Άρθρο της Εφημερίδας “Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”

          Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 06 Μαϊου 2018, δημοσιεύει άρθρο του Μιλτιάδη Βιτάλη, σχετικό με την επίσκεψη του Διαδόχου Καρόλου της Αγγλίας στην Ελλάδα. Ένα απόσπασμα αυτούː

«……..Δεν με πληγώνουν οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Βρετανοί, οι πρίγκιπες και οι Βασιλιάδες. Δεν με πληγώνουν οι Εβραίοι, οι κάθε Ρότσιλντ και Σόρος. Αυτοί το συμφέρον τους κοιτάνε.

Με πληγώνει που οι Έλληνες τρώνε τους Έλληνες. Με πληγώνει η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της.  Δεν με πληγώνει που απαιτούν την Πατρίδα μας, τα βουνά, τα νησιά, τις θάλασσες, τον αέρα που αναπνέουμε.

Με πληγώνει που τα δίνουμε μόνοι μας. Που διαπραγματευόμαστε τα αδιαπραγμάτευτα. Που παζαρεύουμε ανταλλάγματα, αρκεί να πάρουμε λίγα ευρώ που είναι ψίχουλα μπροστά στα υπερκέρδη τους.

Με πληγώνει αδέλφια, αναγνώστες της «Ε.Ω.Κ.» που για μας ΔΕΝ υπάρχουν αδιαπραγμάτευτα. Γεμίσαμε φράγκικες υποκρισίες, πονηριές, δολοπλοκίες, δόλιες, σκοτεινές συμπεριφορές.

Δώσαμε τα κλειδιά της χώρας σε ατάλαντους ξενόφερτους «σωτήρες» τους παραδώσαμε και το τιμόνι και τους βάλαμε αφεντικά στο κεφάλι μας (Μαρία Μουρζά). Με πληγώνει που τους προσκυνάμε, χωρίς αιδώ και ενοχές, για ένα ξεροκόμματο, για λίγα ευρώ ή για τα όποια επιδόματα πείνας.

Με πληγώνει η υπόδουλη στάση μας, το παζάρεμα, της Ελευθερίας, της Μακεδονίας μας στα σαλόνια και στα παλάτια της Δύσης, από τον Τσίπρα, Κοτζιά και την παρεϊτσα τους. Ότι μας μοιράζουν καθρεφτάκια για ιθαγενείς και λέμε και ευχαριστώ στους αφεντάδες μας.

Δεν με πληγώνει που οι Δυτικοί, Καθολικοί, Προτεστάντες, η Αγγλικανική Εκκλησία κ.λ.π., φθάνουν την Ορθοδοξία μας. Με πληγώνει που γεμίσαμε μειονεξίες επειδή είμαστε Ορθόδοξοι.

Επειδή την Πίστη μας δεν την χωράνε οι τετράγωνες λογικές των άθεων του Τσίπρα και των ψευτο-αριστερών της συμφοράς.

Με πληγώνουν οι ψευδοπροστάτες, τα ψευδοκράτη στην Κύπρο και στα Σκόπια, τα εξόριστα ελγίνεια μάρμαρα. Οι κλεμένες μετόπες και τ’ αετώματα του Παρθενώνα. Με πληγώνει η εξόριστη Καρυάτιδα …. Αλήθεια θα μιλήσει κάποιος από τους νενέκους πολιτικούς μας, για τα πιο πάνω στον διάδοχο, πρίγκιπα Κάρολό? Ή θα έχουμε μόνο φιλοφρονήσεις, εμπορικές συμφωνίες, καμουφλαρισμένα γελάκια, υπέρ της υποτέλειας, υπέρ της εθνικής και προσωπικής μας λατρείας?

Τι λέτε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρίγκιπα Κάρολε? Γνωρίζετε ότι βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου? Ότι είναι κλεμμένα?

Στα μάρμαρα αυτά πρίγκιπα και Καμίλα, έχουμε βάλει την ψυχή μας, έχουμε σμιλέψει τα όνειρά μας. Κάποιοι πολιτικοί  μας κυνδυνεύουν να ξεχάσουν ότι μας ανήκουν, ότι είναι δικά μας και τα Μάρμαρα και τα Όνειρα και η ψυχή μας.

Αλήθεια κ. Προκόπη Παυλόπουλε, θα ψελλίσετε κάτι για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, για την αγιασμένη και ηρωϊκή Μακεδονία μας? Για τους ομήρους φυλακισμένους στρατιωτικούς μας,στην Ανδριανούπολη, που παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι από το καθεστώς Ερντογάν, έχετε σκοπό να πείτε τίποτα Πρόεδρε της Δημοκρατίας στον διάδοχο Κάρολο και στην Καμίλα?

Μήπως όλοι σας, οι ταγοί της ελληνικής πολιτικής ψειρίζετε την ,αϊμού, και θα σπαταλήσετε τον χρόνο σας, κοντά στο πριγκιπικό ζεύγος, ασχολούμενοι με ασήμαντα πράγματα?

Μας κυβερνούν σήμερα στο Ελλαδιστάν ευτελείς ηγήτορες, λάτρεις της καρπαζιάς, που έχουν καταντήσει παραδουλεύτρες των ισχυρών, των κοσμοεξουσιαστών. Η συγκύπτουσα, η σοκαρισμένη, η απολογούμενη Ελλάδα ΔΕΝ μας ταιριάζει.

Με τους σκυμμένους ώμους και το κεφάλι κάτω. Αλήθεια μεγαλειότατε, Κωνσταντίνε, που, έχετε και σήμερα τον τίτλο του Βασιλέα, τι λέτε για όσα πιο πάνω αναφέρω?

Θα συναντήσετε τον Διάδοχο Κάρολο στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι (του Άγγλου πρέσβη) ή σε μυστική τοποθεσία, που σαν θαύμα αλάζει συνέχεια? Μήπως γίνεται για λόγους ασφαλείας?  Αλήθεια ποιός κινδυνεύει και από ποιούς?

Ο πρίγκιπας Κάρολος, έχει στα χέρια του υπερεξουσίες, είναι «THE MASTER OF THE GAME” σήμερα. Η βασίλισσα Ελισσάβετ, που τα έχει τετρακόσια, παρά την ηλικία της μεταφέρει σταδιακά στον πρωτότοκο γιο της Κάρολο… σημαντικές εξουσίες.

Καλοδεχούμενος «MASTER»  θα είστε στο Ελλαδιστάν, αλλά με το show που θα γίνει και τιε φιέστες, όταν φύγετε με το καλό για το Λονδίνο, τι θα έχει κερδίσει ο απλός Έλληνας πολίτης?

Αδέλφια και αδελφές, υπάρχει περίπτωση ο πραγματικός MASTER του παιχνιδιού, να είναι κάποιος ΑΘΕΑΤΟΣ κοσμοεξουσιαστής… και όχι ο πρίγκιπας Κάρολος.»

Κύριε Βιτάλη συμφωνώ απόλυτα εις όλα και σας συγχαίρω θερμά.

Με εκτίμιση

Γ. ΑΥΦΑΝΤΗΣ

Πρόεδρος «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

About Author

Connect with Me: