπατήσουν και τους πωλήσουν; Άρα κανένα καθαρό εθνικό κόμμα δεν θα συνεργασθεί με κόμμα Β (του αναχώματος) εκτός και οι Μασώνοι αυτού, ορκισθούν ότι εγκαταλείπουν την Μασωνία και θα εργασθούν για τα εθνικά δίκαια και την αποτίναξη της σκλαβιάς μας.

ε. Σε ποιο θεό πιστεύουν οι Μασώνοι, στον «Μέγα Αρχιτέκτονα» τίνος θεός είναι ο Μ. Αρχιτέκτων; Είναι θεός των Σιωνιστών, τον επέβαλλαν στους Μασώνους και δι’ αυτών παγκοσμίως. Και για τους αφελείς είναι μια πατριωτική οργάνωση.

Εδώ να καθαρίσουμε τη θέση μας και για τους Εβραίους. Στους Εβραίους υπάρχουν άνθρωποι καλοί, καλύτεροι από εμάς, αυτούς τους βρίσκεις  στους εργαζόμενους, επιχειρηματίες, γενικώς εις αυτούς που παλεύουν να ζήσουν την οικογένειά τους. Εις αυτούς όμως που ασχολούνται με την πολιτική και τα Μ.Μ.Ε. των λαών που ζουν, όσο πατριώτες και αν παρουσιάζονται και αν κόπτονται για τα δίκαια του λαού  αυτού, υποκρίνονται για να εξαπατήσουν τον λαό αυτό να εξυπηρετήσει τα μυστικά συμφέροντα των Σιωνιστών, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, ο λαός.

ΤΕΛΙΚΑ Ελληνίδες Έλληνες

Εκείνο που πρέπει να ριζώσει στην ψυχή σας βαθιά από την παρούσα διατριβή, είναι το ότι εις τις ερχόμενες εκλογές ΔΕΝ θα αναμετρηθούν για την κυβέρνησιν της χώρας η ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ που θα φαγωθούν να σας παρουσιάσουν τα Γκάλοπ με τις τηλεοράσεις για να κρύψουν την αλήθεια, αλλά ο αγών θα διεξαχθεί μεταξύ των προσκυνημένων Ελλήνων και των ελευθέρων Ελλήνων, δηλαδή μεταξύ των κομμάτων της Α και Β ομάδος μαζί, έναντι των κομμάτων της Γ ομάδος. Και πρέπει να εργασθείτε σκληρά από σήμερα να ριζώσετε την πίστη σας αυτή στις καρδιές όλων των Ελλήνων με επιμονή, διότιː

Αν κερδίσουν οι προσκυνημένοι Έλληνες η Ελλάδα χάνεται για πάντα,  μετά λίγα χρόνια ΔΕΝ θα υπάρχει Ελλάδα στο χάρτη της Υδρογείου, ούτε Έλληνας ζωντανός πάνω στη γη. Γράψτε το αυτό βαθιά στην καρδιά σας. Αν κερδίσουν οι Ελεύθεροι Έλληνες τότε θα ανατείλει ο Νέος Ενιαυτός του Πλάτωνα και των άλλων Ελλήνων φιλοσόφων και θα κυριαρχήσουν στη γη μας με τη βοήθεια των αήττητων Συμπαντικών Δυνάμεων, αι δυνάμεις του φωτός με πρωτοπόρους τους Έλληνες. Και θα χτίσουν όχι μόνον ένα Παρθενώνα που έχτισαν στο τέλος του Προηγούμενου Ενιαυτού, όταν πλέον αποχωρούσαν από την πρωτοπορίαν του κόσμου, αλλά θα χτίσουν πολλούς Παρθενώνες στην τέχνη, την επιστήμη, την φιλοσοφία και ανθρωπιά, διότι σήμερα αναλαμβάνουμε την πρωτοπορίαν του φωτός (των καλών δυνάμεων) από την αρχή του Ενιαυτού για δύο χιλιάδες εκατόν πενήντα χρόνια, και αν φερθούμε καλά προς την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό, θα μας δώσουν οι συμπαντικές δυνάμεις και τον άλλο ενιαυτό άλλα 2150 χρόνια. Έλληνες με τη βοήθεια της Παναγίας και του Χριστού θα νικήσουμε.

Τα προηγούμενα θα τα διαπιστώσετε Έλληνες αν συγκρίνετε τα πνευματικά έργα των εθνικών με τα έργα των προσκυνημένων, π.χ. συγκρίνεται τα έργα της «Εθνεγερσίας», το «Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα», τις 27 προτάσεις για να βγούμε από την κρίσιν, τις δυο ομιλίες των μελών της για το όνομα των Σκοπίων ως «Μακεδονία του Ίλιντεν» που έφθασαν Κοτζιάς και Σκοπιανοί στην Αμερική να το υπογράψουν και έφυγαν κρυφά χωρίς να το υπογράψουν και Δεν ξαναμίλησαν για αυτό. Δημοσιεύονται στο Σάϊτ «ethnegersia.gr». Διαβάστε τα άρθρα του Αντ. Γρυπαίου, Π. Αποστόλου, Ι. Παπαζήση και του Καθηγτού Γ. Κοντογιώργου, και λοιπών εθνικών και συγκρίνετε τα με τα λόγια των πολιτικών επί των ιδίων θεμάτων και θα διαπιστώσετε αβίαστα την μεγάλη πνευματικήν διαφορά.

Εμείς της «Ενεγερσίας» θα συμμετάσχουμε στη Σύσκεψη των νέων πολιτικών δυνάμεων, δια την σύστασιν ενιαίου Συνασπισμού δια τις ερχόμενες εκλογές, εφόσον κληθούμε και Δηλώνουμε ότι θα θυσιάσουμε συμφέροντά μας, ιδέες μας και έργα μας, στο βωμό της συνεργασίας μας στον Συνασπισμό. Όποιος δεν είναι αποφασισμένος να θυσιάσει στο όνομα του Συνασπισμού, είναι ακατάλληλος για συμμετοχή σε Συνασπισμό συνεργαζομένων Πολιτικών Δυνάμεων.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμησιν

Ο Πρόεδρος της «Εθνεγερσίας»

 

Γ. Αϋφαντής

About Author

Connect with Me: