Αμετανόητη η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να είναι ο δυνάστης και καταστροφέας των Ελλήνων!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs

Ethnikosagwn.blogspot.com

Email: theofanis28@gmail.com

Λιβαδειά, 27-08-2021

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει αμετανόητη να εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες, να μη σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ομοιάζει με τις χειρότερες δικτατορίες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα! Ο υπουργός Υγείας της ΝΔ ως άλλος Μένγκελε του χιτλερικού καθεστώτος ανακοίνωσε μέτρα υποχρεωτικά για τους μη εμβολιασθέντες που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο πείραμα στη ιστορία της ανθρωπότητας που μπορεί να εξελιχθεί εν καιρώ, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες, στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας !

Ήδη τα δυσμενή αποτελέσματα από τους εμβολιασμούς είναι παγκοσμίως φανερά καθότι σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 14 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 21.766 θάνατοι και 2.074.410 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ενώ oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, δηλαδή οι 1.021.867!

Επίσης, στη χώρα μας παρά τη συσκότιση που υφίσταται σχετικά με την καταγραφή θανάτων και παρενεργειών από αυτούς έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι ανά την ελληνική επικράτεια! Mε πρόσφατο περιστατικό το θάνατο 48 χρονης από την Καλαμάτα και ενός 52 χρονου από την Αθήνα!

Κύριε Κικίλια μπορείτε να εξηγήσετε ποια είναι τα ευεργετικά αποτελέσματα του εμβολιασμού στην κοινωνία μας όταν, επί παραδείγματι ,στις 24 του παρόντος έτους στην Ελλάδα καταγράφηκαν 4608 κρούσματα κορωνοϊού,32 θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ήταν 326 (θυμίζοντας μέρες Νοεμβρίου 2020, στην κορύφωση του δεύτερου κύματος), ενώ πέρυσι την ίδια ημερομηνία, χωρίς εμβολιασμούς , τα κρούσματα ήταν 170, οι διασωληνωμένοι 31 και οι θάνατοι 0!!!

Η ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ εκβιάζει τους εργαζομένους στα νοσοκομεία και στην πρωτοβάθμια φροντίδα ότι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας αν δεν εμβολιαστούν από 1 Σεπτεμβρίου! Αδιαφορεί για τα σημαντικά προβλήματα που θα προκύψουν στη λειτουργία των νοσοκομειακών δομών και στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας, καθότι περίπου 21644 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, εκ των οποίων 19416 στα νοσοκομεία και 2248 στην πρωτοβάθμια φροντίδα δεν έχουν εμβολιαστεί! Έτσι, θα οδηγηθούμε στην υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών με κίνδυνο για τη ζωή των ασθενούντων Ελλήνων!! Ειδικά, το πρόβλημα στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι οξύτατο, καθότι εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό των μη εμβολιαζόμενων που εργάζονται σε νοσοκομειακές δομές!

Με άλλα λόγια, οι δημόσιες νοσοκομειακές δομές θα στερηθούν τις υπηρεσίες έμπειρου προσωπικού! Επίσης, η απάνθρωπη κυβέρνηση της ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζεται ως φιλελεύθερη, θα οδηγήσει στην ανέχεια χιλιάδες εργαζόμενους! Ακόμη, το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού το επέκτεινε στους φαρμακοποιούς και ιδιώτες γιατρούς, ενώ προϊδεάζει ότι θα το εφαρμόσει και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων! Επιπρόσθετα, διαχωρίζει για ακόμη μια φορά τους Έλληνες πολίτες σε εμβολιαζόμενους και μη δημιουργώντας μια δυστοπική κοινωνία! Ακόμη εξαναγκάζει, με φθηνό τρόπο, τους ανεμβολίαστους φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς, εργαζομένους σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές να υποβληθούν σε 2 εργαστηριακά rapid tests την εβδομάδα και στους υπόλοιπους ανεμβολίαστους εργαζομένους του ιδιωτικού, καθώς και τους απασχολούμενους στο δημόσιο τομέα (να κάνουν 1 εργαστηριακό rapid test την εβδομάδα)! Επιπλέον, αυτοί που θα ταξιδεύουν σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο και ΚΤΕΛ πρέπει να υποβάλλονται σε 1 εργαστηριακό rapid test την εβδομάδα 48 ώρες πριν το ταξίδι τους! To οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι τα εργαστηριακά rapid tests θα πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με οικονομική επιβάρυνση για τον Έλληνα πολίτη 10 ευρώ /τεστ! Άρα οι κυβερνώντες εμμέσως αναγνωρίζουν ότι τα self tests που μέχρι τώρα παρείχε δωρεάν το κράτος στους Έλληνες πολίτες ήταν άχρηστα και καταργεί τη δωρεάν υγεία !

Ρωτάτε κύριοι της κυβέρνησης της ΝΔ αν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα τα μεσαία και τα χαμηλά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας που, για να μη λησμονούμε, ήσασταν βασικοί υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου από το 2012 και μετά (βλέπε μνημόνια με πρωθυπουργό τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά και Υπουργό Εσωτερικών τον κ. Μητσοτάκη); Παίζετε με τις ζωές και έχετε μετατρέψει σε εφιάλτη τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών!

Επίσης, ο κ Κικίλιας αγνοεί, επιδεικτικά, ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται εξίσου εύκολα και από τους εμβολιαζόμενους, ενώ τα εμβόλια, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα στην εν λόγω μετάλλαξη που έχει κυριαρχήσει και στη χώρα μας! Παρά ταύτα οι εμβολιαζόμενοι θα μπορούν να υποβάλλονται σε rapid tests δωρεάν σε δημόσιες δομές, εν αντιθέσει με τους μη εμβολιαζόμενους! Ενώ θα μπορούν να ευρίσκονται σε κλειστούς χώρους διασκέδασης (καφέ, εστιατόρια, σινεμά, κλειστά γήπεδα) και στα ανοιχτά γήπεδα, δυνατότητες που θα στερούνται οι μη εμβολιαζόμενοι!

Δηλαδή πρόκειται για παρανοϊκές αποφάσεις που συνιστούν την απόλυτη κοινωνική διάκριση, πρωτοφανές για τη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας και αίσχιστου είδους, που επιβάλλονται από την απάνθρωπη κυβέρνηση του ΝΔ! Η οποία διακατέχεται από τιμωρητική διάθεση για τους Έλληνες πολίτες δρώντας δικτατορικά! Ακόμη, κ. Κικίλια δείχνετε ιδιαίτερη εμμονή να εμβολιάσετε όλους τους Έλληνες, ακόμα και τα παιδιά, όταν θνησιμότητα παρουσιάζεται κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες άνω των 70 ετών!

Επιπλέον, του κ. Κικίλια του διαφεύγει το γεγονός ότι σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατρικής κ. Andrew Pollard, που είναι επικεφαλής της ομάδας για το εμβόλιο της Οξφόρδης και πρόεδρος της βρετανικής επιτροπής εμβολιασμού και ανοσίας Joint Committee on Vaccination and Immunisation, που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού καθιστά απίθανη την επίτευξη τείχους ανοσίας και επιμένει ότι πρέπει να εμβολιαστούν ακόμη 1.000.000 συμπολίτες μας για να κτιστεί το λεγόμενο τείχος ανοσίας; Καθότι σύμφωνα με την έκδοση της προδημοσίευσης των τελευταίων στοιχείων της μελέτηςhttps://www.imperial.ac.uk/medicine/research-and-impact/groups/react-study/the-react-1-programme/τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19 παρέχουν μόνο 49% ανοσία κατά της μετάλλαξης Δέλτα (πηγή capital.gr)! Άρα προς τι κ. Υπουργέ Υγείας η κοινωνική απομόνωση, η στέρηση του δικαιώματος στην εργασία και η οικονομική επιβάρυνση που επιβάλλεται στους μη εμβολιασθέντες και οι αναφορές από κυβερνητικά στελέχη ότι είναι επικίνδυνοι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο; Κύριοι της ΝΔ ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;

Ποιες εντολές νοσηρών εγκεφάλων εκτελείτε που εκφοβίζουν εδώ και ενάμιση χρόνο την ανθρωπότητα και θέλουν να τη μετατρέψουν σε άβουλα όντα χωρίς δικαιώματα, νούμερα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και σαν πρόβατα επί σφαγή; Εν κατακλείδι, κύριοι της κυβέρνησης της ΝΔ φαίνεται ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιείτε μεθοδεύσεις και υλοποιείτε σχεδιασμούς που υπαγορεύονται από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση που είναι μέρος της Ατζέντας 21 σκοπός των εμπνευστών της οποίας είναι η επίτευξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη! Απέναντι σε όλα αυτά τα σκοτεινά που βιώνουμε και θα βιώσουμε χρειάζεται αφύπνιση, επαγρύπνηση, αντίσταση και ακλόνητη πίστη στο Θεό με νοερά προσευχή στο Δημιουργό μας, την Υπεραγία Θεοτόκο, τους Αρχαγγέλους και τους Αγίους! Γι’ αυτό πρέπει να παρευρεθούμε στο Σύνταγμα και το Λευκό Πύργο την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 19:00 η ώρα στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των δικτατορικών μέτρων που επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο δίκαιος αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη! «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», όπως έλεγαν οι αγωνιστές του 1821, καθώς και για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας και τη διατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

About Author

Connect with Me: